Wg mnie bylo super. Wzbogaciłem się o blondi, fimbriatusa oraz maluchy C.fasciatum i L.parachybana. Znane twarze, świetne zwierzaki i w ogóle. Oby tak dalej Panie Plucik!
Wersja do druku
Wg mnie bylo super. Wzbogaciłem się o blondi, fimbriatusa oraz maluchy C.fasciatum i L.parachybana. Znane twarze, świetne zwierzaki i w ogóle. Oby tak dalej Panie Plucik!
Było [jest] super, masa sprzedających, dużo kupujących, jest super. Bardzo tanie terraria [a może normalna cena ale mnie się wydawało że są wiele droższe] no i super wybór pajączków, gekoników no i mase wężyków [i innych stworzonek też masa ale te najbardziej mnie /nas bo sam nie byłem/ interesowaly].
Chcemy więcej!
Już się nie mogę doczekać następnej giełdy, gdy moje maluchy ciut podrosną, żeby terra kupić no i następne zwierzątka.
Nic tylko pogratulować organizatorom i podziękować hodowcom, że tak licznie się stawili!
Pozdrawiam
ja zakupilem to co chcialem, niestety nie pogadalem z zadnym z userow. Ida oni pozniej na to piwko na skalke ??
dokładnie:)
A ja sie wkur***** bo z 3 bankomatów jakie znalazłem żaden nie chciał mi kasy wypłacić, pi*****ne banki. Jedyne co mi zostało to za ostatnie drobne pocieszyć się małym vagansem, a k**** taki wybór był, aż żal było patrzeć. Poza tym, że nic nie kupiem było super, dużo zwierzaków i akcesoriów, tak trzymać.
widzialem Dee Jay ze robiles foty :) udostepnisz je pozniej ?? / akurat targowalem sie za kędziorka :))
W poniedziałek a może jutro poszukam jakiegoś taniego (czyt. DARMOWEGO:) serwerka i podam jakies linki pozdrawiam.
Z checia obejrzal bym jakies dobre zdjecia:)
jak na poprzedniej - było świetnie :D znajome pyszczki, ładny wybór... ja zakupiłam parę niezbędnych, drobnych rzeczy (m.in. boa tęczowego, scynka ognistego, g.pulchre, zabe rogata, pesety, swietlowki, myszy, maczniaki, miseczki, konar, sciolki, termometry, muszki - nie ma to jak puścić babę na zakupy ;-))))) swietnie, ze byli Sułek, Wiciu, Vorax, Mantid z Kudłatym, Awikularia, Rafnoe i inni znani i kochani... czekam(y) na nastepna, jak mniemam bedzie za jakies 4 miesiace??
A ja chcialem tanm pojechac ale jak zobaczylem gdzie są Świętochlowice to mi szczęka opadła:(
A ja spodziewałem się czegoś więcej .....Myślałem ,że wydam wiecej kasy ale w sumie nie było aż takiego wyboru . Miałem nadzieję ,że kupie jakieś dorosłe smaice pajaków (np smithi, boehmei, geniculata, emilia itp) ale nic tkaiego nie miał nikt niestety same małe pajaczki albo podrostki :( W sumie nie kupiłem żadnego pająka . Natomiast wzbogaciłem się o dwa małe boa constrictor oraz gekona toke (ktorego nie planowalem ale cena była znosna i akurat kupilem :)) Poza tym paru znajomych spotkałem :) ...
A i muszę dodać ,że strasznie ciasno było .trzeba sie przepychać żeby cokolwiek zobaczyć
HEJ !!!
Ja tesh byłem ... bardzo mi sie podobało bardzo duzy wybór jaszczurek , węży i pajaków ! Miałem mało kasy i za duzo nie siedziałem :D
Czemu nikt nie miał dorosłych pająkow Bleeeee
bylo fajnie
kupilismy sobie pare rzeczy i kilka wezykow
czesc
mi się ogólnie podobało, troche mało miejsca przy stoiskach :/ ale ogólnie nie było tak źle (ze stoiskami) :P, w sumie to większy wybór był niż na pierwszej giełdzie, byle tak dalej :]
ja kupiłem 12 nimf albopilosum + jeden po 5 wyl, faciatum, parachybane, colotovillosum, pulchre i świerszcze. Prawie całą kase wydałem u Mantida. Z forum widziałem: Voraxa, Rafnoe, Mantida, Kudłatego, Awikularie, Pawła Wielądka, Rammsteina, Foxtrota, Pana Sułka i wielu innych których już nicków nie pamiętam. Niestety moje oczy nie ujzały Double:-( ( :-) ) ale itak było bardzo fajnie, duży wybór pajaków i dobre ceny. Na następnej giełdzie kupie jakiegoś węża, bo bardzo mi sie spodobały:-)
Dejot - widziałeś tą dorosłą samice parachybany? Duza była... :)
Ja widziałem Pawła Wielądka, Awikularie i Armala, Double, Sułka, Alice, Rafnoe, Mantida i Kudłatego, Voraxa, Foxtrota i Szymona_czarodzieja.
ja niestety nie mogłem dostać upragnionych Pachnoda marginata peregrina :(:(:(
Ale po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć Pachnoda flaviventris u Kudłatego i Mantida :):):) (były one jeszcze u jednego chodowcy ale jak się już na nie zdecydowałem to już je wykupili:P)
według mnie był bardzo mały wybór owadów innych niż modliszki
Ale giełda i tak była bardzo fajna
no a jak nie bede mowil kogo widzialem tylko napisze ze kupilem cambrigei i irminia oba L3 ładne :) no nie licze 3 pajakow ktore kupilem noryskowi :P
ojjj Ludziska super bylo poznac i zobaczyc pare osob. Widzialem kupe osob z forum, ktorych znalem tylko po nikach... pogadalem z niektorymi (Avikularia dzieki za rozmowe :)) hahaa.....
