Spotkanie terrarystów odbędzie się w Trzebini w drugim tygodniu lipca (11.VII ) wszystkich chętnych serdecznie zapraszam :]
PS. Morda, Mysza1983, Yeter, Diabolo, Hajdi, Azmodan - Wasza obecność Obowiązkowa :]]
Wersja do druku
Spotkanie terrarystów odbędzie się w Trzebini w drugim tygodniu lipca (11.VII ) wszystkich chętnych serdecznie zapraszam :]
PS. Morda, Mysza1983, Yeter, Diabolo, Hajdi, Azmodan - Wasza obecność Obowiązkowa :]]
jaki charakter bedzie miało to spotkanie??
hehehe charakter alkoholowy z tego co wiem :p heheh, nie no jak zawsze przy spotkaniach pełna integracja
na mnie mozesz liczyc:):):)):):)
hehe :]]
Yeter, charakter taki jak zawsze przy spotkaniach terrarystów :D:D:D
hehehe, no Katowice przywitały nas godnie browarem :p
no właśnie :>
A ja z Jaxterem się nie załapałem ;(;(;(
odrobimy to we wrzesniu :>:>:>
Rammstein, bedziemy napewno ;P
Mam nadzieje :)
Azmo - szczerze, lepiej byloby gdybym jechał z Jaxterem ? :>:>
kurde, beznadziejnie się czuje... :(((((
Nie wiem Ramm, wsumie z kazda minuta bylo coraz ciekawiej, wracalismy tym pozniejszym tramwajem, chyba o 21;52 i jeszcze ledwo zdazylismy ;P wiec szkoda ze Cie dluzej nie bylo :/ . A Jaxter chyba sie nie gniewa ;) . A nawet jezeli to mu przejdzie ;) .
Jak będą ładne i "powalone" dupy i kupa browarów to będę na pewnoe :-P.
Też załuję, że nie mogłem zostać ! :(
Ale to był mój ostatni pociąg :/ poźniej musialbym chyba u myszy nocowac.
Mam naadzieje ze nie popsułem zabawy moim dołem ale kurde, pewne czynniki coś mi przypomniały ? :/ licze na Waszą obecność w Trzebini - impreza będzie niezła, nie ma bata :D:D
Będą :)
szykuje pewną niespodzianke dla kolegów-terrarystów :)
Hajdi - Alice :D:D:D
Ramm, musimy czesciej takie imrezy robic, cobys sie przestal dolowac ;) . Nie ma to jak posiedziec w towarzystwie przyjaciol :) .
Jestem na 100%... wiecej narazie pisac nie bede ;)
albo jednak napisze... bedzie napewno zajebiscie... kazde spotkanie terrarystyczne jest zajebiste... ale to bedzie jeszcze bardziej :D i kazde kolejne bedzie coraz bardziej zajebiste :D Juz widze ilosc tych %%% :D
Dzięki, fakt najlepsze na doła to towarzystwo takich własnie przyjacioł :)
Ok, koniec tego off-topicu gdyby ktoś jeszcze chciał jakieś informacje - piszcie :)
Spotkanie 11.VII o 9:00 na dwrocu PKP w Trzebini :))
Kruca chętnie bym sie zjawil:) Wreszcie bysmy sie poznali, a nie ma to jak rozpoczecie znajomosci przy piwku, zreszta my ramm sie widzimy 25 czerwca:D
Nic, mam nadzieje ze znajde czas zeby wpasc do Trzebini
Mysza co ty tak ciagle z tymi dupami co ???? :P
Nazar na Ciebie też licze że bedziesz :)
Pamiętam że spotykamy się 25.VI w końcu musze oddac Ci tą smithi ;P
Ja nie wiem czy wpadne. Nie zależy za bardzo obe mnie. Ramm - ostateczna odpowiedź dostaniesz na początku lipca. Spox
Mikka moze tez wpadniesz??;)
i jeszcze przy okazji... czekam na te fotki z gieldy ;)
Mikka - usun moje foty !! :[[[[
Mikka, nie usowaj :) . Wszak nikt nie wyszedl na nich gorzej niz ja :) . Jak bedziesz je rozsylac to i mnie wyslij.
E tam, Ty nie byłes pijany - a ja wygladam koszmarnie na tych fotach :(((((((
Mowisz ze pijany nie bylem? :P Moze pijany nie, ale lekko wstawiony napewno ;P . I na kazdej jednej fotce strzelilem glupia mine, odwrocilem glowe, zamknalem oczy lub sie ruszylem ;] .
Jak wczoraj wracales, to liczyles przystanki czy na wyczucie wysiadales? ;p
ale ja wyszedlem jak ***** :(((
A co do tramwaju: hehe, pogadamy na prv :]]] jeszcze na dworcu kupilem sobie herbatke :D:D:D:D:D
CZES CZY MOGLBYM TEZ WPASC NA TO SPOTKANIE.
na jednym zdjeciu sie odwrocilem i jestem z profilu ;] na coniektorych wyszlem glupio... standard, nie przejmuj sie Ramm ;)
Mi tez opowiedz o podrozy tramwajem ;)
Jasne MIDO im wiecej osob tym lepiej :)
Diabolo - powiedzmy ze robilo sie sennie w tramwaju ;P :>:>:>
Ale kurde, na fotce wygladam jak alkoholik :( (milcz diabolo ! :P)
Ramm gdzie te fotki???
No kurde, mowie niech ktos sie do mnie zglosi po fotki i gdzies je umiesci bo nie chce mi sie ich wysylac 76482354 osobom naraz :/
To spróbuj umieścić zdjęcia ze świętochłowic np. na stronie www.terrarystyka.com.pl tak będzie najlepiej ;-) ...
eeeeeee a gdzie jest trzebinia? to bym sie przejechala chetnie :P jak tam trafic...
Doble... 11 lipca pod dworcem w katowicach spotkaj sie ze mna z hajdim i azmo i pojedziemy ;)
Dabyl ( ;) )
www.pilot.pl
okolice Libiąża, Olkusza :]]]
Diabolo - pamitasz Alice ? negocjuje 'zbiorke' :>:>:>
Hehehe panowie sobie kobiety spraszaja:PPPP
A jednak 11 Lipca mam wolny. TO jest niedziela. JESTEM NA 100% !!
OJoj bedzie sie dzialo czuje:)))
Artur błagam cie powiedz jak dojechać do Trzebini plissss (LOL) :)
Jestem na 10000000000000% btw. poprosze o te fotki
Hajdi a ty chyba też będziesz na 10000000000000% Ramm coś wspominał o Alice