Może by zrobić spotkanie w jakimś klubie czy PABie by pogdać o terrarystyce co wy na to ??
Wersja do druku
Może by zrobić spotkanie w jakimś klubie czy PABie by pogdać o terrarystyce co wy na to ??
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...773&t=4773&v=f
Ja mogę tylko tam i tylko wtedy.
No takie spotkanka są organizowane średnio co miesiąc w Iluzjonie na ul. Narbutta. A że ostatnie było chyba juz jakiś dobry czas temu, to następne powinno się już niedługo szykować. Ale też bym była za, bo ostatnio nie mogłam być i jakoś mi się tak tęskno zrobiło za tymi spotkankami.
Ewa co Ty na to??
Extra
No extra extra extra. Super. A swoja droga, Stratoscruiser - pzrebojowy chlopak! Drugi post i juz sie spotykac chce ;] luzik.
To jak robimy jakieś spotkanie ??
podaj jakąś propozycje
Ja proponuję 24 listopad godzina 16 centrum handlowe na sadybie. Ale to tylko mojas propozycja.
ja potwierdzę swoją obecność jak zostanie ustalona jakas konkretna data i miejsce. Ale pomysł genialny:)))
Buziaki- Ven
Trzeba wybraćmiejsce które jest w miare blisko dla wszystkich więc gdzie mieszkacie
Ja myśle że najlepiej tam gdzie zawsze, czyli w Iluzjonie, tam wszyscy mają mniej więcej podobny dojazd. Był kiedyś pomysł na jednym ze spotkań, które nie wpaliły, żeby wybrać sie do zoo, może tym razem by sie udało. Spotakalibyśmy sie pod rotundą, a potem całą ekipą pojedziemy do zoo. Co wy na ten pomysł?