Śliczny pajączek któego mam od uzytkownika koli... do tego prowadzi jego "profesjonalne" pakowanie paczek, pająk zostałzgnieciony podczas pakowania, rozmiar też pozostawia wiele do życzenia
Wersja do druku
Śliczny pajączek któego mam od uzytkownika koli... do tego prowadzi jego "profesjonalne" pakowanie paczek, pająk zostałzgnieciony podczas pakowania, rozmiar też pozostawia wiele do życzenia
Ej, ale nie zmienia to niczego w kwestii, że jesteś <font color=red>OSZUSTEM!!</font> Oszukałeś kilka osób, w tym mojego znajomego na 120 czy 130 złotych (2 chromy)!!
nie wiem czy to było Twoim celem, ale na tej fotce nie widać nic oprócz monety(zapisywałeś najpierw jako *.gif??)
i szczerze mówiąc wygląda mi to na montaż...
Wiadomość zmieniona (30-04-05 18:09)
to nie fotomontaz tylko zabardzo rozjasnione zdjecie
To zdjecie jest przedziwne
Widac na nim sama monete a pajak-to mi wyglada na wylinke:/
przeciez widizsz pelny odwlok jakim cudem wylinka ?
W innym temacie Arietansss wyjasnil, ze nie ma aparatu i pajak z moneta zostaly wlozone do skanera.
Trzeba sie nameczyc sporo zeby tak spartlic obraz , nawet skanerem.
Ten obrazek nie przedstawia nic.
Do Arietansss: Zrob jakas fotke, albo jeszcze raz pobaw sie skanerem, zeby bylo widac szczegoly.
ja nawet moge Ci wytłumaczyć jak się obsługuje skaner... :D tylko powiedz. Zdjęcie pomajstrowane w jakimś programie graficznym albo chociaż w paincie. Czy jest możliwe by na skanerze wychodziły cienie?
Mnie też tu coś niepasuje :/ :/
A mi to wygląda na szczątki pajaka :D Bo nic innego tam nie widać :D
Wez chlopie przestan sie osmieszac !! Nie dosc ,ze jestes oszust to jeszcze probujesz robic z innych idiotow.Zeby tak spier**** zdjecie to trzeba sie na prawde postarac.Gratuluje Ci wychowania i poczucia humoru...