może ktoś wie coś o organizowanym spotkaniu w lubuskim, jeśli takie jest w planach?
pozdrawiam
Wersja do druku
może ktoś wie coś o organizowanym spotkaniu w lubuskim, jeśli takie jest w planach?
pozdrawiam
Trzeba by było coś zorganizować już próbowaliśmy w zielonej ale nie za bardzo wyszło ja bym był za ustaleniem terminu potencjalnego spotkania na wakacjach np 3 lipca w zielonej górze trzeba by było tylko zorganizować cos chętnych żeby wypaliło ale ja jestem za i tym razem choćby ziemia miała pode mną płonąć to się pojawię
No za pierwszym razem to nie wypaliło, ale moze teraz. Termin mi pasuje. Przekażę komu trzeba.
okej ja zawsze chetny, nigdy zajęty, zawsze wolny......
Ale zauwzyłem, ze ty Jacekk20 jesteś z Gorzowa Wlkp. Większość ludu jest z Zielonej Góry i raczej tu będzie organizowane ( jak dojdzie do skutku ) spotkanie.
zielona góra !! je je je jeje
zielona góra , gorzów co za różnica byle tylko udało się ściągnąć paru chodowców, a 3 lipca mi też pasuje
pozdrawiam
to iluby było chętnych ??
można zrobić listę. no napewno ja, paszczur, matamanx, jacekk20, prawdopodobnie marian667 i ktoś może jeszcze przyjdzie.
no to tak: termin już wstępnie ustaliliśmy (tak myślę) na 3 lipca. a co do miejsca, to proponuję zamiast tak samo jak gorzów zanieczyszczonaj zielonej góry, coś mniej więcej po środku, żeby zadowolić jak największą liczbę ludzi. więc proponuję np:
Łagów nad jeziorkiem, albo jeziorko przy miejscowościach Lubrza lub Jordanowo.
myślę że to całkiem dobre miejsca, a z obu końców województwa mniej więcej taka sama droga, nikt nie powinien mieć pretensji że za daleko. żaden problem żeby dojechać nawet rowerkiem.
co o tym myślicie?
można wkrótce dać też oficjalną zapowiedź.
pozdrawiam
nie wiem czy będę się miał jakoś zabrać :(
Ja bym był za większym miastem typu zielona góra
1. Lepszy dojazd z wszystkich końców wojewudztwa
2. Więcej terrarystów na miejscu
3. Więcej knajp :)
Jeszcze jendo jak mamy coś na wymianę lub na sprzedaż ze zwierząt to piszmy co bo najłatwiej by było w ten sposób wzbogacić swoją kolekcje :)
Ja chętnie się pozbędę jaj Patyczaka indyjskiego oraz Achatin :)
myślę że najlepiej byłoby w Łagowie ,
1.jest jezioro,
2.knajpy też,
3.a napewno przyjemniejszy klimat niż w większych miastach
4. można wziąść namioty albo coś w tym stylu
5. a problemów z dojazdem też żadnych ( PKS tak samo z zielonej góry jak z gorzowa, 50-60 km w jedną stronę to też niezbyt wiele na 1-dniową jazdę)
6. w końcu jesteśmy z jednego województwa więc wybierzmy sprawiadliwe miejsce, żeby nikt nie był pokrzywdzony
pozdrawiam
z tym że do tego sprawiedliwego miejsca ja mam 70 km w lini prostej a do zielonej niecałe 30 więc obstaje przy zielonej
puki co więcej osób z tych które pojawią sie na spotkaniu ma bliżej do zielonej
Pomysl jacka20 z jeziorkiem nie jest taki zly.. zawsze lepiej posiedziec nad jeziorkiem niz w miescie, jednak ja akurat teraz nie mam kasy zeby sobie smigac busem po lubuskim, a na skromna wycieczke rowerkiem 60 km w jedna i 60 w druga tez niez a bardzo mam ochote. Wiec proponuje aby wiekszosc zadecydoala... wiekszosc bedzie za Lagowem.. postaram sie dostosowac.
Jestem jak najbardziej za tym żeby coś zorganizować w Lubuskim.Prponuję Łagów.Proszę o pozytywne rozpatrzenie wszystkiego co napisałem.Pozdrawiam wszystkich terrarystów w Lubuskim.Cześć
ja tam też jestem za Łagowem. Pozdrowionka dla wszystkich
ŁAGÓW, TYLKO ŁAGÓW!!!! Sprawiedliwość musi być
pozdrawiam
To dobry pomysł :-)
Ja mam na sprzedaż wylęg świerszczy sródziemnomorskich, Jakby ktoś był chętny to kontakt na gg
witam wszystkich
niestety nawet gdyby spotkanie miało być w Łagowie a nawet w gorzowie to w ciągu najbliższych 7 dni niestety nie daam rady się tam pojawić
pozdrowienia dla wszystkich którzy będą na spotkaniu