I jak z tą wystawą?? Będzie już na 100%?? O której godzinie się zaczyna?? Mam nadzieje że dam rady przyjechać razem z kolegą wystawimy swoje zwierzaki.
Wersja do druku
I jak z tą wystawą?? Będzie już na 100%?? O której godzinie się zaczyna?? Mam nadzieje że dam rady przyjechać razem z kolegą wystawimy swoje zwierzaki.
Ja będe na 99% zawsze jest cień wątpliwości a pozatym ilnk do strony nie dizła pisze strona o podanym adresie nie istnieje. Będę z moją agamką ale w małym faunboxie i mam nadzieje ze nikt mi kazań nie będzie prawił
Tak apropos dostałęm się na stronke ale zanim się zaladingowała to wyskoczyło 100000...innych adresów ;( co to za głupi kawał? niewiem kiedy wysatwa dokładnie jest gdzie (nie pamiętam) jedne co wiem to to, że jest w bytomiu chyba 5 października, a gdozina nie została ustalona? A może ktoś z uczestniczących ma do skalenia oprawki do świetlówki 45cm, 28mm średnica, 15w??? Jestem zywo zainteresowany.
czesc
z tego co wiem to wystawa ma sie odbyc w Młodzieżowym Domu Kultury :) Pan Damian ma wyslac wszystkim maile pod koniec tygodnia (tak przynajmniej mi napisal) :))
O ile mi widaomo to tylko na moim kompie nie działą ta stronka bylem na kafeji i działał link ;( sorx za tą panike ja powinienem się pojawić cos po 11-12
Co to za wystawa może ja też coś wystawie np. czyste formy Constrictorów!
Jaki termin i warunki proszę organizatora o info. plucik@poczta.fm
A może wstęp wolny dla ludzi z terrarium.com.pl/forum/ :-).
na 100%bede, można wziąć Smithasy po 3 wylince??:-) wiem że małe ale fajne, zastanowie sie i może wezme gekona:-) jest za to jakaś kasa czy każdy robi ze swojej woli?? a może chociaż jakies upominki typu koszulka ablo faunabox:-) dla wystawców ale poczka świerszczy:D
czesc
Nokeg "nie bądz takim materialistą.... trzeba sie wyluzowac" :))))))
Ja niestety nie dam rady przyjechac :-( Nie mam dojazdu i sprawy szkolne :-(
ja materialista:-)? tak tylko sie spytałem:-) jak fajnie że to w moim mieście, przejde sie na pichote, a innych terrarystów z forum moge oprowadzić po miście i pokazać pare ciekawych sklepów zoologicznych:-)
hihih watpie zebysmy chocby buzi za to dostali, ale dla mnie liczy sie zabawa no i to ze spotkam troche ludzi z forum i ze to bedzie moja pierwsza taka wystawa :)) troszku zawalilam, bo nie przywioze lampartow i anoliskow (tych ostatnich po prostu boje sie przywozic, one sa strasznie delikatne i bardzo sie boja), ale za to przyciagne Zenona, karliki i jakies straszyki
a będzie jakieś stoisko gdzie będzie można cos kupić?? np terraria albo jakieś zwierzaki?? a ktoś kto będzie wystawiał zwierzaki będzie sprzedawał??
bedzie stoisko, gdzie bedzie mozna kupic sprzet do terrariow (lampy, sciolki, faunaboxy etc) oraz owady karmowe. nic niewiadomo czy ktos bedzie sprzedawal swoje zwierzaki, moze to bedzie cos wstylu: 'masz swietna modliszki, ile za nie chcesz' :))
jeżeli chodzi o terraria to ja mam zamiar sprzedaćdam jedno:)
a jakich wymiarów?? i ile byś chciał za nie, i daj cene na niego to bede wiedział jak coś że to Ty:-) aha te terrarium ma otwieranie z boku czy z góry?? jak coś to napisz na gg, w profilu mam numer
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=7&i=523&t=523 tu są fotki z wystawy