witam,
Jak wam wiadomo dziś odbyło się spotkanie terrarystyczne w zielonej górze. Okazalo się niestety niewypałem :( W spotkaniu uczestniczyły 3 osoby (2 czynnie, w tym ja). Myslę że następne spotkanie powinno byc lepiej zorganizowane.....
Wersja do druku
witam,
Jak wam wiadomo dziś odbyło się spotkanie terrarystyczne w zielonej górze. Okazalo się niestety niewypałem :( W spotkaniu uczestniczyły 3 osoby (2 czynnie, w tym ja). Myslę że następne spotkanie powinno byc lepiej zorganizowane.....
sorki jeszcze były 3 osóbki ale stały na zewnątrz i się czaiły....
ja byłem z jeszcze dwoma osobami i nikogo prócz nas niebyło i jakoś sobie ciebie SMITI nie przypominam
Ja bym nawet nie powiedziała, że sie odbyło spotkanie, to za dużo powiedziane. Najlepsze jest to, że chłopak, który chciał je zorganizować nie pojawił się. Osoby kóre stały na zewnatrz ( między innymi ja ) stały po to by nie przeoczyc potencjalnych uczestników spotkania.
ja siedziałem w środku z roseą (tak sie umówilismy). Ale też najdziwniejsze jest to że organizator nie przyjechał.......
Jam jest MataManX winny całemu temu zamieszaniu wystawiam się na pewne biczowanie itd itp
Zorganizowałem to i nie pojawiłem się z najgłupszego powodu jaki może być - kompletna wtopa. Jest sobie sobota godzina 9:40 czekam na autobus on nie przyjeżdża wkurwiam się dzwonie na informacje PKS-u i czego się dowiaduje autobus który kiedys kursował 6 dni w tygodniu teraz kursuje tylko 5 juz stoje tam zjeżony ale się grzecznie pani pytam o której jest następny okazuje się 12:20 czyli przyjadę na spotkanie koło 13:30 a na spotkaniu będę koło 14 stwierdziłem że nie jade tym autobusem
cóż ja zawaliłem z deka ale nie tylko ja z tego co wiem to ROSEA i SMITI byli w palmiarni a 3 osoby przed palmiarnią i wszyscy się czaili ale nikt nie podszedł więc było 5 osób ale nikt do nikogo nie podszedł
Ja się nie czaiłam , przyszłam sama i znalazlam chłopaka, który też czekał na spotkanie, doszedł do nas jeszcze jeden i w trójkę przeszliśmy palmiarnię w poszukiwaniu innych ludzi czekających na spotkanie, takowych nie znależlismy wiec czekaliśmy kolo szatni i nic, więc przeszliśmy na zewnatrz by ich nie przeoczyć. Jeśli ktoś nas widział i nie podszedł to znaczy, że jeszcze nie dojrzał do spotkania z nieznajomymi terrarystami.
pozdrawiam serdecznie Joanna
czulem ze tak bedzie :P dlatego nie ciaglem sie z krosna nie potrzebnie :]
szkoda, że tak wyszło. najgorsze, że nikt mnie nie poznał. jakby był matamanx to on by się skapnął. na przyszłość lepiej powysyłać do siebie zdjęcia mailem:]
e tam zdjecia jakby ktos chcial to by sie zaraz skapnol ze to sa ludzie ktorzy pzyjechali na spotkanie .
ale to ze organizatora nie bylo to simech na sali :P
Przepraszam bardzo rosea.. ale Ty miales MOJE zdjecie !! wiedziales jak wygladam a mimo to nie przeszkodzilo Ci to przejsc obok i zignorowac nasza trojke marznaca przed pamiarnia. A tak w ogole to jestem bardzo ciekaw jakim cudem siedzieliscie sobie w pamiarni jesli my tam wszystko obeszlismy stalismy przy szatni, potem przy wejsciu w sumie 45 min. Moze wpuscili was tylmym wyjsciem?? Nastepnym razem prosze o branie odpowiedzialnosci za organizacje (lub wspolorganizacje) takich spotkan poniewaz nalezy wziasc pod uwage ze ktos taki jak ja na przyklad.. specialnie zorganizowal sobie plan dnia (zrezygnowal z innych mozliwych zajec) po to zeby zobaczyc ze prawie nikt nie przyszedl. A reszta ktora niby przyszla chowala sie po katach bojac sie ujawnic (innaczej tego sobie tlumaczyc nie moge)
nie kłam, że obeszliście całe, bo wiem dobrze, że widziałeś SMITIEGO. ZERKNĄŁEŚ TYLKO NA NIEGO, A DALEJ NIE POSZEDŁEŚ. dlatego mnie nie widziałeś. bo tak sie stało, że my przyszliśmy trochę wcześniej. a przez takich jak ty kamil to spotaknie nie wypaliło, bo wszyscy myśleli, że nikt nie przyjdzie i sie nie opłacało przychodzić.
