Moze spotkalibysmy sie na dworcu glownym w Katowicach i grupka pojechali do Swietochlowic?ja i Diabolo sprawdzimy w najblizszym czasie tramwaj do Swietochlowic.O ktorej by wam pasowalo?Moim zdaniem najlepiej dojechac juz na sam poczatek:)
Wersja do druku
Moze spotkalibysmy sie na dworcu glownym w Katowicach i grupka pojechali do Swietochlowic?ja i Diabolo sprawdzimy w najblizszym czasie tramwaj do Swietochlowic.O ktorej by wam pasowalo?Moim zdaniem najlepiej dojechac juz na sam poczatek:)
a kiedy sie zaczyna ?? jestem z Rudy Śl. wchodziłbym w ten pomysł :D:D
zaczyna sie o 10.jutro ja albo diabolo napiszemy o ktorej mamy tramwaje to umowimy sie o godzine ktora wam najlepiej pasuje
3 kwietnia:)
Może być. Tylko sprawdźcie o której są te tramwaje i weźcie pod uwagę, że jak giełda się zaczyna o 11 to nie wszyscy mieszkają na dworcu :) żeby wstawać o tak barbarzyńskiej porze i się trężolić na autobus o 9.30 żeby zajechać do Katowic na czas. Ale co tam. Mogę być nawet na 9.00
Goblin --> Jak jesteś z Rudy Śl. to bardziej ci sie opłaca samemu tam jechać bezpośrednio. Chyba byłoby bliżej.
z rudy slaskiej czlowieku masz blizej
co do tramwaju, to linia nr. 7 jezdzi spod dworca o godzinach 9:03 31 59, 10:27 55, 11:23 51
wiem tylko bede jechac sam a i tak musze z Halemby jechać na Wirek a potem z Wirku banom na Świętochłowice :D:D
ale jeszcze sie zobaczy chyba pojade BMW na tą giełde :D:D
A ile przystankow ta linia 7 sie jedzie???
POzdrawiam
NAzar
ile przystankow to nie wiem
przystanki trzy, Katowice Załęże, Chorzów Batory, i Świętochłowice
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=937&t=937
tu jest rozkład pociągów jadących do świętochłowic z Katowic
a tu mapka jak dojść do giełdy
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=910&t=910
mapki chwilowo nie widać do niedziałają załączniki, ale mam nadzieje że Nookowi uda się uruchomij je przed kwietniem ;-)
http://www.kzkgop.pl/rozklady/rozklady/ tam jest rozkład jazdy tramwajów i autobusów
Cześć
Możemy się spotkać na dworcu. Dokładnie na estakadzie przy schodach. Na pewno się spotkamy wszyscy bez problemu.
Pozdrawiam wszystkich terramaniaków ;)
Rufi --> Dobry pomysł. Moglibyśmy jeszcze mieć jakiś znak rozpoznawczy.
Hehe ja zbieram ekipe z Jaworzna i spotkamy sie w Katowicach :)....
wszyscy powinni być ubrani na zielono ;-P
mysłe że bez znaku rozpoznawczego też sie spotkamy ;-)
Powiedzcie tylko godzine i dokladne miejsce spotkania to sie jakos rozpoznamy :] ja juz mam pare osob :] nawet to nie sa terrarysci :P
giełda zaczyna się o 11, ale nie wiem czy ktoś chce na tak wczesną godzine jechać
no a czemu nie??:P
dogadajmy sie w sprawie godziny zeby nie bylo za pozno i zeby bylo dosc wczesnie, tak zeby byc wmiare na poczatku...
co do rozpoznania sie, nie powinno byc problemow, a spotkamy sie pod zegarem na dworcu na estakadzie
zgadzam sie z diabolem.wczesniej moim zdaniemk byloby lepiej.no ale jak wiekszosc zadecyduje inaczej sie do tego dostosuje
Ja sie dostosuje. podajcie tylko godzine...
pasuje wam godzina 10?????
na manie nie czekajcie bo nie wiem o której uda mi się wyrwać z uniwerka, ale raczej nie o 10 ;-(
Powiedzcie czy godzina 10 wam pasuje...dla mnie osobiscie nie stwarza przeszkod ;D
no pewmnie ze pasuje.ja z Diabolem,Rufim i Azmodanem bedziemy juz od 9 w Katowicach
10 - no problem :)))
Czyli o 10 pod zegarem na estakadzie tak?
K@MciO --> A w jaki sposób zamierzasz się wraz ze swoją ekipą zabrać? Bo jak autobusem to może się spotkamy.
No no jedziemy autobusem J bo E w wolne nie kursuje :/...hmmmmm patrze na rozlkad..... J jest o 8:57 i jest w Katowicach 9:38 oraz 9:27 i jest w Katowicach o 10:08 (jesli na nas to 8 minut poczekacie ;P) AHA ! to sa odjazdy z leopoldu wiec wez poprawke jak jedziesz z innego przystanku. Nie widze problemu zebysmy dogadali sie na gg co do tego czy jedzie razem cale Jaworzno =]...
spoko,poczekamy
Danke =] .... No to DEXiu zapraszam na leopold o 9:27 i pojedziemy razem...
No problem K@MciO. Tylko że może wsiądę w centrum bo na Leopold mam troche daleko.
No wiec wsio sprawdzone....w naszym miescie od 1 kwietnia mialy wejsc nowe rozklady i nie bylem do konca pewien o ktorej bedziemy w Katowicach, ale juz wszystko wiem i nic sie nie zmienilo ^^ a wiec o 10:08 spotykamy sie na dworcu w Katowicach
pa =]
nadchodzi czas ostatecznych ustalen...
gielda zaczyna sie o 11:00, wiec na wszystkich chetnych czekamy do 10:30. Bedzie odpowiednia ilosc czasu zeby qpic bilety na tramwaj :P jesli ktos bedzie potrzebowal...
Zbieramy sie na estakadzie pod zegarem...
Znak rozpoznawczy??
oto on
http://www.diabolo85.republika.pl/buty.jpg
A ile kosztuje tramwaj do Świętochłowic?? Bo ja turysta jestem...;D
3.30 na trzy lub wiecej miast
Diabolo --> To znaczy że wszyscy muszą se kupić glany czy po prostu wszyscy mają chodzić z nosem przy ziemi i szukać butów?
Ales diabolo wymyslil... :P . Poprostu jak zobaczycie wieksza ekipe ktora czeka na powiekszenie ekipy, to to bedziemy my :P .
Diabolo-ten znak rozpoznawczy jest smieszny:):):):):):):):):)ale to wymysliles
NARESCIE JUTRO GIELDA
DEXIU, rozgladaj sie za butami :P
Latwo to zauwazyc