czy ktos cos wie czy sa organizowane jakies zjazdy lub gieldy w trojmiescie????!!
POZDRAWIAM
Wersja do druku
czy ktos cos wie czy sa organizowane jakies zjazdy lub gieldy w trojmiescie????!!
POZDRAWIAM
giełd nie ma:( a zjazdy sa od czasu do czasu w Sopocie:)
No a mozna by cos zorganizowac :P
Na ostatnim sie nie pojawilem i dostalem baty :P
Mialbym szanse odkupic winy :P
Pozdro! :)
watpie czy cos sie teraz wykluje bo niedawno (?) bylo, o czym Maxio raczyl teraz wspomniec, a w dzien spotkania zapomniec ;) ale jak jednak cos to z mila checia :)
Oj Noelka kiedys to pifko trzeba wypic :P i to napewno w tym roku :P
nosens juz wkrecony tez sie pojawi :P Ty wkrecisz jeszcze Gosie :P
pewnie i Mikka by sie pojawila :P Pesteczka tez sie na to pisze :P
Reptail pewnie na to pojdzie :)
heh. czy ktos jeszcze zaproszony? :D Jakby co to sie oczywiscie piszemy :>
a kiedy? :D:D:D:D
ja sie dopisuje do tego ;-)
Wszyscy chetni tylko zadnych dat i godzin:/
Ten weekend albo nastepny, sobota lub niedziela, godzina przedpoludniowa:)
Napiszczie jak wam pasuje i tam gdzie bedzie wieksosc to sie uzgodni.
Jako miejsce proponuje oczywiscie Kolibe w Sopocie;)
No to ruszamy z poczta pantoflowa o spotkaniu:p
Kurde...Łikend moze byc, ale tak troszke predzej proponuje...Np sobota ok 14 ;)
w soboty pracuje ale moge sie wyrwac :-) i przyjechać ustalcie date i godzine
Ja chętnie przyjdę :-) Ale chcę więcej drewnojadów :-))))))))) Pyszności :-))))
Pituophis.. ja bym prosila bez akcji jedzenia drewnojadow.. a jak masz zamiar to mnie uprzedz to nic nie zjem przed spotkaniem.. ost ledwo co sie powstrzymalam przed tym zeby nie pokazac zawartosci zoladka :|
czyli sobota -27.11- o 14:00 w kolibie, tak?
No wlasnie ustalmy taki termin ktory by pasowal wiekszosci :) wedlug mnie najlepiej okolice godz. 17-18 w sobote :) co wy na to? :)
Bylbym za niedziela mimo wszystko. Wiecej osob ma wtedy wolne. Prawie zawsze bylo w niedziele do tej pory :)
btw.
"21 listopada w godzinach wieczornych Koliba będzie zamknięta.Zapraszamy do Bacówki. "
Niestety nie wiem co dla nich oznaczaja godziny wieczorne.
NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18)bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]
NO nie wiem...ale w sobote jak zwykle impreza wiec fajniej by bylo jakos wczesniej niz o 18...A co do niedzieli to jak juz to pozniej (18) bo nie chcielibyscie mnie ogladac w stanie poimprezowym :]
Hehe jak dla mnie si :) zreszta mamy jeszcze tydzien do ustalenia pewnej godziny i dnia :) Nigdy nie bylem na tym spotkanku tak wiec wedlug mnie najlepsza bedzie pora taka jak ostatnio :-) Wiem jak narazie tylko tyle ze niedziela :)
ostatnio było niedziela 17 ale było to troche wcześnie bo jednak większość przyszła później więc proponuję o 18 w niedzielę w Kolibie bo każdy wie gdzie to jest i jest tam fajny klimat :) a więc mam nadzieję że do zobaczenia :)
hehe, pomerdaly mi sie tygodnie, faktycznie juz jest po 21 XI :] no coz... hmm...obudzilem sie i...hmm...jak ten czas szybko leci :)
Zostanmy przy niedzieli, start godz 17-18ta. Miejsce jak zawsze Koliba.
Teraz tylko data czy 28.11 czy 5.12?
Dla niezorietowanych gdzie jest Koliba:
W Sopocie idac deptakiem wzdluz plazy w kierunku Gdyni goralska chata. Dodam ze jadac kolejka skm-ka najlepiej wysiasc na dworu Sopot Kamieny Potok i udac sie w kierunku morza tak jak do Akwaparku. (10-15 min do morza od skm-ki)
Zapraszam!
proponuje 5.12 :-)
jestem za !! 5 grudzień mi pasuje
Reptail napisał(a):
> jestem za !! 5 grudzień mi pasuje
>
I ja rowniez :))))) A jak reszta?? :)
Jak dla mnie okej ;) Ale tak ok 18...
No to wszystko jasne. Spotykamy sie 5.12 w Kolibie. Start godz 17-18 a do ktorej to sie znow okaze;)
kurde nie pasuje mi :(((
Taaaaaaaak, i ciekawe jak Wam to wypali, bo jak tak obserwuje to umawianie sie od ponad tygodnia, to przerazenie mnie ogarnia;( No naprawde:)
Ps. Hari, kiedy planujesz mi ksiazke oddac, he?
A czy ktos wiem ,czy na tym przyszlym spotkaniu, ktore -powiedzmy- odbedzie sie 12.5.'04 w kolibie, bedzie Majka?
Olka, ale już jesteśmy ustawieni na sztywno na niedziele 5 grudnia 2004 roku na godzinę 17 :-)
My sie nie zorgnaizujemy?? MY SIE NIE ZORGANIZUJEMY??!! :P
Ja tam nei wiem o co chodzi ze spotkaniem..ale i tak wpadniemy:))
P.S.
spoko spoko ksiazke oddam....jak sie naucze;) (potrzebujesz?)
:) tez bym przyszla ale coma jest w parlamencie akurat w niedziele:P
o jaaa... faktycznie. :O Wiec coz...
albo przekladamy, albo robimy spotkanie-coma-terra.:>
a nie, spoko. to o 21.00 wiec da sie pogodzic :>
o 20.00!:P moze support bedzie ciekawy:D szkoda ze nie jest jakos wczesniej z 2 gadzinki
to może przełóżmy rozpoczęcie spotkania na 16:00 ??? Co wy na to?
ma ktos moze lividum do sprzedania, i bedzie w kolibie
Mirass napisał(a):
> to może przełóżmy rozpoczęcie spotkania na 16:00 ??? Co
> wy na to?
>
Hmm... dla mnie pasuje kazda godzinka :)
Tylko ze musze ja znac do piatku do 17 :)
Pozniej nie mam dostepu do neta :P
Pzdr.
TO JAK... WTEDY NA 16.... Ludzie którzy potem do parlamentu jadą spokojnie zdążą jeszcze sie nacieszyc spotkaniem :-)
Jak dla mnie moga byc dwa spotkania co tydzien.
ale zapewniam was ze nidgy nie bedzie takiego terminy zeby wszystkim pasowalo, zawsze ktos nei bedzie mogl.
Proponuje zostac przy najblizszej niedzieli.
nie no spoko Black ... chodzi mi tylko zeby sie o 16 rozpoczęło.... o godzinke wcześniej