A może by tak towarzyskie (wymienić uwagi itp.) spotkanie terrarystów z Rudy Śląskiej i okolic np. w "Ruda Śląska PLAZA" w jednej z tamtejszej kawiarni.
Wersja do druku
A może by tak towarzyskie (wymienić uwagi itp.) spotkanie terrarystów z Rudy Śląskiej i okolic np. w "Ruda Śląska PLAZA" w jednej z tamtejszej kawiarni.
Ja bym się pisał ale może zrobilibyśmy to w Gliwickiej palmiarni bo już takie spotkano planowaliśmy (legwaniarze) i było by bez sensu rozbijać brać terrarystyczną na dwa spotkanka co wy na to Nika, Fatman, Seb, Rysiek, Marlbro?
Ja byłbym jaknajbardziej za ale wstyt się przyznać niewiem gdzie to jest i nie mam transporu.
Mam już pierwsze informacje że jest więcej chętnych, a ty James nie wygłupiaj się wsiądziesz w pociąg do gliwic i będziesz w 10 minut, a w gliwicach każdy ci powie gdzie jest palmiarnia, miejsce jest atrakcyjne również z tego powodu że dotarły sygnały ze zwierzaki tam trzymane nie mają za ciekawych warunków i trzeba byzainterweniować
Nie jestem zbyt wielkim podrużniczym spotkanie można odłożyć na puźniej (po spotkaniu w palmiarni). Pozatym jeden 14 latek nie wniesie nic to interwencji legwaniaży.
Witam Ja bylbym chetny na oba spotkania tylko napiszcie kiedy??!!
Ja tez uwazam ze spotkanie w Palmiarni bedzie lepszym rozwiazaniem. Ladny park dookola...
W takim razie proponuje termin
SOBOTA 28 Czerwca, godzina 15 przed palmiarnią w Gliwicach
bedzie ktoś od pająków to moze bym wpadł
Ludzie a moze w ta sobote, bo chetnie bym wpadl na spotkanie ale nei weim czy 28 bede tutaj, takze lepzsabylaby ta sobota, tj 21.06
Ja bardzo chetnie jak zawsze sie z Wami spotkam :). Ale błagam tylko nie 20.06.03
Wznieciłem taki "cusik", a sam się chyba nie pojawię.
Mi czerwcowe terminy pasują, Marblo da jeszcze znać czy będzie mógł się spotkać. Dostosuję się do reszty grupy , tylko ustalcie jeden , konkretny termin. Proponuję spotkanie przed dworcem głównym ( kolejowym ) pod elektronicznym zegarem, lub jak wolicie na ławce przed palmiarnią. Pozdrawiam ! Rysiek
no to zostaje tylko do roztrzygnięcia termin... A co z Sebem?
EJJJ!!! ja jestem z gliwica, ja chce spotkanko w palmiarni! (co do trzymanych tam nieszczesnych zolwi czerwonolicych, to to naprawde masakra............)
ej, a to zlot jakis konkretnych gatunkow? i czo bedziemy robic? <lol> Jest ktos tu z Gliwitz?
[Hania U. (Double) 1986, stepowiec, karliki szponiaste, straszyki, szyszkowce za parę tygodni, w planach B.smithi]
Ja bym obstawał przy ostatniej sobocie czerwca, kot chętny? prosze pisać!!!! Double to nie jest zlot hodowców jedego gatunku, choć jak widze jak zwykle bedą przeważac legwaniarze... Zapraszamy wszystkich nie zaleznie od tego co hodują
Mi pasuje. Do reszty moze na gg dać znać. Nika, Seb, Marcin, Filip i chętni ze Śląska proszę o szybki odzew odnośnie terminu ! Pozdrówko! Rysiek
no to gites, ja się zgłaszam na pewno. godzina i miejsce ustalone?
hmm. Albo niedowidze albo jeszcze nie ustaliliscie terminu ;p No to jak? Palmiarnia, ale kiedy i o ktorej??
Mysle ze ten termin 28.06 jest dobry!! Ja bym sie na niego pisal!! Ustalcie to szybko !!
jak bede jeszcze na śląsku to tez sie zjawie, tylko jeszcze kwestia o ktorej godzinie?? i gdzie dokladnie bo termin chyba utalony 28.06.br
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
Komu pasuje ta godzina i data niech da znać. Proponuję spotkanie przed dworcem PKP pod elektronicznym zegarem. Stamtąd do Palmiarni spacerkiem 5 minut drogi. Pozdrówko! Rysiek
Ps. Nika, Fatman, Korsakow, Seb, Marblo co z Wami ?!
Mi pasujke jak rysiek mówił wiec .............
Ok ja będę napewno... do zobaczenia
Ja tez powinienem sie zjawic!! Do zobaczenia!!
ech niestety nie bede mogla przyjsc, okazalo sie, ze mam dosyc powazna chorobe i nie bede sie mogla ruszac z lozka(szpitalnego) :(
trzymajcie sie!
Ja jadę dzisiaj z rodzicami do palmiarni zobaczyć gdzie to wogule jest i jak tam jest bo nigdy tam nie byłem ;)
Ja też zjawię się. Co do zwierząt - kiedyś był artykuł na ten temat (:D) ale jak będziecie mogli zobaczyć, niewiele pomogło. Właściwie nic. Może papugi mają względnie... Nad resztą można załamywać ręce.....
28.06.03 godz. 16:00 pod zegarem - pasuje Wam?.
Spox...nie przyjde ;(
Mi pasuje . Pozdrówko! Rysiek
Witajcie
Co do mnie to marne szanse (ale dzięki Wszystkim za pamięć) pojawię się tylko wtedy jak mi nie wypalą inne plany które mam na ten weekend (namiocik na Przeczycach -pogoda ???).
wiem wiem zawalam drugi raz no cóż teraz to nie obędzie się bez kary :-(
Pozdrawiam
Seb
Witka ;]]] Ludziska !!
Ja tez bede hehehe ;] pisałem to juz w tym drugim poscie no ale ;]] hehhehe tagze git ;]]] hehehe!!
Kasetę przywiozę . Rafcio weź książkę. Pozdrówko! Rysiek
mam smutna wiadomośc ze strony www.um.gliwice.pl :(
KOMUNIKAT
Miejski Zarząd Usług Komunalnych w Gliwicach zawiadamia, że w dniach od 23 czerwca do 18 lipca 2003 r. Palmiarnia Miejska będzie zamknięta dla zwiedzających.
W tym czasie przeprowadzane będą ważne zabiegi fitosanitarne. W planie jest również restauracja pawilonów, naprawa urządzeń oraz remont sieci ciepłowniczej. Zapraszamy do zwiedzania Palmiarmi od 19 lipca 2003 r.
I co teraz :( ??
To zarazem dobra jak i zła widomość zła, że się tam niespotkamy (nie zainterweniujemy), a dobra, że może poprawią się tam troszke warunki bytu zwierzaków i nie będzie trzeba interweniować w co zresztą wątpie.
macie pecha...chyba ktos nie lubi terrarystow <rotfl>
palancciartswo z Palmiarni tez superynteligentnie robi remont na wakacje..bo brawo. chociaz z dtrugiej strony, kto chodzi do palmiarni w lecie..