-
Spotkanie terrarystow w trojmiescie
Witam wszystkich:)
Od jakiegos czasu po za forum poruszam z ludzmi temat o spotkaniu terrarystow w trojmiescie. Nie ma konkretnego planu wiec jestem otwarty na propozycje:) Myslalem o spotkaniu sie w Sopocie na plazy w jakis weekend ,godz i dzien do ustalenia. Osoby chetne do spotkania niech sie wpisza dla potwierdzenia brzybycia tu pod tym postem (prosze o nie pisanie bezsensu postow!)
Wiecej info mozna sie dowiedziec i ustalic ze mna tu, email lub gg.
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
gg1653654 (jesli nie bede dostepny to i tak odpowiem)
-
Re: Spotkanie terrarystow w trojmiescie
-
hej hej ja chce z wami na plaże :))) pisze sie na to. Na 100% jeśli pujdziecie ide z wami ! :)
-
Przyłącze sie do was mi sopot pasuje bedzie extra
-
Heh, Sułek w pospieszny i do Trojmiasta ;))
Ja się oczywiście piszę na to, tak jak wczesniej ustalalismy. Proponuje się troszke wstrzymac jeszcze z terminem do czasu zakonczenia roku na PG. Wiadomo, ze tam wszystko sie najpozniej konczy, wiec wtedy juz chyba bedą wszyscy wolni. :)
Sopot moze byc, chociaz nie znam dobrze tamtejszego klimatu (wieczor+plaza). Jesli plazowy klimat jest taki jak w Gdyni, to b. miło, a jesli nie, to proponuje Gdynię i wieczorne piwko na plazy.
Pozdrawiam.
-
Hariwybralem sopot bo lezy po srodku miedzy Gdynia a Gdanskiem. Pozatym mam dobre wspomnienia z Sopotu:) Pozatym na plazy mozna pic (to na co kazdy ma ochote;)) a w Gdansku jest to karalne!
-
Druga wersja jaka przyszla mi do glowy to to ze mozemy sie spotkac np. w Oliwie na petli tramwajowej i pojechac cala brygada do Zoo Oliwskiego. Udostepniona jest dalsza czesc gadziarni i ptaszarni co mnie bardzo cieszy:)
Termin spotkania przypada mniejwiecej na koniec czerwca tak zeby wszysty byli wolni od obowiazkow szkolnych;)
-
Black nie w oliwie !!! Tam jest do dup...!!!
Lepsza jest plarza !!!
-
Wszystko jest do ugadania. Daje wolna reke i zobaczymy co powie wieksza czesc gronowiczow:)
-
NIEEEEEEEEEEEE !!!! nie Oliwa nie Zoo !! Zoo jest do bani !!! Byłem ostatnio !!! Węże sie tam męczom, jaszczurki mają pyski uszkodzone !!! Niewarto ! Plaża lepsza i można pić co sie chce :DDDD :) !
Na plażę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druid_SQAD RULEE
-
Witam.
Mieszkam w Gdyni jestem za spotkaniem w Sopocie.
Mila plaża no i jakby srodek 3miasta.
mam tylko prosbe aby powiadmic zainteresowach o terminie zlotu poprzez e-mail.
-
Pomysle... Wszystko zalezne od tego co bede mial w pracy. Pozatym przydal by sie tez jakis namiar na hotel w Sopocie.
-
ej ludzie piszę sie na to ale na pewno nie do zoo...
chcecie mieć wrzody żołądka widząc te biedne zwierzaki czy z miłą atmosfer`a sie spotkać??
proponuje plaże na Stogach ... bardzo dobre wychodzą tam libacje alkocholowe:) <na wydmach> więc napewno i mała zbiórka terrarystów sie uda.:)
-
Witam grupowiczow po dlugiej ciszy:)
Termin spotkania prawdopodobnie bedzie przypadal 20.06 (piatek) lub 21.06 (sobota) o godz. 19-tej na plazy w Sopocie niedaleko monciaka (chyba z prawej str. patrzac na morze). Termin nie jest jeszcze w 100% pewny wiec prosze sie upewnic/sprawdzac. Moge poinformowac na gg lub e-maila osoby ktore sa na modemach co by ulatwic im zycie, ale wczesnij prosze do mnie napisac.
