sa jacys chetni na spotkanie w jeleniej gorze. nic sie u nas nie dzieje, to trzeba rozruszac towarzystwo :D. proponuje piatek albo sobote w przyszlym tygodniu. chetni pisac, to dobierzemy lokal do ilosci osob!!!! :D
Wersja do druku
sa jacys chetni na spotkanie w jeleniej gorze. nic sie u nas nie dzieje, to trzeba rozruszac towarzystwo :D. proponuje piatek albo sobote w przyszlym tygodniu. chetni pisac, to dobierzemy lokal do ilosci osob!!!! :D
Ja bym chciał ale troszki za mały jestem co??:/
jak chcesz, to wpadaj :D nie wszyscy beda pelnoletni ;)
dzięki :D:D Jestes boSS tyko czy inni nie będą miec nic pżeciw temu??
Nikt nie bedezie mial nic przeciw :)
ja też bym chciał ale z kolei trochę za duży jestem
moim zdaniem nik nie jest zaduży na takie żeczy:P:P to Hobby jak każde inne:)
szkoda ze juz nie siedze w jeleniej gorze ;)
5-6 osób bdzie napewno! laczcie sie i przyjezdzajcie do jelonki!!! piszcie kto moze przyjechac. jakis lokal trza zorganizowac ;)
ser zglos sie na GG: 5469475 do mnie
Jeszcze siedzimy cicho ale w Jeleniej juz niebawem bedzie nie spotkanie a wielka impreza terrarystow z Polski, Czech i Niemiec... ale poki co nic nie mowilem... Tylko zglos sie do mnie...
Reszta dowie sie juz na dniach o co chodzi, kiedy, gdzie etc :D
Bedzie wielka niespodzianka!
ja :)
Chętnie wpadlbym z paroma kumplami ale cholerne zaliczenia w szkole :/ Podaj jako taki termin to postaram sie cos wykminić :P
niech bdzie sobota w nastpnym tygodniu. co do miejsca sie jeszcze ugadamy ;).
lysek, nie moge cie zlapac na gg. jak bedziesz, to pisz :)
OK teraz ja cie nie moge zlapac ;P Jakos sie jeszcze zgadamy
smogg.. wies zo co chodzi i udajesz glupa :P Super wiadomosc Wiesz ze takim "Ja :)" zlamales regulamin tcp ;) Nook bana smogowi!! ;)
ps. Heh oczywiscie zartuje z tym banem :)
Qrcze przemysle ta sprawe i moze sie skontaktuje z toba aby sie dowiedziec wiecej szczegolow.
pozdrawiam garo
ja wpadne s fibusem13. garo moze ty tez wpadniesz. proponuje wziac cos co kazdy ma na sprzedasz i zrobimy sobie gielde ja np. jak na ostatnim spotkaniu zobaczylem male modlichy to odrazu wziolem a wcale nie mialem zamiaru.
Oczywiscie Łysek, Smogg i pewnie Booyaka (tyle ze nie pisze bo nie ma neta)....
Sie zjawimy ;)
Ze zwierzakami to nie glupi pomysl.. cos zawsze mozna wziasc :)
Co do lokali to proponuje Marysienke (knajpka w kinie) milo, sympatycznie i w ogole w bardzo dobrej lokalizacji...
Jak wam pasuje to piszcie kiedy dokladnie i o ktorej i ser policz osoby ile ebdzie i moge zarezerwowac stoliki...
Panowie i Panie z Okolic Jeleniej Gory - ZAPRASZAMY!
Ja moglbym przyjechac z fydrychem i fibusem13. Lysek... moge odebrac od razu swierszcze :)
Nie bedize problemu z odbiorem swierszczy - jeszcze sie dogadamy bo wszystko jest zalezne o ktorej bedzie to spotkanie i kiedy bo okazalo sie ze w przyla sobote nie bede mial zbytnio duzo czasu ale sie postaram :)
to lista na teraz:
BooBoo,
frydrych,
fubus13,
Lysek,
Smogg,
garo,
adas_0,
BooYaKa,
iguana... (nie pamitam numerka )
pppppp,
ser,
Loser_kid,
jeszcze par osób, których nie ma na forum, to jest razem ok. 15 osób. jak kogo[ pominBem, albo kto[ jeszcze moze przyjsc, to poprawia mnie!
