jak obiecalem tak tez robi nastepne spotkanie w pubie fortepian na slowackiego w piatek 15 kwietnia albo sobote 16- macie czas do poniedzialku by zdecydowac kiedy-musze zamowic miejsce:)
wiekszosc przewaza o dacie!!!!!!!
pozdrawiam josetsu!!!!!!
Wersja do druku
jak obiecalem tak tez robi nastepne spotkanie w pubie fortepian na slowackiego w piatek 15 kwietnia albo sobote 16- macie czas do poniedzialku by zdecydowac kiedy-musze zamowic miejsce:)
wiekszosc przewaza o dacie!!!!!!!
pozdrawiam josetsu!!!!!!
jako e nie bylem do konca doinformowany i nasz szanowna kolezanka Daria mnie oswiecila iz nasze spotkanko bedzie kolidowalo z WROCLAWIEM wiec mam nowy termin tydzien pozniej czyli 22 badz 23 kwiecien- wybor nalezy do was- mam nadzieje ze frekwencja bedzie duza i sciagniemy kolegow z innych aglomeracji!!!!!!!!!!!
Witam
Jak zawsze będę. Termin praktycznie każdy mi pasuje;D
---------------------
Pozdrawiam
Brachypelma smithi
Brachypelma vagans
Psalmopeus irminia
Eublepharis macularis
22 kwietnia
ALe nie w Fortepianie poniewaz na ostatnim spotkaniu nie wszyscy sie pomiescili niedaleko fortepianu jest lepsza knajap i sa 3 bilardy ale jak chcecie :) na pewno bede
ja tez bede:)
tak jak Gary mowi inna knajpa:)no i z bilardem ;D
jak chcecie- ja proponuje fortepian poniewaz tak moge rezrwowacza darmo:) Gary powiedz o jakiej knajpie mowisz- nazwa!!! mozemy sie spoykac w Pubie Irlandzkim niedaleko urzedu wojewodzkiego i bialego domu -tam jest duzo miejsca i ale watpie czy wszyscy trafia!! gadalem tez z barmanem z pubu za kulisami tez mozna ale nie wiem jak z kasa!! podajcie propozycje ja sie cos postaram zalatwic:)
w sumie idziemy pogadac a nie grac w bilard:P
ale ja jestem otwarty na wszystko:)
Ja oczywiście, jak zawsze się zjawie. :)
Przyda mi się małe odstresowanie :P
Azmo wie co to z kanjpa z nim trzeba gadac co ty hajdi dziemy szpilac :)
Spotkanie spox, jak się wyrobię to będę.
Tylko proszę was - nie w Fortepianie. Ta knajpa jest .... (przemilczmy).
Pasuje mi bardziej 22, bo 23 mam studia do 20:15.
22 kwiecien
a nie lepiej teraz 16 ?:> wrocław tez ma, nie mozemy byc gorsi hm ?:>
nie nawidze drzewek ;P ok a nie lepiej teraz ?w sobote:) częsc sie włąsnie w tą sobote spotyka :)
ale wlasnie czesc z naszych wyjezdza do wrooclawia!!!!! wiec sam nie wiem!!! lepiej 22!!! musze w koncu ten lokal znalezc a czasu nie mam zeby tylek z domu ruszyc:(
ja nie wiem kto z twoich wyjeżdza? na spotkaniu napewno bedą, diabol, daria, zireael,ja, azmodan, możliwe że gary, siotra nazera, teufell, ect. :> tylko napiszcie trzena wiadomośc dac i przyjda.
hehe, jeszcze ja;)
no jasne ze Gary bedzie :D
no to w sobote o 17 pod zegarem w katowicach :) fajnie że będziecie :)
no to milej zabawy:( ja ustalilem ze 22 bo sama Daria mi wspomniela ze 16 jest spotkanie we wrocku i ze niektorzy jada wiec przelozylem na 22! ale skoro chcecie samowolke to wasza sprawa-ze mna na gg gadalo jeszcze kilka osob o 22 ale jak chcecie 16 to oki- ja sie nie mieszam-mam zawody WOPR i nie przyjde na spotkanie:(
ok to do zobaczenia o 17 pod zegarem;)
A mnie nie będzie :P :(
ale nie 16 tylko 22 tak jak bylo ustalone wyzej !!!!!
16 własnie, tu chodzi o 16 gary:D
Cześć ! Moze tak dla jasności, sprostuje część niewyjasniona :] Nikt nie powiedział ze chcemy psuc spotkanie tego 22 -go jak było ustalone. Poprostu mamy potrzeba spotkania sie w mniejszym gronie dosc znajomych osób i dość czesto sie spotykajacych juz od dawna ..... to że nasze spotkanie odbecie sie tydzien przed tym co organiuzje Josetsu to nie znaczy ze na tamto mamy zamiar nie przyjsc bo nawet mi sie nie przysniło nie przyjsc :) Tylko nieliczni dowiedzieli sie o naszym spotkaniu, a wiec, za niewyjasnioną sprawe przepraszam jesli komus sprawiło to przykrosc.
ale josetsu juz na poczatku pisal ze 22lub 23 i na to sie nastawilem dzis niestety mnie nie ma :/
No to 22 to chyba piątek. W piątek spoko - będe na 100%. Tylko sobota mi nie pasi ;(
pytanie techniczne... gdzie sie spotykamy i o ktorej
wiec nie mam zielonego pojecia gdzie pojdziemy-jakos nie za bardzo gdzie jest ale godzine ustalamy o 18 pod dorcowym zegarem i czekamy do 15 po na wszystkich i spadamy do jakiejs knajpy!!!!!!!!!!!
mysle ze to dobre rozwiazanie bo wszyscy sie zejda a pozniej gdzies sie pojdzie dopiero!!!!
ja mam osobista prosbe do kogos z was kto bedzie na spotkanieu bo niestety ale nie wiem czy sie wyrobie zeby mi ktos napisal gdze jestescie-moj numer 504900480- ja mam mistrzostwa slaska w plywaniu i musze tam byc ale postaram sie do was dolaczyc jak najszybciej!!!!!!! napiszce gdzie i wpadne!!!!!!!
no coz... stwierdzam ze bede musial zmodyfikowac ten termin...
dnia 22.IV (piątek) zbieramy sie o godzinie 17:00 pod zegarem na katowickim dworcu PKP. Jesli bedzie cieplo, to na zewnatrz. Jesli bedzie zimno, to wewnątrz. mam nadzieje ze będzie was wielu :)