-
A moze by w Ksiazu ???
Widze ze tak wszyscy sie wszedzie zbieraja we wszytkich wiekszych miastach i wogole .
A moze by sie tak w Ksiazu w Walbrzychu spotkac !!!!!!!!!!!
Co wy na to jak ktos by byl chetny to mozna ustalic jakas date i spotkac zie na zamku i pogadac !!!!!!
pozdrawiam garo
-
Re: A moze by w Ksiazu ???
no ja byl bym chetny. spoko pomysl w koncu w okolicy w-ch jest nas troszke
-
A pewnie, czemu zawsze to my mamy do Wrocka jeździć, niech raz się do nas wybiorą :)
-
Świetny pomysł,przeciez po okregu śląskim Dolnysląsk (ale duzo tych śląskow :)) jest najbardziej zageszczonym obszarem polski :) Świetny pomysł powtarzam,jakby co jestem chetny do pomocy.Pozdro
-
Kolego Werni co to za glupie pomysly...bo posta skasuje :P ;) :D
Tak powaznie to nie glupi pomysl,ale picie piwa w wiekszej ilosci niz 5 to juz troche problem...
-
Witam ponownie i ciesze sie bardzo ze uwarzacie ze moj pomysl jest bardzo dobry :)
A wiec nie ma na co czekac trzeba zoorganizowac spotkanie narazie widze ze 4 osoby by sie pisaly i ja piaty :) to juz cos !!!
Ale teraz trzeba konkretnie pomyslec nad data i mozna sie spotkac, i zwolac jak najwieksza liczbe terrarystow.
W niedziele bede na ksiazu na wystawie kwiatow i bonsai wiec sie dowiem wszystkiego co i jak i zobacze gdzie tam bedzie mozna sie spotkac i pogadac dokladnie.
Pozdrawiam garo :)
-
Jezdza tam busy pod sam zamek z wrocka co jakis czas i mozna do 22 wrocic do domu:D...ja uwielbiam Ksiaz wiec sie oczywiscie pisze na spotkanie
-
I to mnie cieszy !!!!
namow jeszcze Bogdana i bedzie git :)
pozdrawiam garo :)
-
Ja także byłbym chętny
dobry pomysł garo
-
Dzieki !!!
I ciesze sie ze tez bedziesz chetny :)
pozdrawiam garo
-
moze da sie cos wykombinowac w ten weekend dlugi..........
-
No raczje nie bo wlasnie w ten dlugi weenend beda w Ksiazu i dowiem sie co i jak i gdzie tam mozna usiasc pogadaci i napic sie pepsi :)
pozdrawiam garo
-
W ten weekend to i tak wiekszość ludzi gdzieś wyjeżdża, napewno znajdzie się jakiś fajny teermin i możnaby np. spotykać się co dwa tygodnie lub co miesiąc
zrobić jakieś składki i organizować giełdy albo coś. Zresztą narazie niema co gadać tylko szukać chętnych
pozdrawiam Maciek
-
W książu nie ma co,bo tam zawsze full ludzi i w ogóle.Co do pomyslu maciasa to niezle,jakies stowarzyszenie,składki, i co najwazniejsze REGULARNE wizyty w sklepach zoologicznych :))))) Sądzę ze Palmiarnia bylaby niezlym miejscem (fajna kawiarnia i duzo miejsca a poza tym klimaty tropikalne hehe) Jak dobrze by poszlo to z 15 czlonków spokojnie moznaby bylo mieć.pozdro
-
Moze to i dobry pomysl zeby zamiast w ksiazu zrobic w palmiarni.
Dlaczego nie przeciez to blisko :)
pozdrawiam garo
-
To był przecież twój pomysl fibus13, jak kiedyś gadaliśmy o tym ;)
-
Tak ale jakoś mi sie nie chcialo napisać posta.Z moich osobistych notatek wynika ze na spotkaniu powinno być ok.20 terrarystów . A może jakiś pokaz bysmy urządzili? Bo w dniach 30.04 -- 3.05 jest wystawa kwiatów w książu a w Palmiarni będą wystawione owady (starszyki,patyczaki,kruszczyce itp. ) ZACHĘCAM ! ! !
-
Serio z tymi owadami w palmiarni ????
WIem ze kiedyz jakies 5 lat temu na wystawie kwiatow w ksiazu byla tez wystawa pajkow i bylo mnustwo fajowych ptasznikow.
Ale jak cos to zrobimy na nastapny tydzien po majowym ten zlot ale jeszcze date sie ustali na taka zeby pasowal wiekszosci ludziom.
pozdrawiam garo
-
Na zamku kupe miejsca jest zeby siasc i pogadac. Co do spozywania to powiem szczeze ze drogo jak cholera. W palmiarni nie wiem nie orientuje sie ale wydaje mi sie taniej by bylo.
No i oczywiscie dodaje ze tez chetnie bym sie pokazal jak to nie bedzie kolidowalo z moja robota. :P
-
Osobiscie wolalbym zeby ludzie z wezykami sie pokazali ale owady tez nie sa zle :P
-
A ja wolal bym aby byly pajaki i skorpiony ale jak beda owady to tez obezje.
pozdawiam garo
-
Garo mendo jedna a nie zapomniałeś o kimś ?? :P:P:P Też bym wpadł jak coś :D Pozdro!
-
No będzie ok.10 terrariów z owadami (głównie straszyki i patyczaki ale rozne odmiany,beda chyba tez modliszki) A z data spotkania trzeba pomyśleć tak w polowie maja.Pozdro
-
W palmiarni ceny sa troche niższe ( 0.5l pepsi 3zł :P ) ale co tam,full miejsca,rośliny i klimat hehe Pozdro
-
I jeszcze moze taki pomysł : zeby kazdy przyniósł jednego zwierzaka ( ale nie jakąś anakonde 5 metrową :P )
-
hmm zwierzaka mowisz... ale ja mam tylko legwana hehe
-
Jak moglbym o tobie zapomniec mendo jedna :)
Jasne ze wpadaj nawet nie widze innej mozliwosci :)
A nie chcialem ci mowic ze cos takiego planuje jeszcze bo nie mam konkretnej daty.
Chcialbym aby sie tak raczej wspolnie co do daty umowic aby pasowalo jak najwiekszej lizbie osob.
pozdrawiam garo :)
-
Spox ale wiesz zwierzaki to nie za zabawki ze mozna je nosic i chodzic z nimi caly dzien !!!!!!!!!
Ale zrobiciej ak uwarzacie ja napewno nie bede bral zwierzaka zadnego no chyba ze psa :) to na spacerek :)
pozdrawiam garo
-
Spox tez nad tym myslalem zale zobacze bop bede tak w niedziele to sie wszystkiego dowiem co i jak :)
garo
-
spoko
postaramy sie zrobic to tak aby nie przeszkadzal to tobie ani innym ludziom moze w jakas sobote albo niedziele sie zrobi :)
pozdrawiam garo
-
Jednakl lepsza bylaby palmiarnia bo tam fajna kawiarnia jest i jak juz pisalem wczesniej duzo miejsca.A co do zwierzaków to przeciez nie mówie o legwanach tylko o jakims malym ptasnziku ( zreszta i tak wam sie nie podoba to nie zrobimy ) Pozdro