-
19.02 Wrocław Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 19.02 w sobotę we wrocłaskim klubie Intro odbędzie się liba...ekhm! spotkanie terrarystów :D Zapraszamy jak najwięcej osób,w końcu ma być extra! I będzie :D
Samael jeszcze dokładnie podpisze tutaj miejsce i godzinę spotkania :)
Z poważaniem,
mgr inż. BooYaKa
prof.Samael
-
Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!
Ustalilismy ,ze spotykamy sie pod fontanna na pl. Solnym co by sie nie szukac w kubie :].Trzeba jeszcze tylko ustalic godzine - zajmiemy sie tym dzis na czacie terraium.com :]Zapraszamy serdecznie wszystkich terrarystow z Wroclawia i okolic.
-
-
no ja jak powiedziaøem jak uda mi sie wrócic to na 100% sie pojawie
-
kurde akurat wszystko zawalone mam, a ma być spotkanie heh... trzeba miec pecha:(
-
Jak trza być to będę :) Do zobaczenia w sobotę
-
No.. nie godzi się nie przybyć na taką biesiadę w tak zacnym towarzystwie :D
-
Kubzz też będzie na ponad 90%, wszystko zależy od miłosierdzia egzaminatorów w sesji poprawkowej;) Do zobaczenia więc
-
Wstepnie ustawilismy sie na 17.Wczesna pora je ze wzbledu na uzytkownika BooYaKA , ktory ma pociag,a chcialby posiedziec troche z nami :]
-
Heh, kuszaca propozycja, bede śledził wątek i myśle , że wyskrobie trochę czasu :)
-
Witam,
Samael_ czy terrarysci z innych miast sa tez zaproszeni?? (nie koniecznie z okolic wrocka??). Jakos tak chyba bede we wrocku w weekend...
Co prawda nie mam pojecia gdzie sa fontanny:>:>:>
-
Jasne ze tak :].Jesli bedziesz to zapraszamy :]
-
jak sie pojawie, to nie omieszkam:)))
-
-
kur nie bedzie mnie :-((
a
w
-
-
Coz, moze ja i moj maz tez sie pojawimy. Ale niczego nie obiecuje.
-
Jeśli można wiedzieć to na którą to spotkanie, bo się okaże, że się obudzimy z ręką w fontannie :D
-
Czytaj uwaznie posty, to nie obudzisz sie z reka w fonntanie :P ;)
Samael_ napisał(a):
> Wstepnie ustawilismy sie na 17.
-
Re: 19.02 Wrocław Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja wam życZe miłej zabawy mnie niestety nie bedzie ale chyba juz o tym posałem :-P
-
Kurde, ja bym mogl wpasc dopiero po 20, mam nadzieje, że jeszcze bedziecie.
-
Pewnie bedziemy :] 2 z nas tj. Ja i Werni o 20 musimy Booyake na dworzec odprowadzic,ale wrocimy :]
-
a jeśli ja nikogo nie znam i zarejestrowałam się na tym forum pare dni temu, to też mogę przyjść?
pozdrawiam:)
-
Jasne :] To nie zlot wybrancow tylko terrarystow :]
-
Niewiem czy ktoś to już wspomniał ale pokryje się to wam z giełdą w Świętochłowicach :]
-
Jutro jest gielda w Swietochlowicach? Nie wiedzialam :>:>:>
-
z pewnoscia biorąc pod uwage to zę giełda jest miesiac póżniej
-
DROBNA UWAGA....
Zadzwoniłem tam żeby się upewnić czy wszystko będzie ok... i cóż się dowiedzialem.. od 21 jest impreza drumandbase czy jak to sie tam nazywa mniejsza o to, i trzeba placic 10 zł za wjazd, także pomyślmy o lokalu na godzine 21:))))
-
Re: DROBNA UWAGA....
To moze od razu idzmy do np.Czeskiego filmu..blisko i wszyscy sie zmiescimy
-
Sorry Nook gdzie dwoniles ??? W "Intro " Drum&base ??? Normalnie Impossible :D Najpierw sie spotkajmy i ustalimy sobie wszystko na miejscu.Intro to knajpa o ciezkich klimatach wiec zdaje sobie sprawe ,ze niektorym moze to nie odpowiadac - nie ma problemu ze zmiana miejsca.Z Andrzejem gadalem dzis popoludniu i moze zalatwic lokal,ale ja wole cos w okolicach rynku - Byka trzeba odstawic na pociag. W rynku jest sporo miejsc i o 17 damy raczej rade cos znalezc :] Teraz z glowy jestem w stanie podac pare miejsc - Spiz,Dobre czasy,Czeski film,Inspiracja (obok Intro),Niebo,13. Wierze ze sie dogadamy - wazne zeby sie spotkac,poznac i porozmawiac bo chyba o to chyba chodzi :] Miejsce jest nie istotne - wazne zeby bylo cieplo i lali browar w barze ;)
-
Ja sie spóżnie bo bede po 20 takze musze jakos sie z wami telefonicznie skontaktować, ale najlepiej by mi pasowało w Intro lub w Czeskim.
-
czyli o 17 pod fontanna czy jak ? te intro to zostaniemy tam do 21 az sie ludzie zbiora.. vorax proponowal niejaki pubik na odrzanskiej brajt jakos tak patrzylem opinie calkiem dobre i mozna tam cos wrąbac:)))
-
do czeskiego zmieścić ? fajnie próbowałem ze znajomymi jakoś 3 razy, za kazdym razem stoły latały i nigdy sie nie udalo;] jak ktos lubi siedziec w komorze gazowej to polecam:], chociaz o 17 to bedzie pusto i moze jakos sie uda... ale ogolnie jestem z tych co raczej lubia wiecej przestrzeni bez przeciskania sie miedzy ludzmi;]
-
Tak pod fontanna o 17.00 . Mnie tam wsio ryba jesli chodzi o knajpe - na pewno znajdziemy kompromis :]
-
Ja tez bede
Hehe! coraz wiecej osob:)
-
no i jak było??
no prosze mi tu strescic spodkanie a najlepiej fotki umisecic :-)
mnie nie było z wiadomych(dla nie kytórych) powodów
-
Re: no i jak było??
No nie pospieszyles sie troszke. Spotkanie sie jeszcze nie skonczylo a Ty pytasz jak bylo:D:D:D:D:. Ehhh ja niestety tez nie dojechalam do wrocka, a mialam na weekend przyjechac:D:D:D
-
no ja miałem byc ale mi nie wyszło :-( i jestem bardzo ciekaw co było...
-
Bylo zajebiscie :D.Wlasnie wrocilem do domu.Niektorzy jeszcze siedza w Dobrych Czasach.Swietna impreza.Przyszlo nas ze 20 osob :D.Po prostu Wroclaw rzadzi !!! Fotki beda niebawem - Werni jeszcze pije :P Co tu duzo pisac - zalujcie :P :]
-
Re: no i jak było??bylo SUPER:)
Mysmy zostali gdzies do 1:30 a niektorzy poszli jeszcze balowac do PRL...zaraz gielda ..ciekawe kto wstanie z umowionych osob:D...Imprezka byla MAX..oby takich wiecej