Kto mi skasował posta w dziale sprzedam- dotyczącego węża mahoniowego???????cena i wszystko było podane!!!!!!!!!!
Wersja do druku
Kto mi skasował posta w dziale sprzedam- dotyczącego węża mahoniowego???????cena i wszystko było podane!!!!!!!!!!
Niewiem komu to miało służyć temu ,może ktoś chce moze sprzedac tego samego węża i próbuje wyprzeć konkurencje ???? o co tu chodzi ????
ja kasowałem posta, brak było w nim ceny!!! Wysłałem meil z info na Twój adres podany podczas rejestracji!!!
cena w tym poście była na 1000%,wklej tu najlepiej całego posta to może zauważysz...
19). W działach dotyczących handlu zwierzętami i akcesoriami (Kupię, Sprzedam, Zamienię) można napisać tylko 2 posty na całą pierwszą strone danego działu, przy czym nie mogą oferty po sobie następować.
a za ta kulture bym ci bana dał.
Post został wykasowany. Ale że zapisuję czemu usunięty był każdy post, to podałem Ci powód. jest też pkt. regulaminu o tym ze serwis zastrzega sobie prawo do usunięcia posta bez podania przyczyny. Zostałeś poinformowany o usunięciu posta i możesz dać nowego zgodnego z regulaminem. A swoją drogą to przydałaby sie odrobina kultury, niebardzo wiem czmu pozwalasz sobie na podobny temat.
" Do .uja kto skasował mojego posta".
P.S. A nie handluję zwierzętami więc jeden z powodów usunięcia Twojego posta odpada :D
To jak chcecie skasujcie tego posta,skoro on w tym dziele nic nie pomoże i nic sie niedowiem...
Ciebie tym bardziej :/
ogłasznie że ktoś ci skasował posta nic nieda, czy to było zgodne z regulamine, czy ze złości do ciebie, czy też przez przypadek to nic to nie zmieni, nikt cię nie przeprosi, postu na nowo nikt za cibie nie wystawi, mi właśnie ktoś (chyba mordd) skasował posta na "roślinnośc" i nie ubolewam.
Pewnie tak, ale skasowałem tylko to, co nie wnosiło niczego sensownego do rozmowy i było nie na temat. Cieszę się, że nie ubolewasz :) Staram się, żeby zostawały tam tylko takie informacje, ktore przydadzą się i za miesiąc i za 2 i będą na temat....... Na "roślinach" jest na szczęście błogo i spokojnie w porównaniu z innymi działami, ale czasem coś małego faktycznie stamtąd wywalam..... :)
wisi mi to czy ktoś kasuje moje posty czy nie, jeżeli mi na czymśzależało, to napisze to jeszcze raz, jeżeli naprawde nie było na temat jak na roslinach to już prosze bardzo moze to usuwac jak wam się tylko podoba.
Liczy się jakoś a nie ilość :D
ja już tez nie ubolewam:),choć sądzę że takie przypadki nie powinny sie wiecej powtarzać,życze uważniejszego czytania postów na przyszłość :P:P:P
widzę że zarażam ludzi optymizmem :P
nie ma się co gniewać na kasowanie postów. Uważam że jeżeli ktoś jeszcze się zdnerwuje że skasowali mu posta to powinien się zastanowić i nie pisać tutaj tematu o tym, bo i tak nic to nie zmieni.