Pogratulowac p. PLUCIKOWI za zoorganizowanie wspanialej imprezy, ale widzac taki natlok to cos mi sie wydaja ze nastepna gielde trza zrobic gdzies indziej :) bo brakowalo miejsca.
szkoda ze nie dostalem to po co jechalem Agame brodata (byla ale nie powiem po ile bo nie chce nikogo obrazac)
super! lecz ciut mniej ludzi niż w grudniu!!!
nokeg, gdzie ty patrzałki masz?? :P prawie na siebie wpadliśmy ze trzy razy ;-) ja cie ciągle widziałam (może ty mnie też, miałam zielony identyfikator, spódnice i brazowy plaszcz, no musiales mnie widziec :P)
bylo git nabylem pieknego samca morelii spilota variegata dalej jestem podniecony jak 4 latek z lizaka :)
bardzo dziekuje sprzedajacemu ze tak mi poszedl na reke
Pozdrawiam Nazer.
Supcio, ale po pierwsze primo: trochę tłoczno, po drugie primo: już większego zad**** się znaleźć niedało? Ogólnie było fajnie tylko myszy chciałem kupić a strasznie szybko wyszły głownie za sprawą pana Sułka, który to kupił hurtem 30 sztuk i brakło dla mnie :((
hmm bylo jedno z stoisko z jakim bialym wezem (sorrki ale sie nie znam na tym:P) i za tym stoiskiem kolesie sprzedawali m.in. pajaki i mieli irminie po 80zl, wie ktos moze czy byly to samice?
a własnie bylo spox po drugie seba skontaktuj sie zemna i fajny cambridgei chcialem sie tylko dowiedziec ile on byl L3 ? bo nie pamietam ( jak mnie nei pamietasz to kasy nie miales miwydac :P
aaa tak co do organizacji imprezy to dwa minusy:
1) mogliby otworzyc pare okien bo bylo niesamowicie goraco
2) moze tak organizowac ta gielde co 2 miesiace? wtedy by sie moze jakos tam hmm "rozluznilo". widac ze jest wysokie zapotrzebowanie na takie imprezy, gdyby organizowac taka gielde czesciej to latwiej by bylo cos kupic i w ogole bylby mniejszy tlok :)
niech będą tak często jak są, później zainteresowanie zmaleje na pewno
Double-szukałem panny podobnej do zdjęcia w profilu ale nieznalazłem:-) jakie masz teraz włosy?? naparwde Cie nie widziałem, aha a oczy miałem na pająkach:-) kuchde to mogłaś mnie złapać byśmy pogadali chociaż troszke:-)
no to by było cool ale myslisz ze tacy sprzedawcy by co jakis czas musieli przekladac pajaki z terrow do pojemniczkow pozatym mało osob by przyjezdzalo bo by sobie pomyslalo a pojade za 2 miechy bede mial wiecej kasy i wtedy sprzedajacy beda miali problem ze sprzedaniem i gadzina sie meczy tylko
ale pomysł dobry !
Ale Wam zazdroszczę, chcialam jechac ale za daleko :-( jak dla mnie. Chętnie oglądnełabym fotki.
pozdrowionka z Zielonej Góry :-)
Ja nabyłem tylko upragnionego Murinusa L3, a poza tym to strasznie dużo ludzi było, ale impreza, była fajna...Czekam na następną:D
Ogólnie impreze zaliczam do udanych :) Udało mi sie w końcu kupić lamparciego albino u pana Plucika :) Wiec ogólnie jestem zadowolony :)
Jednak nie wydaje mi sie żeby organizowanie takiej giełdy co 2mies w tym samym miejscu miało jakiś sens :/ Może by tak następnym razem gdzieś indziej? Dużo osób chciało przyjechać, ale odległość robiła swoje...
Ta np gdzies w 3miescie :P :P
Albo np bydgoszcz? ;]
bylo wspaniale, nakupilem wierzatek za jakies 350 zł ale chcialem wiecej lecz nie bylo zdrowych pieknych regiuskow takich jak chcialem :/
JESTEM ZA TYM ABY TAKA GIELDA BYLA CO DWA LYB MAXYMALNIE 3 MIESIACE !!!
Modle sie aby kolejna była w okolicach Gdańska:)
e no co Ty redknee ja sobie kupiłęm ponad metrowego samca regiusa jedzącego myszy za 200zł :) Oprócz tego Grammostole pulchre u Mantida, modliszki chińskie, zaciążoną samice imperatora za 50zł, wymieniłem achatiny na Platymerisy, kupiłem male terra i owady karmowe :) Niestety poza sprzedajćymi widziałem mało osób z forum
no tak
a u kogo brales regiusa
bo mnie zainteresowaly te obok pana Plucika, wysądowal mi je ale one byly z wadami (rany na ciele) a ja chce ladnego zdrowego ...o to mi chodzi
następna giełda powinna być w Poznaniu albo we Wrocku. ile ludzi chciało przyjechać z Lubuskiego, Zachodniopomorskiego czy Wielkopolskiego. odległość zrobiła jednak swoje.
bardzo ucieszyłbym się gdyby była w Zielonej Górze :))))