W opisie Boa constrictor jest dwa razy napisane Długość Życia.
Wersja do druku
W opisie Boa constrictor jest dwa razy napisane Długość Życia.
nikt tego nie zrobi ?? co za problem jest zaedytować opis ??
dzięki, nie bulwersuj się:), ja też mam swoję zajęcia i nie zawsze moge przeczytac co piszecie... juz poprawiam..
błąd moze to za duzo powiedziane poprostu zduplikowany punkt:)
jak już poprawiać to wklejam to co pisałem niżej ale bez skutku :(
Nook pisałem ci maila o blędach w opisie kamka jemeńskiego zmiń chociaż ilosc składanych jaj bo wynosi koło 30 szt a nie 90 no a młode po wylęgu mają 2-3 cm a nie 7 :) i warto by bylo dopisac że łatwo sie rozmnaża ale dużo modych po wylęgu pada :( no chyba tyle :)
no nareszcie NOOK, błąd poprawiony :] ciesze sięże mogłem pomóc :D
a po co maja byc bledy w opisach jak moze ich nie byc? dzieki temu ze uzytkownicy je wypatruja nie trzeba obarczac moderatorow i adminow dodatkowo szczegolowym sprawdzaniem opisow
adamek mylisz sie.
jeśli ci prześle fotke młodego jemen a z jakąś moneta albo coś uwierzysz mi ??????????????????????????????????? chętnie kupie samice która składa po 90 jajek !!
w encyklopedi terrarystyki do 90 jaj i wielkosc 7cm... autorowi opisu samica zlozyla 80 jaj... miales wogol te kameleony?
Ja sie tam nie znam, ale tutaj: http://terrarystyka.com.pl/opisy.php...20040415203236 (zapewniam, ze to nie kryptoreklama) jest rozmiar taki sam (7cm), wiec to sa chyba dobre dane.
1. mam ale dorosłego
2. gadałem z gosciem który hoduje kamki od wielu lat i wiem co mówie
3. aktualnie ma młode więc powiem mu żeby zrobił fotke z jakąś monetą albo co
4. nie wierze że zniosła 80 jaj :)
5. poczekam aż zniesie moja samica
:)
Ja też się cieszę, że tak bacznie opserwujesz chrzanie wazeliniarzu jeden.
KoReXoN - zbastuj sobie, twój post nic nie wnosi do sprawy poza obrażaniem "chrzanu" i prowokuje do pyskówek. Nie obchodzi mnie co o nim sądzisz. Po prostu takie odzywki nie są tu mile widziane.