24 czerwiec-piatek pod zegarem dwroca pkp- z tamtad pojdziemy do jakiegos PUBU czy cosik!!!!! zbiorka godzina 17.30!!!!!!!!!!!!!!! pod zegarem!!!! tutaj prosze sie zapisywac!!!!!!!! wszelkie sugestie tutaj!!!!!!
Wersja do druku
24 czerwiec-piatek pod zegarem dwroca pkp- z tamtad pojdziemy do jakiegos PUBU czy cosik!!!!! zbiorka godzina 17.30!!!!!!!!!!!!!!! pod zegarem!!!! tutaj prosze sie zapisywac!!!!!!!! wszelkie sugestie tutaj!!!!!!
Być może będę. Fortepian odpada. Polecam Śrubę lub knajpę z bilardem (na Jagielońskiej).
Zjawiamy się z Mantisem.
Jarka też weźcie.... :)
Jarek ma podejście typu " w Trzebini też z kumplami moge sie piwa napić"... :/ NO COMENTET
Skoro Jarek nie chce jechać to jego sprawa, nie wie jaka go dobra zabawa omija. :>:>:>
hmmmmmm - zobacze może tesh wpadne .
Malbork? No wiesz - zapraszamy!!! Jeszcze nikt do nias nie dojechał z tak daleka :D
dario jak wpadniesz to by byla jazda!!!!!!!!!!! daj znac czy nie bedziesz chcial cos jeszczesprzedac top moze dowieziesz:)
przyjezdzaj!!!!!!!!!!
Witam
Może będę ale nie potwierdzam.
---------------------
Pozdrawiam
Brachypelma smithi
Brachypelma vagans
Eublepharis macularius
josetsu a pani Ewelina bedzie?:D:P
nie wiem może sie zjawie ale nie sądze...
niestety ale "niszy" nie bedzie:9 musi jechac do swojej kolezanki na urodziny:( ale spoko spoko na bank kiedys wszyscy sie poznamy:)
Pewnie się pojawie, morda szykuj sie;P a replay :) Josetsu będziesz tak jak ostatnio ?
kurcze nie wiem ale mam nadzieje ze sie zjawie! choc moj zespol zapowiada probe generalna wiec moze byc kiepsko ale powinienem byc z wami!!!!!!!
to po co organizujesz spotkanie na którym Cie nie będzie? Nie rozumiem.
po to zeby sie wszyscy mogli spotkac! jak moge to jestem ale jak nie to przynajmniej inni sie ze soba spotkaja! nie jestem"kims" zebym musial byc na tych spotkaniach!!!!
to nie o to chodzi, lol
Juraviel ma racje :)
Mnie by bardziej pasowała sobota 25-ego bo w piatek pracuje najprawdopodobniej do 22 :/
( No chyba ze innym nie sprawia róznicy niewielka zmiana dnia a skoro by Josetsu nie miał byc można znowu po raz kolejny z mojej winy przełożyc termin :P )
Ale i bezemnie bedziecie sie dobrze bawic wiec juz nie mieszam :) tylko nie zapomnijcie wypic za mnie :P
Pozdrawiam..
ja będe... pasuje mi kazdy termin, wiec jesli nie byloby z tym problemu to mozna by przelozyc na 25, byloby o jedna osobe wiecej ;)
Daria postaraj sie w ten piątek, bo w sobote ide na ślub, wiec byśmy sie nie zobaczyli :( a wiesz że musimy obgadac pare rzeczy ja ty i diabol ]:P
Daria, nie z twojej winy, ja np. tez jestem zajęty, bo chodze na miszczostwa polski w puszczaniu baniek z mydła i absorbuje mi to full czas, ach i te kontuzje ;/ kurde a co sie bede ukrywał, powiesze sobie ten dyplom od psychiatry ;)
Wiesz, Juraviel postaram sie specjalnie dla Ciebie ale nie obiecuje :( szkoda bedzie nie przyjść na takie spotkanie i to po raz pierwszy. Nic nie zrobie na to ze pracuje do tak pózna ;/
josetsu.. jaki zespół? moze zrobimy spotkanie na próbie generalnej?:>
Akademicki Zespol Ianca "Dabrowiacy:-tancze i niestety musze byc na probie ale cos sie zapowiada ze proby nie bedzie! kurczaki nie chce przekladac terminu-bo moze nie tylko my bedziemy aktos kto ie nie wpisal! Daria postaraj sie przyjsc!!!!!!!!
w zalaczniku fotka uzmyslawiajaca co to za zespol-jakby ktos nie poznal ja to ten z lewej:)
sory johny makarony ale ty tak nie wygladasz:D :P:P
Jura - szykuj sie :D
Zgrupowanie anormalnych ludzi zbierze się w jednostkę zwaną grupą i pójdzie zażywać relaksu kosztując różnych trunków. :P
Oj zaprawiam sie zaprawiam :P:P:P
spoko spoko ja też będę! pierwszy raz ale mam nadzieję że będzie ok!
a co macie za "potwory":) w hodowlach?
o potworach pogadamy na spotkaniu:) Juraviel co Ty mi tu mowisz ze ja tak nier wygladam??
widziales mnie na zywo?? no to co mowisz ze to nie ja!!!!!!
ok! tak orientacyjnie chciałem wiedzieć:)
Widziałem Cie :) koszula w kwiatki to twój znak rozpoznawczy, nie pamietasz?:>
Postaram sie też przybyć na spotkanie :D , ale to naraize na 60%.
Bede na 100%%% chyba ze mnie cos zabije:)
17:30 pod zegarem... :D moze zawitam na chwile ;)