-
Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach
Zapraszam na spotkanko, ale trzeba jeszcze ustalić dwie rzeczy:
1. Godzina spotkania
2. Miejsce spotkania (czy idziemy tam gdzie wszyscy (Tawerna na Skałce) czy idziemy do jakiejs innej kameralnej knajpki, jak zrobiliśmy na I giłdzie, Ja mysle że z przyczyn towarzyskich lepiej byłoby pojechać do Tawerny ale nie wiem czy wszystkim pasuje to miejsce (kawał drogi do odmu dla wszytkich ;-) )
Prosze się wpisywać
-
Re: Spotkanie Legwaniarzy na II Giełdzie w świetochłowicach
-
-
co to za demokracja jak wszyscy chcą sie dostosować a nikt nie chce decydować?
prosze o jednoznacznie wypowiedzi
na razie stan głosowania 2 do 0 na rzecz knajpki "bliżej cywilizacji"
Głosy za tym oddali Nika i KORSAKOW, Czekamy na głos Ryśka i reszty
-
ja jestem za tym zeby to bylo w jakims cywilizowanym miejscu :P
-
Jak tylko bede bo pracuje do 16 w te sobote ale moze jakos sie urwe i dojade na wystawe kolo 15, to bedzie mi obojetne moze byc ta knajpka co ostatnio po wystawie albo cos blizej cywilizacji czyli k-ce :-)))))
Pozdrawiam LK
-
Cywilizacja . Jestem za !
-
Czyki jak narazie przeważa opinia o oddzielnym spotkaniu np w tej przemsypatycznej knajpce przy stadione Ruchu Chorzów? Tylko trzeba sprawdzić czy w sobote 3, II liga nie gra bo jak gra to na 100% miejsca nie będzie
-
Meg stawia warunek ;-)
Meg ostro protestuje przeciwko organizowaniu osobnej imprezy, napisała mi że jak my chcemy się integrować osobno to ona nie przyjeżdża, ostry kobiecy warunek, mam więc inny pomysł, giełda kończy się o 17, umawiamy sie tak że każdy o tej 17 już będzie na giełdzie i będzie "po zwiedzaniu" czy "zakupach" i wtedy coś wymyślimy, policzymu kto jest autkiem itp, bo w droge powrotna to można by się na taxi zrzucić, do katowic będą jechać, Loktok, Nika (z mężem?) Ja, to już wychodzi taniej za taxi, albo można by podjechac taxi na dworzec PKP w świętochłowicach, możliwości jest sporo, Ale wstepnie podajcie kto będzie autkiem
Loktok? Seba? Nika?
-
Re: Meg stawia warunek ;-)
Najprawdopodobniej bede autkiem ale jeszcze nie wiem czy malym czy duzym wiec bede mial 2-4 miejsc, gdzie imprezujemy mi jest obojetne.
-
Nie ma sie czego obawiać Ruch Chorzów pauzuje w nastepny weekend czyli 3-4 kwiecien .
-
Ok ale teraz trzeba pomyśleć czy nie damy jednak rady odbyć tego spotkana w Tawernie, Meg ma wielki dar przekonywania... czuje się przekonany do Tawerny ;-)
ciekawie było by zapoznac się z szerszym gronem terrarystów :-)
-
Ciekawe co ci tam obiecala :-)))))))
-
Pewnie ogledziny tatuazu na zywo ;))))))))))
Mysle ze i ja sie zjawie a gdzie bedziemy sie integrowac to sie zobaczy :)
-
tyyy, loktok, tylko bez takich mi tu;)
korsakow jest moim ziomalem, nie trzeba było go długo prosić:)
a tak serio, to naprawdę, zastanówcie się proszę, albo inaczej.. nie potestujcie przes spotem w tawernie, ja w przeciewnieństwie do co niektórych musze przejachać kilkaset kilometrów i chciałabym z tej okazji mieć także możliwość pointergrowania się i innymi terrarystami, nie sekciarzami ;)))
oczywiście liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, z góry serdecznie dziekuję;)
-
taaaak obiecała że da zobaczyć i podotykać ;-D
Marblo weś cyfrówke uwiecznisz moment dotykania ;-)
-
Sekta ci nie pasuje?
LEGWAN RZĄDZI, LEGWAN RADZI, LEGWAN NIGDY CIE NIE ZDRADZI!
-
Hie hie hie na to dotykanie to i kamerka sie znajdzie ;))))))
-
tylko zrobcie duzo zdjec !!! chetnie bym zobaczyl Was wszystkich - ale niestety mnie nie bedzie
-
ja sie zstanawiam jak to bedzie ze mna-chcialbym jechac, pociag jest odpowiedni ale nie wiem czy bedzie mial kto ze mna pojechac mam 14 lat i sam raczej nie pojade ;/
-
Rozmawiałem z meg na gg i wstepnie ustaliliśmy, że pasuje Tawerna. Meg jedzie z pepre, który chce się spotkać ze swoimi znajomymi z forum, ale nie legwaniarzami. Myślę, że spotykając się na giełdzie około godz. 16.00 możemy zebrać grupę chętnych na spotkanie w gronie legwaniarzy (i nie tylko), meg pójdzie z nami do Tawerny, a reszta dołączy w odpowiednim dla siebie czasie i towarzystwie. Ogólne spotkanie integracyjne i tak miało być w Tawernie. Co Wy na to ?
