-
Spotkanie w Lubuskiem.
Ze wzgledu na spory dotyczące miejsca spotkania ogłaszamy małą sondę
Gdzie ma się odbyć spotkanie lubuskich w malowiniczo położonym Łagowie czy w "mecce" lubuskich ! terrarystów, Zielonej Górze ?? termin jush wyznaczony na 3 lipca tj. sobotę. Po wygraniu któregoś z miast zostaną ustalone szczegóły.
-
Re: Spotkanie w Lubuskiem.
Cytat:
Gdzie ma się odbyć spotkanie lubuskich...
terrarystów oczywiście :)
-
-
Zdecydowanie Zielona Gora...
-
-
na razie zielona góra zdecydowanie przeważa.
-
zielona gora - jednoczesnie zglaszam swoja chec na przyjscie
-
ja bym jeszcze jak się da wnioskował o zmianę terminu - 3 będę odsypiał impreze na której muszę być obowiązkowo, jeśli chcecie to róbcie spotkanie 3 ale mnie nie będzie :(
-
Zielona Góra wygrała zdecydowanie, ale teraz pojawiają się kłopoty z określeniem terminu. Szkodaby było organizować spotkanie bez MataManXa, ale kto powiedział, że to musi być sobota. Może jakis dzień tygodnia, np. środa 30.VI. Czekamy na propozycje dotyczące dokładnego miejsca spotkania, np. koło teatru. Musimy ustalić termin i miejsce tak, żeby odpowiadał jak największej ilości ludu. :)
-
Szczerze mówiąc sobota by była najlepsza jeśli będą wśród nas osoby pracujące jeśli będziemy tylko my to nawet łatwiej będzie w dzień zwykły się spotkać ogólnie 30.VI może być :)
-
moja propozycja: z tego co napisał matamanx niezła ma byc popierduwa na jego imprezie.....mi jest wszystko jedno kiedy to będzie ale chciałbym by było na nim jak najwięcej ludzi :) Wiec: proponuje spotkać sie koło teatru na deptaku na przeciwko zoologika :) (zajdziemy przy okazji) o godzinie 12 . Myslę ze data i godzina każdemu by odpowiadała :) Prosze o wygłaszanie swioch opinii.
-
czy termin ten pasuje reszcie reszcie ??
-
powiem tak: zawsze i wszedzie FARMER bedzie!
-
zapomniałem dopisać : dzień :środa 30 czerwca :) wygłaszajcie swoje opinie .
-
przejdzie... ale proponuje spotkac sie w takim miejscu zeby nikt nie mial watpliwosci. Ja was znowu szukac nie bede bo calej okolicy!
-
Jak dla mnie najdogodniejszym miejscem jest albo chodnik przed empikiem albo przy wejściu do muzeum ( tam by było lepiej bo mało osób się kręci przy wejściu a wszyscy tylko przechodzą to byśmy byli zauważalni :)
-
Tylko godzina treoche późniejsza niż 12
O 12 to ja na wakacjach wstaje
-
Propozycja MatamanXa jest trafnym pomysłem i proponuję za miejsce spotkania wejście do muzeum. A więc wstępny termin to : 30 czerwiec godzina 12.00 przy wejściu do muzeum.
-
może przesuniemy godzine, bo rzeczywiście troche wcześnie ...może 14 ?? albo 15 ??
-
ŁAGÓW, TYLKO ŁAGÓW!!!! Sprawiedliwość musi być
pozdrawiam
-
przegłosowane niestety. jaki sens widzisz żeby jechać do Łagowa. ty jeden z Gorzowa, a reszta z Zielonej. SMITI może być zmiana godziny, tak żeby się wszyscy wyspali :P
-
hehe jacekk20 wiekszość mieszka w poblizu zielonej i niestety trzeba się pogodzić z tym, że spotkanie się odbędzie właśnie tam. A rzeczywiście może byśmy przesunęlitą godzinę np. na 14 ?? pora akurat na posiłek i pogawędkę :)
-
Proponuje Gorzow a jak nie to Łagów.
-
Jestem za spotkaniem w Zielonej Górze, termin też mi odpowiada ale godzina jak dla przedszkolaków. Może zmienimy ją na 17 ??
jak by ktoś pracował to da radę przyjść.
Co wy na to?
-
W pelni popieram, ja jakos szczegolnie nie mam ochoty na spotanie w srodku dnia, wtedy ludzie jedza obiad itp. 17 to dobra godzina.
-
17 może być, mi tam bez różnicy.
-
a ja na to że mi to nie styka. ze względu na dojazd najlepsze są dla mnie godziny 13-15 :)
-
-
-
-
witam wszystkich
niestety nawet gdyby spotkanie miało być w Łagowie a nawet w gorzowie to w ciągu najbliższych 7 dni niestety nie daam rady się tam pojawić
pozdrowienia dla wszystkich którzy będą na spotkaniu
-
a więc będzie nas mniej troche :) ale mimo wszystko pozostaje jechać i zobaczyć jak będzie :)
-
to już za dwie godziny...............