Zapraszam wszystkich chetnych!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
gg1653654
-
Termin spotkania przenosimy na 4 lub 5.07 a godz. nie jest jeszcze do kaca uzgodniona. Wszystko zalezy od niespodzianki jaka moze bedzie w tym dniu:) Prosze do odwiedzania tego postu gdyz moga powstac jakies zmiany do tego czasu.
-
Hejo;) To juz po sesji, wiec ja sie tez pisze;) Do zobaczenia wszystkim;)
-
Hej!
Piszę się na to, jeśli wypadnie w sobotę. Będę musiała dojechać z Gliwic (na Śląsku), co troszkę mi zajmie. Na dodatek pracuję, w piątki również.
Nie chcę do zoo......jest przygnębiające.....Poza tym mam zoo w domu :D
Więc do zobaczenia w Sopocie!
-
No widze ze juz troche oficjalnych ludzi jest, wiem ze sa tez ludzie bez neta dla tego sie nie wpisali. Robi sie mila gromadka;)
-
Kurcze, okazalo sie, ze w sobote (5) rano bede wyjezdzał z kraju na weekend:((. Jezeli spotkanie odbędzie sie w piątek to przyjdę, a jezeli w sobotę, to wypijcie za mnie.;) Mam nadzieje, ze na tym jednym spotkaniu się nie skończy, bo w wakacje to moza i co tydzień, albo częscie się spotykać.
-
Witam grupowiczow:)
Co raz blizej do spotkania.
Termin spotkania 5.07 (sobota) o godz. 14-tej lub 17-tej. na plazy w Sopocie niedaleko monciaka z prawej str. patrzac na morze.
Zapraszam wszystkich chetnych!
Co do godziny prosze o wypowiedzenie sie grupowiczow w celu uzgodnienia!
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
gg1653654
-
Witam będę napewno na plaży w Sopocie. Ja jestem za godzina 17:00. Jednak dostosuje do głosów wiekszości.
-
Witam grupowiczow!
Mysle ze zostaniemy juz przy godzinie 17-tej. Ludzie nie wypowiedzieli sie tu, a co nie ktozy mi na gg.
Sopot godz. 17-ta;)
Zapraszam!
Ps. Dobrze by bylo zeby ktos wziol aparat foto zeby jakas fotke walac:)))
-
Hej! Prawdopodobnie na 95% nie bedzie mnie na spotkaniu terrarystow w Sopocie. Spotkanie powinno sie chyba odbyc(?)
Jesli bede mogl to za 2tyg. lub na poczatku sierpnia powtorze spotkanie
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
gg1653654
-
noto już jutro :D ja napewno będe. To w sopocie.. dokładnie gdzie ?? o 17:00 tak ?
-
Chce tylko przypomnieć o jutrzejszym zlocie. W Sopocie niedaleko monciaka z prawej str. patrzac na morze. Zapraszam. Na plaży za wejściem, koło chińczyka. Koło "takiego czegoś betonowego" hehe
-
Witam wszystkich. Jutro na spotkaniu bede o 18tej. Przepraszam za zamieszanie. Do zobaczenia!
-
ale spotkanie normalnie o 17...
mam nadzieje ze tycia mżawka nas nie przestraszy.. .:-)
-
No i po spotkanku :) Dziekuje tym co przybyli a ci co nie byli niech zaluja. O nastepnym spotkanku poinformuje w nowymposcie lecz tym rzaem bez takiego mojego zaaganzowania bo to i tak nie mialo sesu :roll:
Pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
gg 1653654
-
No i po spotkanku :) Dziekuje tym co przybyli a ci co nie byli niech zaluja. O nastepnym spotkanku poinformuje w nowymposcie lecz tym rzaem bez takiego mojego zaaganzowania- ha,ha,ha... dowcipniś. A Zajączkowski zaginął chyba po drodze- na łączach?