Cześć
Jakie wrażenia ,jakie zwierzaki kupiliscie itp :)
Wersja do druku
Cześć
Jakie wrażenia ,jakie zwierzaki kupiliscie itp :)
Hehehe jeszcze się giełda nie zaczeła a ty o takie rzeczy pytasz :P
MIDO dobry jestes giełda dopiero sie zaczyna za godzine i trzydziesci minut
Marcin zawsze zakłada takiego posta , i może stad ten pośpiech zeby nikt go nie wyprzedził;]
a ja nie pojechałem;(:[ bo mojemu ojcu sie nie chciało:(;(;[ ale jestem zły!
Ale na nastepna napewno pojade nie ma bata!!
Ja już wróciłem.10.10 i taki tłok na sali że ledwie dało sie chodzić, a pozatym strasznie duszno było.Heh Theraphos to trza sie było zabrać z ludzmi w końcu zbierali sie pod dworcem przed giełdą.
Positive :) Dużo ludzi , kupiłem kumaki dalekowschodnie , świerszcze, myszy - nic szczególnego.
masa ludzi, chodzic sie nie dało(załacznik)
Kupiłem roslinke sztuczną, termometr, sepie, świerszcze - takie tam, artykułu dodatkowe:)
giełda kiepska - niby najwięcej stolików, ale wszędzie było to samo. ludzi też nie było jakoś potwornie dużo (byłam od 12 do 13.20). byłąm na wszystkich 6ciu giełdach i mam wrażenie, że ta była najsłabsza. kupiłam pyromelanę woodini i niezidentyfikowaną jeszcze mabuję ;-)
moim zdaniem duzo rzeczy ale prawie kazdy mial to samoi zbyt duszno i gorąco tam było...
co do ilości zwierzaków sie zgadzam - mało jaszczurek, sporo węzów i bardzo duzo pajaków
A były pończoszniki ??? :)
Ja jestem zadowolony kupilem paradoxe, gastrice do rozrodu, muszki owocowki ( wlasnie maluchy wcinaja :D) no i na społe z kumplem zbożówke :D. Ale faktycznie cholernie duszno ale raczej zwierzakom to odpowiadalo.
Fakt gadów jakby mniej niż "zwykle" za to pełno za to pełno włochatych pająków:))) na których się nie znam zupełnie.
Ale giełdę uważam za wielce udaną gdyż kupiłem Heterodona którego poszukiwałem od ponad roku jest śliczny.
heterodona?! wooooow gratuluje :D kto go mial?!?!
(olek - byly ponczoszniki)
Double nie widziałaś Heterodona ?On był prawie na końcu sali po prawej stronie. Parka kosztowała coś 600zł.Sam chciał bym sobie kupić one mają takie słodkie mordki :P
ja kupiłem sobie Crotalus durissus odjadowanego wsumie to się zamieniłem z dopłatą ale fanyyy węzyk:D
czesc
mi sie na gieldzie ogólnie podobalo... qpilem świerszcze, drewnojady, szczury i kostke kokosową
czekam na fotki z giełdy...:]:D
elo bylo zaj....ja sobie nabyle boehmei mlody osobnik ma ok 1cm czy moge mu dawac pinki do jedzenia?
ja kupiłem pończosznika, rochatke :P, Babycurus jacksoni i świerszcze. Też myśle, że było słąbo. Nie mogłem nawet dostrać samicy anolisa zielonego :/ A jak były to wg mnie drogie.
Bardzo żałuje, że ja nie mogłem się zjawić na giełdzie. :(
parka ostajnic nakrapianych , zaba rogata albinos , murinus , gienia , smithi , versi , świerszcze :]
Fajnie było :]
Ja kupiłem paradox drewnojady maczniaki i mialem blondi ale jakos niekupiłem :)
micgekon podaj pełną nazwe tej jaszczurki :)
Goblin ile dałeś za rogatą albinos bo standardy widziałem po 120zł
thor 95zł :] u czecha :] normalne były za 40zł... rogacze rozeszły się w przeciągu 15 minut ??:] mój albinos był przedostatni a Azzurreeus kupił ostatnią :]
AGAM ile dałeś za pońszosznika i jakiej był długości ??? :)
ja ma 2 ostrogrzbiete i greka sobie kupilem:)
nie bylo samic anolisow zielonych i bylo duszno
też nie znalazłem samic anolisów - były na początku ale szybko wykupili a potem zostały tylko po 50zł. Pończosznik sirtalis sirtalis ma ok.80-90cm był za 100 kupiłem za 90 :) Na małej sali przy jadalni.
też nie znalazłem samic anolisów - były na początku ale szybko wykupili a potem zostały tylko po 50zł. Pończosznik sirtalis sirtalis ma ok.80-90cm był za 100 kupiłem za 90 :) Na małej sali przy jadalni.
Super giełada wszystko sprzedałem, a kupilem jedynie prowadnice do szyb gora i dol niestety trzeba bylo zaplacic osobno za nie, a zwykle sprzedaje sie komplet.
Dla mnei też giełda super a zakupiłem żarełko dla wężyka ;) i dla pajączków i pare pierdół ;)
Double, parke heterodonów miał kolega Witek Plucik ja kupiłem samca, a została mu jeszcze samiczka.
Mi się podobało.Kupiłem 4 skorpiony i żabę rogatą i jestem zadowolony.Wypiłem też kilka browarów z ŚląskCrewEloZiomy czyli z juravielem,diabolem,obcym,midem,hajdim,azmo itp.itd;)
ZADOWOLONY.
Byłem pierwszy raz i mi sie podobało troche duszno ale ok! jak ktoś chce zdjęcia to
fotki
nie wiedziałem do kturego działu dać!
Ja glownie sprzedawalem, i poszlo srednio. Moze dlatego, ze sprzedawalem na malej sali a nie wszyscy zdaja sie wiedziec o jej istnieniu, chociaz jest najblizej wejscia:).
P.S. KTO SPRZEDAWAL SAMICE HYMENOPUS CORONATUS? Prosze o kontakt, moze ktos z okolic to bym nad nia pomyslal:)
ja kupiłem heterometrusa cyaneusa L3 i pudło świerszczy
w sumie mogliby robic ta gielda częściej bo jak jest raz na 3 miechy to wszyscy się na nią jada i jest i jest ciepło jak w Sudanie
ale jak bedzie częsciej to będzie mało zwierzątek .... bo nie kazdy moze jechac