... drodzy terraryści fotke znalazłem w necie i jest to przykład jak nie wolno urzadzać terra... jezu ten koleś był chyba na haju jak projektował wnętrze... normalnie KICZ
Wersja do druku
... drodzy terraryści fotke znalazłem w necie i jest to przykład jak nie wolno urzadzać terra... jezu ten koleś był chyba na haju jak projektował wnętrze... normalnie KICZ
Ooooooo wymiękam.Chyba że hoduje tam krasnoludki.Ale wioska!
nie no wiecie czad piorko w d...pe i zagraniczna czapla :P posag ozyrysa niech jeszcze postawi.
POZDRO
zajebiste terra, nawet swierszczy bym tam nie wpuscil :P
przeciesz jak się na to patrzy to oczy bolą
sprytny ktoś był
O kufa ech och ach beee fuj, to co tak mieszkało już dawno się samo zabiło chyba ! GRatuLACje dla człowieka który to urządzał ;)
Nie wiem jak można tam coś hodować. Podłoże to jakaś plansza do gry i naco te budynki A fuj !!
nie no wiecie terrarium orginalne :) to fakt ALE JAK MOŻNA BYĆ TAKIM IDIOTĄ NORMALNIE WIOCHA koleś chyba był pijany albo coś może jest psychiczny może jak był mały rodzice go bili a on mieszkał w przedpokoju i chciał mieć swój własny pokój ale nie miał i postanowił zrobić swój własny pokój w wersji mini :)
ni tego goscia od malego karmiono psychotropami i cos mu sieadlo na muzg.
Ja bym tego terra obsranym patykiem nie ruszyl
Nie tyle kiczowate co nieestetyczne:P Jesteście pewni, że to terrarium?:D
Od małego go tata gwałcił i dlatego dzieciakowi tak na psychę padło.
ja bym nie ruszyl obsranego patyka :P:P:P
szachy mają 8x8 pól a tu jest 5x5
wybacz mistrzu :D to tak na pierwszy zut oka:P
a fe
daf, nie przesadziłeś?
wogóle wszyscy przesadzacie. róbcie lepiej sami ładne terraria a nie krytykujcie innych... przecież jak sie czasem patrzy na to czy się chwalą 'terrarysci' z tcp to sie zalamać można... ale ten załączony to rzeczywiscie przegiął :P
Tutaj mi cos nie pasuje, chyba jakiś zwierze hoduje w tym człowieka a nie człowiek zwierze.
To niemożliwe aby był to dom dla zwierzaka.
ja uważam że zrobił to ktoś na jaja i nie mieszka w tym żaden zwierzak ani nie mieszkał
nie mam określenia na to co widze :P
Ale szczeże mówiąc, nie wydaje mi sie żeby to było terrarium. Owszem, widać tam szybe przednią otwieraną jak drzwiczki ale to nie musi oznaczać odrazu że to jest terrarium, zapaleńcy :P
Może koleś sobie zrobił miejsce w którym urządza wojny żołnierzyków :P W sumie to by miało sens - lewo, prawo tereny dwóch armii a to coś co miało być imitacją szachownicy to pole bitwy :D
buahahahaha!!!! o matko..albo nie był na haju tylko to było bezguscie..:P
Niemożliwe, zwierzęta nie mają tak zboczonego poczucia "humoru"
To tylko ludzik, ze zwichrowaną psychiką mógł coś takiego w terra zrobić.
BTW, co tam niby miało byc trzymane ?
Mruffki ?? :>
a moze to dlA jaj ktos zrobił i pokazał?w kazdym razie trafił jesli chodzi i najokropniejsze terra:)GRATULACJE!!
ej..moze on to zrobił dla siebie??rózni sa ludzie:Pchyba to jakis nie dosc ze psychol to jeszce daltonista...a moze to miał byc wybieg???<buahahaha> :)
Hyhyhy chyba kazde zwierze umieszczone w tym Terrarium popelnilo by samobójstwo :D:D
A mi najbardziej podoba sia to ,,Różowe'' Tlo!! Buhahahah<lol2> to jets przegjecie!