-
LEGNICA - Giełda EGZOTYKA
Zapraszam do uczestnictwa w II Giełdzie Terrarystyczno-Entomologicznej EGZOTYKA.
Impreza odbędzie się w sobotę 6 listopada 2004r. w godzinach 10.00 – 14.00.
W ramach giełdy przewidujemy:
· Stoiska z żywymi zwierzętami terrarystycznymi
· Stoiska z sprzętem terrarystycznym
· Stoiska z literaturą terrarystyczną i entomologiczną
· Stoiska z sprzętem entomologicznym
o Siatki entomologiczne
o Szpilki entomologiczne
· Stoiska z akcesoriami entomologicznymi
o Hodowlarki, insektaria
o Gabloty entomologiczne
o Gabloty z owadami
W trakcie giełdy przewidziane są wystawy przyrodnicze.
Koszt uczestnictwa wystawcy: 6 zł od stołu
Koszt wejścia uczestnika: 3zł dorosły, 2 zł – dzieci w wieku szkolnym.
Adres: Legnica, ul. Jordana 17, Klub Nauczyciela
Organizatorzy, będą promowali imprezę w lokalnej prasie, w lokalnym radiu i telewizji. Na specjalistycznych stronach internetowych poprzez wysyłkę informacji pocztą tradycyjną do osób potencjalnie zainteresowanych.
W razie konieczności podjęcia dodatkowych uzgodnień proszę o kontakt: EKOLOG tel.+48 698 730 877 poprawny!!, a-mail: ekologrp@op.pl.
pozdrawiam
EKOLOG
-
Re: LEGNICA - Giełda EGZOTYKA
jedzie tam ktos z pomorza/???????? no i oczywiscie ma miejsce bym sie mogl wprosic:D heh
-
Ja jestem prawie na 100%. Chyba ze mnie do pracy sciagna. Ale i tak telefonu nie odbiore to mnie nie sciagnal heheheh ;)))))
-
ciesze sie ze wreszcie cos bedzie sie dzialo w moim miescie i bede napewno wreszcie 2 min pieszo mam :)
-
"Koszt wejścia uczestnika: 3zł dorosły, 2 zł – dzieci w wieku szkolnym. " w jak bardzo szkolnym wieku? jestem w liceum...czy mam wstęp po 2 czy 3 zlote?:)
-
A liceum to nie szkola????????
-
słuchaj próbuje sie do ciebie dodzwonic lecz masz siec zajeta . skontaktuj sie ze mna to wazne, albo podaj inny numer kontaktowy
601 08 39 88
71 78 88 556
dawiod1336@wp.pl
-
Lipton i wszyscy którzy chieli się ze mną skontaktować, najmocniej przepraszam ale numer telefony który podałem jest błędny.
Właściwy numer to 698 730 877 - najmocniej przepraszam.
Jeśli chodzi o bilety ulgowe to intencją organizatora jest, aby mogła wejść młodziez w wieku szkolnym, tz szkoła podstawowa i nizej, w celu zachęcenia takich osób do terrarystyki. Ponadto ma to być ulga dla rodzica, który przychodzi np. z 2-3 dzieciaków, ulga ma być zachętą do odwiedzenia giełdy przez taka rodznke. Jesli ktos jest w liceum to z całą pewnością ma dokładnie sprecyzowane zainteresowania i wie po co przychodzi na giełdę, jedna złotówka więcej go nie zbawi.
Reasumując ulga jest dla ludzi o wysokości ciała do 150 cm. :)
pozdrawiam serdecznie
EKOLOG
-
Ja mam 150<moze jestem troche malutka> i chodze do liceum to mam wjazd za 2 zlote:P?Pozdrawiam...ja tez jestem z pomorza i moze ktos by mial miejsce dla mnie?:P
-
ale gimnazjum na szkolne naturalnie??!!
-
ale robicie dym o 1 zl heheh...
