Re: 16 KWIETNIA - WROCLAW
Ja bede na 100%..ale slyszalem,ze ten brajt to jakas kotleciarnia:):) moze cos bardziej w desen czeskiego filmu?
Witam! Ja również chyba będę.....chociaz jak pisałem kiedyś przyjdę jeśli obowiązki pozwolą i wiatr będzie wiał ze wschodu...to teraz zmieniam zdanie...będę niezależnie od wiatru...jedynie obowiazki na uczelni mogą mnie zatrzymac. Mam nadzieje, ze do zozbaczenia jednak!!
NO to wyglada ze rowniez przybede z "odległego" Krakowa;)
rower sie popsuł to chyba sie wybiore :D
proponuje knajpke ktora sie zwie Capitol czy jakos tak
na placu uniwersyteckim ( niedaleko tunelu )
A dobre piwko jest w tym Capitolu?...bo nigdy nie byłem....Pozdrawiam
Blisko capitolu jest Kalo:)
Masa masz rację! Kalo the best:) Popieram Kalo.Narx
My jako Kalo-team musimy dac przyklad gdzie milo spedzic czas:)
capitol jest fajny
ceny normalne
piwko dobre
muza OK
palic mozna :)
nic wiecej do szczescia nie po3eba
jak nie bede padniety w piatek po pracy to wpadne :)
sorki
nie zauwazylem ze mowa jest o sobocie :)
wiec w sobote raczej nie bede zmeczony i raczej wpadne
Witaj "Silna Grupo pod Wezwaniem....TerrO(a)ryści:))
Życzę Wam super zabawy i iście "tematycznych " dialogów...Duchem będę z Wami, to i może o północy uuuuuaaaaa postraszę;))
A teraz symbolicznie "szklaneczką chmiela" toast za Was zniosę i pętaki też i oddać się obowiązkowym lekturom....wryyyyyy:(
Łapka
prosze od kontakt na GG 1220393 lub meila wojtas@spox.org to podam linka do fotek jakie zrobilem na zlocie :)
Re: 16 KWIETNIA - WROCLAW - i po zlocie :]
W sumie na poczatku zebralo sie nas 18 osob,ale potem dolaczyly jeszcze 4 osoby.Na pierwszym zlocie bylo nasy chyba wiecej,ale za to wczoraj pojawily sie osoby ,ktorych nie bylo na pierwszym.Dziekuje wszystkim za przybycie i za milo spedzony czas.Mam nadzieje ,ze nastepnym razem bedzie nas wiecej.Naq kon9iec przpraszam za male nidociagniecie organizacyjne przez ktore o maly wlos 4 osoby w ogole by nie dotarly.Chcialbym zebysmy wybrali jedno miejsce i tam sie spotykali - czekam na propozycje.Na nastepny zlot wstepnie ustalilismy plener - ognisko,grillek :].Jeszcze raz wielkie dzieki za przybycie :]
Bylo super i trzeba to powtarzac!nastepny zlot moze mi sie uda jakos zaplanowac a jesli nie to zawsze wymysli sie ten plenerek by zrobic grilla albo ognisko!:)
nasza wina spoznilismy sie i murów czeskiego filmu za brak zasięgu:)))
Re: poprawka - Zdjęcia (cz.3 z 3)
A tutaj jeszcze 2 zdjęcia zaginione w tajemniczych okolicznościach.. ;)
http://public.szrek.pl/werni/003.jpg
http://public.szrek.pl/werni/013.jpg
wow wow wow...jestem pod wrażeniem!!!! Cała śmietanka wrocławskiego grodu:) Pozostał tylko żal, że nie dotarłam w "czeskie" klimaty:) ALe jakom Maryna na "filmowym planie Janosika" się pojawię....Poskaczemy przez ognicho:)))))))
Pozdrawiam ciepło...i do miłego
no ja znów nie dotarłem bo miałem mały wypadek do dzis odczuwam jego skutki :(
(chyba mam wstrząsnienie mózgu)
No, bylo bardzo fajnie. Milo nam sie z mezem siedzialo z Wami. Zalujemy, ze musielismy isc szybciej (coz, mielismy byc godzine, a i tak zostalismy 3 ;)). Nastepnym razem rowniez chetnie wpadniemy (o ile oczywiscie cos nam nie wyskoczy).