Sprawdzam obecnosc:) kto bedzie jutro w legnicy? co ma zamiar kupic? a moze chce cos sprzedacc? ja odobicie chcem sprzedac pare pajaczkow i weza chinskiego, kupie moze L.t sinaloae i parke skorpionow cesarskich a wy?
Wersja do druku
Sprawdzam obecnosc:) kto bedzie jutro w legnicy? co ma zamiar kupic? a moze chce cos sprzedacc? ja odobicie chcem sprzedac pare pajaczkow i weza chinskiego, kupie moze L.t sinaloae i parke skorpionow cesarskich a wy?
ja mam w planie kupic ok 50 myszek ;]
Bede z szarancza wedrowna
A ja chyba kupię skorpiona włoskiego.
Hmm to zalezy od tego jaki bedzie wybor...ja szukam grammostola aureostiata,jakiegos ceratogyrusa(w swietochlowicach nikt nie mial) i moze P.irminia...Bede z kumplem Kubzzem.Dozo
No to panowie szykujcie czas na browarka jakiegoś.. See ya!
Werni zgadzam się z tobą będzie trzeba coś zorganizować :)
a ja jutro będe kupował pająki albo modliszki a może jakiegos skorpa
zaobaczymy co będzie ale wezme ze sobą cyrtodactylusy kotshyi może sie ktos skusi???
a zapomniałem ze jutro będe obchodził 18 urodziny
nie wiem czy z tego powodu sie cieszyc czy płakac ale chętnie jesli już to wypłacze sie w ramionach jakies ładnej pajęczarki :-))))))))))))))
ja ;D + 2 osoby
Ja się również melduję w Legnicy jutro, a ponieważ w terrarystyce 'siedzę' od zaledwie trzech miesięcy to zapewne...będe jedynie oglądał i podziwiał. Przyznaję, że w Świętochłowicach też byłem i wspomnienia jak najbardziej spox:)
wlasnie sobie przypomnialem ze to dzis... ale fart bo bym przespal pewnie ..... :P bede oczywiscie. ale tylko podziwial bo za dlugi nic przeciez nie sprzedaja
Werni. browarka wychylisz chyba ze mna :) Ale do 14 musze sie ze wszystkim wyrobic bo do pracy ide... pijany przeciez nie pojde :P
To Ty łaziłeś z wężem chińskim coś koło 90 cm?
Byłem i zachwycony nie jestem... jakiś gość sprzedał małemu (tak z 7 lat) gekona tureckiego za 40 zł. Powiedział mu jedynie, że ma jeść świerszcze. Współczuję gekonowi. Mały pewnie będzie go trzymał w tym samym malutkim pojemniczku w którym go kupił. Bez wody, podłoża, kryjówek:(
Ja zamienilem zmijoglowa na lamparta, sprzedalem parahybane, kupilem z 45 swierszczy i nawiazalem kontakt z Pulsarem, a i zrobilem sobie zdiecia z wezem chinskim i modliszka Sphodromantis sp. z egiptu
to ja paradowalem z chinski nie 90 cm ale 150 :)
To ciebie pytał mój kumpel czy to smugowy? Stałem obok w takiej czerwono-kremowej kurtce.
nie to nie mnie jeszcze jeden kolo z nim biegal
FURUS to Tobie mam wyslac odbitki z wezykiem??
To ten co przechodził wylinkę?
nie nie mi chyba twemu drugiemy kolesiowi
aha... kurcze szkoda ze nie było gekonów tajskich:(
no linial wlasnie