III MIĘDZYNARODOWA GGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE
To narazie tylko żart chociaż nie do końca,pierwszy raz bedziemy bowiem gościć na naszej giełdzie kilku hodowców z Czech. Sami sie dowiedzieli iż jest u nas giełda terrarystyczna porównywalna do ich standartów i zgłosili chęć wykupienia kilku stolików. Myślę że z giełdy na giełdę można się spodziewać wzrostu zainteresowania
naszą imprezą z ich strony. Ja zaś jako jeden z sprzedawców niecierpliwie oczekuje pojawienia się również kupujacych klijentów z UE i nie tylko .
Pozdrawiam
Witold Plucik
Re: III MIĘDZYNARODOWA GGiP ŚWIĘTOCHŁOWICE
uuu, a juz miałem se tą giełde odpuscic... ;] trzymam cie za slowo ze beda;)
Super! Oby tak dalej.... powoli Polska staje się coraz mniej zacofana pod względem terrarystycznym...
Witam!
Przybywa Czechów zamawiających stoliki....
Ja pierdziele ale sie ciesze ze bede :D Nie moge dać upustu radości bo tylko rodziców wkurzam jak gadam o zwierzetach :p
byle by przywieźli coś ciekawego a nie poszli na masówke po niższych cenach...
Szkoda że mnie tam nie będzie....
tak bedą mieć taniej bo oni u nas nie płacą podatków !!! ale fajnie że będą !
I ty sie cieszysz z konkurencji?? Ciekawe, jaka mine zrobisz, jak ci Czech wyłoi ceny na zwierzaki takie, ze prawie nic nie zarobisz. Ciekawe, czy bedziesz taki zadowolony z zycia :>:>:>:>:>
klienci sie uciesza, sprzedawcy nie bardzo... a ja jestem ciekaw co beda mieli :)
TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ,ŻE CZESI ZATAKUJĄ , ALE JAKŻE MOGŁOBY BYĆ INACZEJ JEŚLI NAWTE POLACY SPRZEDAJĄ NA CZESKICH GIEŁDACH ...
Sama jestem ciekawa, ile bedzie braci z Południa. I co beda miec, moze jak cos ciekawego, to sama sobie powieksze kolekcje ;).
Ja mam tylko nadzieje ze dostosują ceny do rynku :)
Czesi duszą się na własnym terrarynku ze względu na wewnętrzną konkurencję i ograniczoną liczbę odbiorców. Szukają nowego rynku zbytu choć ich aktualne ceny ciężko uznać za atrakcyjne.
Jeżeli spuszczą z tonu mogą liczyć na wzięcie, jeżeli nie zostaną spuszczeni...