Siema mam pomysł żeby zrobić mały zlot któreoś pięknego marcowego dnia w palmiarni czy by byli chętni i kiedy by można go rozkręcić ??
Wersja do druku
Siema mam pomysł żeby zrobić mały zlot któreoś pięknego marcowego dnia w palmiarni czy by byli chętni i kiedy by można go rozkręcić ??
ja byl bym chetniy ale dlaczego w palmiarni?! nielepiej na lonie natury? :P:)
a w marcu jak sobie to wyobrażasz ?? na łonie natury sobie zrobimy jak będzie cieplej
no a jak by pod koniec marca ;) no niewiem...
się zobaczy przede wszytkim trzeba skombinować coś ludzi
ty a znasz alicje ona rezyduje na terrarystyka.com.pl tylko serwer im sie sypnol i narazie nieda si ewejsc al emoge sie jej osobiscie spytac \to cos mozna skolowac...
mam z nią kontakt przez gg a jak masz z nią osobisty to jeszcze lepiej coś się skrzyknie :)
to jest extra pomysł!!!!!!!!!!! to musi stać sie faktem!! tylko trzeba ludzi zachęcić, zrobić jakies plakaty informujące w zielonej i oczywiście porozmawiac z szefami palmiarni :]
niom ogólnie bardzo dobrze by było jakby ludziska z zielonej wśrud siebie to rozpowszechnili co do plakatów jestem rzeciw przyszło by chłamu dużo a nie terrarystów
no moze z tymi plakatami to nie był najlepszy pomysł, ale mozna wysłać e-maile do ludzi ze spisu( tych z zielonej i okolic):]
niom mogło by byc dobre ale to jak więcej konkretów ustalimy
nio więc co do konkretów data i miejsce jakie by wam odpowiadały ?? hmm ??
Ja wchodze !! i dwoch moich kumpli ktorzy narazi interesuja sie ptasznikami tez by wpadło
pozd. Celestyn
ja w to wchodzę:p
to kiedy ten zlot ?? :P:P
któryś weekend czekam na propozycje kiedy wam pasuje wtedy będzie można konkretnie pogadać ja bym np sobote 20.03 proponował
Pasi mi 20.03. o np. 12.00 ??:]
dobra ok. bede oho... :P:P
Ja tez sie na to pisze bo mam niedaleko:P
Pozyjemy, zobaczymy... ;]
ja w to wchodze
witamy im nas więcej tym lepiej :)