Coś po długim weekendzie. Tylko date i godzine trzeba by dopasować. Miejsce wiadomo - Koliba. Hmmm?
Wersja do druku
Coś po długim weekendzie. Tylko date i godzine trzeba by dopasować. Miejsce wiadomo - Koliba. Hmmm?
Sluchaj ja chetnie bede tylko godziny nie podam sam nie wiem :) Ale wpadne napewno ;)
zz chęcią przyjdę :P
a gdzie to jest ten klub czy co to tam ?:P
Dla mnie bomba. Karn - koliba jest w Sopocie, trzeba przejsc koło aqua parku i w dół... Jest koło plaży. Zapytasz sie kogoś to ci powiedzą.
Kolibe latwo zauwazyc ;) Mile miejsce ;) Pozatym charakterystyczne jest to ,że jest z drewna - taka niby goralska hatka :P Mysle ,że cos w sobote/niedziele po godzinie 16:00 ;) Tzn ja nie chce ustalac godziny - jak wszysscy sie godza to niech pisza...wiecie trzeba na emeila porozsylac chyba powiadomienie ? Ja moge porozsylac tylko wiecie nie sam :P To czekam na ustalenie godzin ;)
a od ilu lat ??:P:P:P
Ja też chętnie przyjde:)
Wiek nie gra roli. Czekamy tu na wpisy, jak sie zbierzemy wszyscy do kupy to i godzine i dokładną date się ustali.
My też jestesmy za spotkaniem, ale raczej w niedzielę, bo w soboty miewamy szkołę. Co do okreslenia miejsca Koliby, to nie bardzo jest widoczna, szczególnie, jak się idzie od kolejki. Wysiąsć trzeba w Kamiennym Poptoku.
Talullah (Wirginia & Tadeusz)
My też jestesmy za spotkaniem, ale raczej w niedzielę, bo w soboty miewamy szkołę. Co do okreslenia miejsca Koliby, to nie bardzo jest widoczna, szczególnie, jak się idzie od kolejki. Wysiąsć trzeba w Kamiennym Poptoku.
Talullah (Wirginia & Tadeusz)
Ja też, ja też!! może być weekend;) jeszcze moze ze dwie osoby przyciągne!
Ja też chętnie wpadnę :]
Hmmmmmm.... ciekawa dyskusja, ale słabo konkretna.....:(
jak tak dalej pójdzie to nas weekend zastanie.... a terminu jak nie było tak nie ma...
to co pasuje wszystkim: niedziela(8.maja 2005;)) koliba, godzina ok.17-18tej?
Mi pasuje.
pasuje :P moze myc 17 :P choc ja sie dostaosuje do kazdej godzinki :) - to co oglosic ,że bedzie ??
Niedziela bedzie dla nas...Jestesmy za!
Wirginia & Tadeusz (Talullah)
No i pięknie:)
Widzicie, jak się chce to można:)
No i pięknie:)
Widzicie, jak się chce to można:)
Zobacze moze tez przyjde jako ktos z Grodu Wejhera
Ale to zalezy ila tam bede potrzebowal forsy?????????????
Ostatnio mialem male zakupy: 2 gatunki skorpionow - 10sztuk i 3 Haplopelmy - wiecie ile te rzeczy kosztuja a caly czas poluje na Androctonusy:( i musze sie ograniczac
Ile tam wydam???? tak realnie i szczerze???
Byles juz na jakims spotkaniu (tzn ja tak 1 raz ale jak bylem to tam sobie gadalismy a nie handlowalismy ;) ) ale moze jestem nie doinformowany - to ta mozna bedzie tym razem cos kupic heeh ?? Ja bede - to co napewno Koliba w niedziele o 17 ??
Nic:) To nie są spotkania o charakterze handlowym( chyba że się z kimś umówisz).
Ja może przyjdę. Zobaczę, czy znajdę czas. Mam ochotę na drewnojady:))))
A nieeee mi chodzilo o cos zupelnie innego ja tylko moje wydatki ostatnie wymienilem ale zastanawiam sie ile po prostu sie przepuszcza forsy w Kolibie na jakichs napojach itp.....????? Ile m wiecej sie powinno miec zeby sie dobrze czuc i nie usychac????
Piwo - standart - 4/5zeta.
Fryty - 2,50 zeta (chyba)
W każdym bądź razie nie powinieneś zbankrutować ;>
Bedziemy. Na chwilke tylko. Scigają nas terminy ;/ Niestety.
- Hari & Iskra
No ładnie, pomysłodawca się będzie po chwili ewakułował tak?!
No nie wiem, nie wiem.......ładnie to tak?!;)
OKok to dzis to jest czy nie ??
Kurcze dalej nic nie wiadomo - czyli dzis jest to spotkanie czy go nie bdedzie ??
Dziś jest to spotkanie.
No co Ty jaja sobie robisz??? ja przyjezdzam dzis na 17 do Koliby.
i slusznie. my tez ;>
I ja też przyjeżdzam :]
Sluchajcie mam/moge wziasc gekona lamprciego ? Tzn czy nie bedzie mu zimno - chcialem pokazac i sie poytac np jaka plec ;) Ile tam jest stopni w tej kolibie ?
ja w Kolibie jeszcze nie bylem nie wiem ile stopni ale wez tak jesli chcesz juz zebys mial cos do czego mozesz schowac a tam bedzie cieplo - np plecak wylozony jakimis cieplymi ubraniami czy czyms i w srodku pudelko/faunabox czy co tam z Twoim gekonem...
Ja sie na gekonach nie znam nie pomoge:/ ale jak zapewnisz mu cieply transport to czemu nie wziasc chyba ktos bedzie kto sie bedzie znal ale nie wiem to Twoja decyzja! W lokalu nie powinno chyba byc az tak zimno - no mysle ze te 18stC powinni miec ale nie wiem dotąd nie bylem....
Ja jade kolejeczka ta tu:
http://skm.trojmiasto.pl/l.phtml?nr_...1=37&dnityg1=4
Biała Olka zabiera czasem Kiełbase, ale ona mieszka dosłownie tiptopka od Koliby (no moze takiego duzego tiptopka). Kiełbasa jest oswojona i spokojnie w kieszeni od bluzy/koszuli siedzi. Jesli Twój gek jest tak samo oswojony - bierz. Przy ciele nie zmarznie. Jeśli nie - zastanów się czy warto. ;>
Stres dla stwora nie przyzwyczajonego "do spacerów" może być spory (podróż, zmiany temperatury etc).
No pieknie:> ale se nagrabiliscie. Teraz Black'a sie nie zaprasza:/ Zapamietam se to, tez zorganizuje spotkanie i wam nie powiem :) Foch (hahaha)