w zwizku ze zblizajaca sie i dobrze zapowiadajaca gelda terrarystyczna w Jeleniej Gorze chcialem sie dowiedziec, ktore osoby jz teraz wiedza, ze beda na gieldzie, ktore sie jeszcze zastanawiaja. ckto z jadacych zostaje na spotkaniu? wpisuwac sie :P
Wersja do druku
w zwizku ze zblizajaca sie i dobrze zapowiadajaca gelda terrarystyczna w Jeleniej Gorze chcialem sie dowiedziec, ktore osoby jz teraz wiedza, ze beda na gieldzie, ktore sie jeszcze zastanawiaja. ckto z jadacych zostaje na spotkaniu? wpisuwac sie :P
Tomek a gdzie jest spotkanie?
Bo ja chyba zrobie dla wrocławiaków ognicho za wałami :D
http://kgtz.terrarium.com.pl/
spotkanie jest tam gdzie i gielda, ale jak robisz ognisko za walami, to sie musze zastanowic, bo teraz mam maly dylemat... :D :P
Nieważny jest Twój dylemat Tomku, tylko dylemat osób przyjezdnych :) ale dużo osób chce iść w plener :) dobrym pomysłem byłaby też nocka tam w namiotach :D
(o ile aura bedzie sprzyjac)
hehe ja sie wybieram ale czy dotre to nie wiem :P
BooYaKa chyba se nie porobimy hard korów bo jesli juz cos to przyjeżdzam na kolarce :P
Hehe widze Byku zes wzial sobie moje slowa do serducha...kuna skad ja namiot wezme :D Jak nie skoluje to bede spal na trawie ,a co :P:P Ciekawe ,kto z Wro sie pisze na ta impreze,mam nadzieje ,ze admin nie zawiedzie - nie bedzie musial dzwonic do mnie o 24 zeby isc na piwo <lol> :D :P
Moze byc ciekawie :D Ja sie pisze :]
Pozdro
Jak znajdzie sie ktos z kim pojade to tez bede.
Ja bede na bank :)
ja bede... to moja pierwsza gielda;).Kto jedzie z podkarpackiego ?
I ja sie postaram...
I jesli przejade te 648km minimum!!! (w najlepszym polaczeniu bo przez Wawe to 970km:>) to inni chyba tez moga?????? (zalamuja mnie Ci ktorzy maja ćwierć rzutu beretem i spekuluja czy dadza rade :/ )
Postaram sie tez wziasc pare osob stąd razem.
I ja będe na 95 %
jakby co, to ja mem kilka namiotów :D dla tych, co nie maj gdzie spac. jakby co, to pisac :D
No i dobrze Tomek :) Jednak decyzja chyba bedzie taka ze pojdziemy w plener.
Jest miejsce na ognisko, 20 metrów dalej jest dirt-cyclosternum :D Jest miejsce na rozłożenie namiotów,a wszytko nad rzeczką,z dala od cywilizacji - prawie nikt tam nie chodzi :) Prosimy zaopatrzyc się w duże ilości złotego napoju,ponieważ w rzece to on jeszcze nie płynie :) no i kiełbaski oczywiście ... :) Pozdrawiam i do zobaczenia :D
Będę na 100% na giełdzie, ale nie na imprezce.
Pozdrawiam!!!
a co masz do sprzedania ?? ( chodzi mi o gady)
ja bym chetnie wpadl jakbym dorwal tego lyska to bym leb ukrecil
SpN :) mamy podobne intencie co do tego przemiłego pana :)
Ja bede napewno, ale jak sie zdecyduje spac to ser pozycz namiot jak mozesz...
Nad rzeczka ten plener????? :/:/:/ i to w lecie.... tam sie bedzie roilo od KOMARÓW :/ (no chyba ze macie zbyt duze dobowe wachania temperatur ale juz kiedys bylem w Jeleniej i nie zawazylem czegos takiego), wiec sugeruje zaopatrzyc sie w jeszcze cos - na komary - chyba ze ktos lubi - albo ktos zanajacy dokladnie to miejsce zdementuje gwarantujac ze nie mam tam komarow. Nie chodzi o to ze mnie komary od razu zabija ale jak kiedys bylem na poludniu bylo fajnie cieplo w nocy wiec nikt sie nie przykrywal (bo by umarl z przegrzania) a wtedy nas komary doslownie pozeraly - bo tez kolo rzeczki (noo rzeki) a to delikatnie mowiac psuje mila noc. Przejmuje sie tym dodatkowo bo nie mam zadnego namiotu:/ wiec tez mocno zainteresowaly slowa Tomka (sera) - chcialbym wtedy z nim jakos pogadac na gg czy jakos zeby tylko na forum tu nie pisac ze tez "chce"....:/ - chcialbym wiedziec jakie sa warunki wyporzyczenia itp. Bardzo by mnie to interesowalo bo glupio by mi bylo telepac sie przez caly kraj i sapadac wieczorem spowrotem.