ja jestem boobo :) Ale ja nie wiem czy bede napewno. Stara mnie nie chce puscic
spoko lista jest dluga a mam pytanko czy z osob ktore tam beda znalazla by sie osoba ktra miala by na sprzedasz karczany najlepiej b.dubia i cirnea czy cos takiego ;] chodzi mi tylko o karczany na karmowke. ale wezcie tez inne rzeczy na sprzedasz bo sporo ludzi chce kupowac jak tylko zobaczy to nie to samo jak na necie ja np. nie nastawialem sie kupowac znowu modliszek ale jak zobaczylem na spodkaniu i mialem kase to oddrazu wziolem
najlepiej niech poda mi kto chce swoja oferte karmowka mnie tez interesuje no praktycznie wszystko lepiej wiedziec co by sie kupilo na spodkaniu a nie robic szybko terrarium dla tego czegos. z chcecia kupie prawie wszystko hehe wiec jesli chcecie wysylajcie mi oferty na meila frydrych2@op.pl lub piszcie na gg :]
hehe <spoko> frydrych, juz jutro wieczorem ruszy najprawdopodobniej moja strona i ebdzie mozna ogladac co aktualnie posiadam na sprzedaz :)
a moze pasuje wam sroda? to jest juz pierwszy dzien dlugiego weekendu.
nooo wl;asnie sroda albo czwratek! :) tez jest wolne i lepiej pasuje np. mi :)
Ja biore ze saba to co mam na sprzedaz nie wiem jak inni :)
wlasnie dobry pomysl z ta sroda lub czwartkiem ale czy pks jezdzi w te dni?
napewn jezdzi. ale niestety mam jedn zla wiadomosc., bo w dlugi weekend jade sobie nad morze z klasa i nie bedzie mnie :/ zapomnialem sobie o tym :/. mimo to spotkajcie sie, a spotkamy sie juz w komplecie np. za tydzien :). mozemy sie spotykac cyklicznie np. raz w miesiacu, albo dla bardziej gorliwych raz w tygodniu :). a co pogadac w milym towarzystwie zawsze mozna :).
Qrcze szkoda ser bo to Twoj pomysl w sumie i Ciebie nie bedzie ale na pewno powtorzymy to np za tydzien/dwa
A poki co piszcie czy wam pasuje:
25 maja godzina 16:00 - a wiec w najblizsza srode Knajpka w kinie Marysienka w Jeleniej Gorze na ul. 1-go Maja
Napiszcie kto wadalby. Zalezy mi na spotkaniu bo mam do was kilka waznych pytan i dobra wiadomosc o zblizajacej sie imprezie - potrzebuje sie skonsultowac z wami :P
Napiszcie kto będzie na pewno? PKSy sa do Jeleniej w sumie cały czas i zapraszamy ludziska z okolic tez Walbrzych, Wrocław etc --- wszyscy mile widziani
Piszcie kto bedzie bo zarezerwuje stoliki
Na pewno: Smogg, BooYaka no i ja Łysek ;P
Kto jeszcze!?
Patrzcie na moja oferte: [url]http:rjg.foxnet.pl/lysek/[/url
Jak cos chcecie zobaczyc na zywo podczas spotkania i kupic to moge brac ze soba. Wezcie cos tez :)
A wiec czekam na zgloszenia
Jest pozno i znowusz sknocilem mialo byc: http://rjg.foxnt.pl/lysek/
sorry i dobranoc ;)
Qrcze werni zmoderuj mojego pierwszego posta...
Moze tym razem sie uda
mialo byc: http://rjg.foxnet.pl/lysek/
w koncu wyszlko. Werni zmoderuj mojego posta a te dwa usun Z gory dzieki i sorry :)
sobota mi tez nie pasuje :((
lepszy termin to środa albo nawet czwartek - jest wolne
spoko moze byc sroda a jak narazie to jade jesli sie nic nie zmieni to bede :D
Ja jade :D
aha jesli ktos na tym spodkaniu bedzie mial jakies nie wymagajace jaszczurki (gekony,anolisy brazowe czy cos) to niech koniecznie da mi znac
pogadalem juz z matka i JADE, czyli z walbrzycha bede ja - macias08, fibus13, frydrych1 i garo tak?
aha wezme ze soba 4 brachypelmy emilie L3/4 z papierami jak ktos bedzie chcial kupic to bardzo prosze
i jeszcze sprawa do Łyska - ja odbiore to terrarium 20x20x25
Geków brązowych prawie ze nikt nie ma wiec...
geki brzowe ja mialem, ale nie schodzily, wiec juz nie sprowadzam. co do jaszczurek, to mam agame brodata 25 cm za 140 zl i bazyliszka platkoglowego, samca ok 45 cm za 140 zl. jak jestes zainteresowany, to pisz na gg (zawsze na niewidocznym, wiec pisz nawet jak mnie nie ma:))
nie bedzie mnie, ale jaszczury moge przekazac komu trzeba :)
jakie gekony brazowe chlopaki chodzi mi o anolisy brazowe :D