Rosea to Ty klamiesz... bo ja nie mam zielonego pojecacia jak SMITI wyglada... wiec nie wiem kogo mialem widziec... bylismy w srodku szukalismy was potem czekalismy na kogos na zewnatrz wiec jesli Ty nas widziales (przypominam ze miales moje zdjecie !!!) i nie zawolales, nie podszedles to Pajak ma zdecydowana racje... nie dorosles jeszcze do spotania z niennajomymi terrarystami.
kłamiesz perfidnie, że obszedłeś całą palmiarnie, bo SMITI mi mówił, że ciebie widział, ale widzocznie za późno, bo wołałem ciebie.
jedliśmy lody. Mam 14 lat siedzieliśmy za akwarium. Dobrze mnie widziałeś i to ty powinieneś dołączyć do grypy
myślę że najpierw powinniśmy się uspokojić a potem spotkać bo jeszzce dojdzie do mordobicia......
Przykro mi smithi ale nie zauwazylem Cie.. albo po prostu wziolem Cie za "normalnego" wizytatora Pamiarni. A Rosea ty sie tak nie goraczkuj bo to Ty miales moje zdjecie a ja nie mialem zielonego pojecia jak Ty wygladasz ani SMITI. Zreszta mam swiadkow ze obeszlismy cala pamiernie bo w koncu sam tam nie bylem.. A chodzilismy i szukalismy kogos czyli mozna bylo sie zorientowac ze szukamy spotania a jak wy siedzieliscie i nie dawaliscie znaku zycia.. to co ? mielismy chodzic od stolika do stolika...?? Litosci
heh bym był za zostawieniem tych sporów ustaleniem kto jak wygląda i ustaleniem nowego terminu spotkania
Dokladnie proponuje zapomjiec o tym niewypale... i zastanowic sie nad nowym spotaniem...
tak, myślę że nikt do nikogo nie może mieć tutaj pretensji, bo to niczyja wina...po prostu tak wyszło. Zorganizujmy nowe spotkanie
ja już się dogadałem z marianem667. już nie mamy do siebie pretensji. teraz pozostaje obgadanie następnego spotkania. KIEDY I DOKŁADNIE GDZIE I KTO MA BYĆ ORGANIZATOREM ?? JA Z MARIANEM PROPONUJEMY DOŚWIADCZONYCH HODOWCÓW NP. ALICJE BĄDŻ <bMC.lUKE[/b]. CO WY NA TO ??
bądż MC.LUKE :P
o ile się zgodzą
z alicze może być problem bo ona sie bez kobera nie rusza a kober różne nastroje miewa jakby ktoś miał ochotę to ja rzucam 3 kwietnia godzina 14:00 przed wejściem do palmiarni wtedy nie będzie szukania po całym budynku
3 kwietnia jest giełda w świętochłowicach. nie wiem czy będze dużo ludu. a tak na marginesie kto to kober :P??
ajj o świetochowicach zapomniałem trzeba będzie inny termin znaleźć a Kober to współtwórca terrarystyka.com.pl kolo Alicji dość fajny gosć ale humorzasty :P
czy ktoś z zielonej jedzie na tą giełde w świętochłowicach??
no właśnie też bym chciał pojechać wraz z rosea'ą
ja bym zapłacił za benzynę oczywiście :]
Ja miałem przyjść ... ale raz ktos mnie o tym powiadomił chybaze dwa tygodnie wcześniej o zamiarze i cisza ... nie wiedziałem czy ma się odbyć czy nie ... i najważniejsze o ktorej ...
Myślę, że wszyscy dostaliśmy tego samego maila, tam była informacja " w samo południe " - czytaj godzina 12:00 . Jeśli chciales przyjść, trzebabyło wysłac odpowiedz z prosba o informacje :-) . Wszystko było jasno i czytelnie napisane
pozdrawiam Joanna :-)
no właśnie :) ja tylko byłem pośrednikiem matamanxa i wysyłałem maile
nie obwiniaj mnie za nie wypal bo organizacja byla do dupy i tyle tak to jest jak podstawowka i gimnazjum robia spotkania ! moze nie zauwarzyliscie ale jak robi kotos powazny i odpowiedzialny to zawsze sa tlumy
Jestem skloony po czesci zgodzic sie z Kamilem... Jezeli organizacja jest dobra ludzie nie maja watpilowsci co do pewnosci spotkania i przychodza... a kiedy organizacja jest watpliwa nikomu nie chc eise tracic czasu... nie zawsze ma to zwiazek z wiekiem organizatorow... ale czesto tak... Osobiscie przyszedlem na spotkanie chcoiarz szczerze watpilem w jego powodzenie... ale trzeba tez pomyslec o tym ze gdyby kazdy tak myslal to zadna wspolna organizacja nigdy nie dojdzie do skutku.
Pozdro dla Zielono Gorskich terrarystow
tylko na innych zganiasz kamil. proszę sam zrób spotaknie. ja z matamanxsem miałem chęci, aby zrobić takie spotkanie, a ty nic. żadnego pomysłu. jak jesteś taki mądry to proszę sam zrób i nie obwiniaj innych.
po co mam robic ?? mnie to nie jara ! skoro was tak to robcie to jak nalerzy i basta
jak cię to nie jara to nie odzywaj się w tym temacie krytyczne w stosunku do tych co chcą coś zrobic