Ser jesli mozesz podaj swoj mail jesli nie tu na forum to na maila mojego cos wyslij jedrek_f@interia.pl bo moje wiadomosci wysylane z forum nie dochodza jakos... :/
ehh niema jak byc pesymistą :P
miejsce napewno sie gdzies znajdzie :)
Ja moze tez wpadne!! Tylko jeszce musze sie doagadac!! pozdro
A gdzie tu pesymizm??? czysty realizm jak sa komary to trzeba sie przed nimi zabezpieczyc - chyba dobrze ze to zauwazylem bo moze ktos kto np jest uczulony/ciezko znosi czy cos tam skorzysta z rady i sie zabezpieczy - a tyle zeby jakis preparacik wziazc ze soba to na pewno kazdy bedzie mial miejsca i mu sie nogi nie ugna a moze i uzyczy innym jesli zajdzie taka potrzeba.
A walic komary chocby ich legiony byly z tego powodu na pewno nie zrezygnyje z podruzy, najwyzej przyjade z nietoperzem (ktorych u nas pelno = tu jest czysto!!!)
ja mam 2 namioty: 3 osobowy (4 osoby sie zmieszcz :D) i 2 osobowy ( na 3 osoby :)) jak sie uda, to zalatwie moze jeszcze jeden i wszystkie wezme na imprezke. nie ma sie czym martwic :D
Po rozmowie i wstepnych ustaleniach rezerwuje od Tomka (sera) ten wiekszy namiot
tak wiec zostaly jeszcze w moich namiotach 2 miejsca. jak ktos chce miec pewnosc, ze bedzie mial gdzie spac, to prosze zamawiac :)
A więć komary są,bo to jest raczej normalne nad rzeczką. A wziąść ze sobą taki off albo inny preparat to chyba nie jest ciężka praca ;) pozatym bedzie ognisko=dym, co troche na pewno je wypłoszy ;)
jakby gieldy nie bylo w to w sumie zawsze mozna sie spotkac na jakiejs imprezce w jeleniej - zaproponujcie coś:]
Jest zaproponowane :]
A dlaczego by nie mialo byc gieldy skoro juz tam jedziemy a ja juz zdarzylem wstepne ustalenia zrobic co do ewentualnych zakupow...
Skad ta wizja???
BooYaKa napisał(a):
> Jest zaproponowane :]
Tak to jest jak sie nie czyta calego watku :P:P:P :D
Ja na 10000% bede
Okolicznosci moje sie zmienily zwalniam rezerwacje namiotu Tomka (sera) wiec ma nadal miejsca
co NIE znaczy ze nie jade:>
gielda bedzie na 100000%! ja bede na 1000000000% i pozniej tam namioty - miejsca jest w ch...! :] bedzie wypas! :)
smogg - my z namiotami lecimy gdzie indziej :]
jakieś owady ktoś bierze na giełdę i jeśli tak to co?? pozdro for all
a to ognisko to jakieś zamknięte grono??
bo ja z oławy podjade na tą giełde a o ognisko można zachaczyc:]
Pewnie ze ludzie biora... np Pulsar...
Zadne tam zamkniete - kto lubi piwko i dobra zabawe, a takze pragnie poznac nowych ludzi jest mile widziany.Wiek,ubior,dlugosc wlosow,rodzaj sluchanej muzyki czy lata w terrarystyce nie graja roli :P.Wiec serdecznie zapraszamy :]
Czyli tak-jesteśmy na giełdzie,kupujemy zwierzaczki. Giełda kończy się o 15. Po gieldzie nim się pozbieramy,będzie 16. Moją propozycją jest,żeby o tej właśnie godzinie 16,wszyscy,którzy będą chcieli zostać na ognichu przez noc załatwili podstawowe sprawy:
-obiadek
-zakup kielbach,boczków,karczków,golonek,kurczaczków na ognicho
-zakup złocistego napoju w zapasie na całą noc (sklep od miejscówki jest jakies 30-35 minut piechotą,czynny bodajże do 2.00,ale komu się bedzie chciało iść z ogniska)
-proponuję żebyśmy spotkali się o 17-18 na ratuszu,stamtąd pojedziemy autobusami do naszego celu. Impreza jest w plenerze,więc kawałek trzeba będzie przejść z tymi cięzkimi plecakami,pelnymi smakołyków,z namiotami nieporęcznymi,ze śpiworami...ale czego się nie robi dla dobrej zabawy :)
Tam balujemy do rana albo do upadłego :) rano odprowadzimy Was na przystanki,skąd dojedziecie na dworzec. Myślę ze bedzie fajnie :)
Pozdrawiam.