-
sie nie dziw FURUS za zeta to tyle rzeczy sobie mozna kupic... ;)
-
a jak bym sobie obcioł nogi pod kolanami to za ile bym wszedł?mam 184 cm? czy jeśli wezme 2 dzieci po 75cm to one wejda za 2 czy 4 zl? i9 czy przy wejściu będzie ktoś z miarką stał? jesli tak to ile będzie takich osób bo niechciałbym za długo w kolejce stać
-
ej ludzie dajcie se siana z tymi glupimi tekstami na temat wejscia, nie pasi Ci bo o 1 zl za duzo to nie przyjezdzaj, nie dosc ze ktos sie stara i cos organizuje to jeszcze fochy walicie, zalosni jeestescie :(
-
a jesli ktos wezmie z chaty 2 zl to co?? he..........proste, bedzie mial lipe i albo sibie pojdzie na chate albo prosic bedzie 2 godziny:P
-
a beda jakies znijki jak sie wchodzi grupa np. powyzej 10 osob:P
-
metall dajcie cene 3 zl dla wszytkich i bedzie spokuj :)
-
-
tylko szkoda ze termin gieldy konkuruje z gielda w czechach...
-
Czy wie ktos jak trafic z dworca PKP najszybciej na ul. Jordana 17??
-
jak bedzie trzeba to moge odebrac ludzi z PKP
-
mam jedno pytanie dotyczace sprzedajacych na giełdzie.
Orientuje sie moze czy ktos bedzie tam sprzedawał myszki po atrakcyjnych cenach ;] jesli tak bo przyjechał bym po kilkadziesiat ;]
-
Dzieki Metall.... trafimy...tylko czy moglbys nam napisac jaki autobus trzeba zlapac z dworca PKP by dotrzec w okolice ul.Jordana??3msie
-
Nie trzeba wsiadać do żadnego autobusu. Klub Nauczyciela jest 800 m od PKP.
trzeba wyjść z dworca PKP(głowne wyjście) i iść prosto do pierwsztch lub drugich świateł.
Na pierwszych lub drugich światach skręcić w lewo i dość do rzeki kaczawy. Przed rzeka skręcić w prawo iść , do celu. Nie można KN ominąć.
-
-
musicie minac McDonalda (to tak na wypadek jak by ktos na pierwszy most polazl) pozdro
-
myszy , chomików itp bedzie dość
-
A nam chamy kazali lekcje mieć w sobotę :\
-
ja tez niby mam miec lekcje w sobote ale mnie tam nie zobacza:P
-
zapowiada sie niezła giełda,będziemy z gyrusem już od około godziny 9.pozdrawiam.do zobaczenia w sobote.raf---ał
-
heh, ja mam to z gory usprawiedliwione :]
-
A gdzie Ty chodzisz do szkoły?
-
A tak swoją drogą: mnie coś dzisiaj wysypało. Mam nadzieje, że to uczulenie. Jutro i tak nie idę do budy, ale jak mi nie przejdzie do soboty to... nie pójdę nawet jak nie będe musiał do szkoły zasówać...
-
Ja chodze do VI-tego liceum.
-
Ups... chodziło mi o Furusa...
-
-
może ktoś wie czy na tej giełdzie będzie można kupić lub wymienić motyle... mam Neptis rivularis z Polski (złapany przed objęciem go ochroną), i trochę z Hiszpanii (Brintesia_circe, Hipparchia_fagi, Pyronia tithonus, Pyronia cecilia, Pseudotergumia fidia, Parnassius apollo, i parę innych). Jak ktoś jest zainteresowany niech się odezwie
-
mam pytanie do tych co bywają często na tego typu imprezkach ; Czy w legnicy będą karmówki typu karaczany, muszki owocówki ?
-
raczej beda sam chcem kupic muszke i swierszcza :)
-
o to dobrze by było bo chcem troche nielotek i cirenea bym potrzebował :)