-
czy tobie Ryśku meg tez obiecała pokazać tatuaż? ;-)
mnie pasuje ;-)
-
Trzeba jeszcze kilka osób przycisnąć, Fatman, Seb, Gadzinka, co z wami? ;-)
Rysiu trzeba by im zrobić wspólne naloty na GG ;-)
-
Albo wjazd na chate razem z drzwiami ;))) Mnie tam wszystko pasuje byle jakis dojazd byl i piwo nie za drogie :)))))
-
Marcin, przedzwoń może do Gadzinki...
-
a mi Korsakow piwo wisi, więc możemy iść nawet tam gdzie będzie drogo;)))
-
Dołączam się do prośby Meg - spotkanie z Tawernie :))
-
;-) pod warunkiem że pokarzesz ten tatuaż ;-) o podotykaniu go pogadamy później ;-)
-
I Cedoc, popiera chyba przegłosowane ;-)
-
no to rzeczywiście jest nas już sporo: Rysiek, Marblo, Korsakow, Cedoc i ja.. no i co wszyscy lenie, którym się nie chce napisać posta;)
aha i Loktok coś chyba pisał, że jest mu obojetne:)
tawerna rulez:)
-
to i ja sie dopisze do listy (sztuczne zawyzanie liczby uczestnikow, ale czasem poplaca), i bede bronil tatuazu poki mi sily nie zabraknie;)
p.s."Meg jedzie z pepre, który chce się spotkać ze swoimi znajomymi z forum, ale nie legwaniarzami." to nie jest tak jak napisal rysiek ze nie chce sie spotkac z legwaniarzami, tylko rowniez chce sie spotkac ze swoimi znajomymi bez koniecznosci zjezdzania calych katowic, gliwic,swietochlowic w wzdluz i wszerz zanim trafie gdziekolwiek.
-
twój głos pepre nie zostanie wzięty pod uwage, z racji tego że chyba nie jesteś legwaniarzem? a co do tatuażu to już wogule jesteś bez szans, mamy go obiecanego na piśmie ;-), w geście męskiej solidarności moge zrezygnowac z dotykania ;-D
Moja Aga ze mną nie jedzie więc ty nie masz szans nawet pogoglądać jej tatuażu, jestem do przodu :-)
-
mylisz sie, w obu kwestiach:P
-
tyyy.. korsakow, pepre to legwaniarz, jak nie wierzysz to sprawdz w profilu;)
-
po pierwsze to może i masz legwana ale to sie nie liczy ;-) liczy się to że ponoć nie chcesz się z nami spotkać (patrz post rysia), ale niech ci będze warunkowo uznajemy twój głos
antomiast w kwesti tatuażu meg stoisz na straconej pozycji ;-) My z meg dokonaliśmy zwykłej transakcji handlowej, zgdoznilismy się jechać daleeeeko od domu na popijawe żeby mogła się z nami spotkać, w zamian za to że wkońcu rozwieje nasz wątpliwości co do kształtu i umiejscowienia jest słynnego tatto ;-)
Ale jako kaowec naszej skekty uznaje cie za kandydata na członka (warunkowo) i uwzględniam twój głos, jesli się z nami dobrze zintegrujesz i będziesz intensywnie dyskutował na różnorakie zagadnienia związane z zielonymi, zostaniesz mianowany członkiem śląskiej sekty legwaniej (oczywiście liczysz sie tym że kandydat musi wypełnić wiele zadań, min postawić piwo w ilości zadowalającej brać legwanią z Marlbrem na czele, a nie jest to zadanie łatwe)
Kaowiec Korsakow ;-)
-
to nie profil stwarza legwaniarza, na miano legwanarza, a w szczegulności czonka sekty trzeba sobie zasłużyć ;-)
-
Alescie sie rozgadali :-)))), mam nadzieje ze wkoncu ustalicie jakies jedno miejsce na spotkanie, a tak na marginesie to nie opisujcie na forum jak to bedziemy badac kazdy centymetr ciala Meg w poszukiwaniu tatuazu bo ostatnio moja dziewczyna to czytala i teraz nie chce mnie puscic do swietochlowic :-)))) Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote. Pamietajcie o kupach :-)))))
LK
-
JA bede prawdopodobnie sama i przyjade tramwajkiem ok godz 16, co do miejsca integracji sekciarzy i nie tylko - to się dostasuje. Może ktoś wie jaki tam tramwaj dojeżdża?
-
Pepre, trochę źle to sformułowałem. Nie chodziło o to, że nie chcesz się spotkać z legwaniarzami, ale o to, że masz swoich znajomych z forum z którymi przy okazji giełdy masz możliwość pogadać. Do Tawerny i tak wszyscy prędzej czy później przyjdą i tam się zintegrujemy :-))) Myślę, że teraz napisałem to jasno, a jak znowu pokręciłem poprawicie mnie na giełdzie ;-) Co do kolczyków i tatuażu meg to jest (był kiedyś taki film) "Tylko dla Twoich oczu". Tak postanowiła Rada Starszych sekty czyli ja :-) Moich gruczołów też nie pokażę :-))))))))))))))))))) Będzie spoko ;-)
-
Ja bym sie tam martwil czy sie przez przypadek nie dostanie, a nie o to czy bedzie miesjce w knajpce....