Zapraszam wszystkich na ogolnpolska gielde terrarystyczna - 1 maja 2004 w zamku Ksiaz w Walbrzychu
Wersja do druku
Zapraszam wszystkich na ogolnpolska gielde terrarystyczna - 1 maja 2004 w zamku Ksiaz w Walbrzychu
ogólnopolską? taką jak w świętochłowicach czy taką jak w legnicy ??
Napewno się pojawie ale może by tak dokładne dane o której godzinie sie zaczyna i czy będzie troche tych wystawców czy tylko kilku
hehe pewnie bedzie 2 no moze 3 wystawcow ;/
Ej no, nie przesadzajcie od czegos trzeba zaczac, z narzekania w Polsce poziom terrarystyki sie nie poprawi, ja nie przyjade bo mam za daleko, ale jesli ktos mieszka w poblizu co szkodzi zajrzec
Jak jest z ta giełdą, sa jakies szczegółowe informacje??
Ja w sumie mam blisko to mógłbym skoczyc jak by sie ciekawie zapowiadało.
Tylko jak bedzie tak jak u nasz na Świebodzkim w niedziele to wole isc na Świebodzki :)
rastaq ale ta giełda w wałbrzychu jest w sobote a nie w niedziele :). Ej ale podajcie jakieś szczegołowe dane o której i gdzie dokłądnie. Bo zjawie sie napewno
a może by tak chcoćby małe dane ujawniające kto będzie na tej giełdzie jacy wystawcy ??
Cos mi sie wydaje ze to jakis niewypal bedzie.
Nie chodzilo mi ze bedzie w niedziele tylko, ze taka jak u nas w niedziele czyli 3 osoby z pajakami :)
wydaje mi sie że ludzie próbują na siłe giełdy oraganizowac, tylko po co??
LEPIEJ JEDNA NA JAKIS CZAS PORZADNA NIZ JKIES MALE GIELDY CO CHWILE .
ktos moze sie wybiera autem ? z Wrocławia ?
chetnie bym sie zabrał i dolozyl pare groszy na paliwo
Nie narzekajmy ze lepiej jedna porzadna. Wiele osob chcialo gieldy w innej czesci Polski niz Swietochlowice (Gorny slask) a wiec macie. A ten adres co rosea podalas/es nie dziala. JA tez chetnie bym sie dowiedzial w jakich bedzie to godzinach.
mi działa PULSAR :) PODAŁEM prawidłowy adres :)
no tak ale 1-3 maj :
XVI Festiwal Kwiatów "Książ 2004"
o pajakach nic nie ma :(
Witam.
O gieldzie pierwsze slysze, ale vorax robi wystawe pajakow wlasnie w Ksiazu. Dziala juz tydzien, ma trwac jeszcze z 2 miesiace. Jak odwiedze to cos naskrobie jak bylo, ale juz teraz zapraszam. Rok temu fanie bylo.
przeciez to nie gielda tylko wystawa jak co roku.ludzie nie mylcie pojec.pozdrawiam
dla tych co nie może się otworzyć albo źle czytają :P
W tym roku patronat nad wystawą objął Polski Związek Łowiecki Okręg Wałbrzych.
Codziennie, w godzinach od 10 .00 do 18.00, można będzie obejrzeć bogatą kolekcję, w skład której wejdą:
spreparowane zwierzęta i trofea łowieckie
żywe okazy płazów, gadów i bezkręgowców
muszle i fotografia morza czerwonego
wystawa fotografii autorstwa Andrzeja Wierzbieńca pt. "Cztery pory roku"
Po raz pierwszy będziemy mieli zaszczyt gościć Polski Klub Safari, który zaprezentuje swoje trofea z Afryki Północnej i Południowej oraz zapozna ze sztuką preparowania trofeów.
Dodatkową atrakcją będzie otwarta od 29.kwietnia, w Galerii BWA "Zamek Książ", Wystawa Fotografii Dzikiej Przyrody.
Przewidzieliśmy również w dniu 1 maja 2004r. Ogólnopolską Giełdę Terarystyczną, powiązaną z wystawą akcesoriów łowieckich, broni myśliwskiej i przyrządów optycznych.
Jestesmy przekonani, że II edycja wystawy " Osobliwości Przyrodnicze " będzie cieszyć się bardzo dużym zainteresowaniem. W roku ubiegłym ekspozycje obejrzało ok. 6 tyś. osób. Wystawa ma na celu ukazanie oblicza otaczajacej nas przyrody i jest wspaniałym materiałem edukacyjnym, szczególnie dla ludzi młodych, pozwala pogłębić ich wiedzę i zainteresowania. Będzie to niepowtarzalna okazja, do zobaczenia wielu pasjonujących i unikalnych eksponatów przyrody.
Ceny biletów:
- Bilet normalny - 6 zł
- Bilet ulgowy - 4 zł
- Bilet grupowy (powyżej 8 osób) - 3 zł
Zapraszamy Państwa serdecznie
tylko żeby nie było, że ja to organizuję :P:)
To w koncu to bedzie wystawa czy gielda ?? Bo ja bede w wałbrzychu wtedy :) I czy ktos bedzie tam cos sprzedawał ? (pająki ,jaszczurki) ??????
Ja chyba będe.:)
ja wlasnie wrocilem z tej gieldy.
Bylo jakies 38 terrarii w tym dwa duze z dwoma regiuskami(jeden przed posilkiem):),
Jeden lampropeltis byl ale sie schowal pod mchem tak ze mu tylko kawalek cialka bylo widac, bylo terra z karaczanami, i z gekonem, ale tez sie schowal. Najwiecej bylo ptasznikow, duzych, dorodnych, nacieszylem oko:)
Ogolnie mi sie podobalo, nawet jakies zdjecia robilem ale nie wiem czy wyjda.
Polecam tez wystawe fotograficzna, na ktorej sa piekne zdjecia przyrody: poczawszy od sawanny poprzez lasy az do morz i oceanow.
Jedyna wada tego miejsca jest masa ludzi(przynajmniej dzisiaj)..
Ups pomylilo mi sie
to byla wystawa terrarystyczna:)
prawdziwa giełda terrarystyczna odbedzie sie 11 września 2004 roku
na którą serdecznie zapraszam:)
c do szczegółowych informacji to jeszcze bede pisał
narazie odbywa sie tam moja wystawa paszników oraz gadów:)
myśle ze sie bedzie podobało:)
pozdrawiam