Gdy chciałem nawilzyc poloze dla mojego smithi L6 , wyszedl z pojemnika na moja reke , chcialem go lekko zagonic do pojemnika i nagle spadł z wysokosci na ziemie i pękł mu odwłok :(((((( dosc mocno cały bok jak by był rozciety :((( HELP
Wersja do druku
Gdy chciałem nawilzyc poloze dla mojego smithi L6 , wyszedl z pojemnika na moja reke , chcialem go lekko zagonic do pojemnika i nagle spadł z wysokosci na ziemie i pękł mu odwłok :(((((( dosc mocno cały bok jak by był rozciety :((( HELP
przykro mi ale nie ma zadnch szans zeby przezyl:(
Własnie go dobilem , chyba z 2 minutki wachałem sie aby zakonczyc jego zywot..... :(
można było wysmarować wazeliną
wydaje mi sie że wazelina nic by niedała w takim wypadku pajonka czeka zamrażarka :(...
W jaki sposob go dobiles?? Co to wogole oznacza "dobilem". Trzeba bylo chociaz sprobowac.... Moze by przezyl (sam nie wierze w to co pisze).
taaa przeżyłby z rozwalonym odwłokiem...z pewnością (nie dziwię się że nie wierzysz w to co piszesz)
ja tez sie ne dziwie ze wy sie nie dziwicie ;P
Oj dobra mów jak go dobiłeś bo mnie to ciekawi.
jak i wszystkich...
jak chcecie odrobine dreszczyku to sobie obejrzyjcie "kobre" czlowiek oplakuje pajaczka a wy kazecie mu opisywac wykonanie egzekucji....a feeeeeeeeee
masz racje maka on już chyba niechce sobie przypominać jak to sie zakończyło tak czy owak szkoda pajonczka...
ok spoko przez troche nie miałem neta wiec nie mogłem odpisac wiec odpowiadam
Moim zdanie wazelina nic by nie pomogła odwłok był pekniety z boku przez całą jego długosc półowa narzadów wyszła przy upaku i po okola 1 minutki juz przednie odnuza nie pracowały..... wiec uznałem ze lepiej bedzie jak bo dobije skoncze jego cierpienia ................ dalem go na kartkę i zgniotlem go ksiazką ..... prosze nie komentowac :) jak ja dzwiglem ksiazke , dzwiglo mi sie brazowa ciecz rozlala sie po kartce zawinołem do smieci .......
Pozdrawiam obyscie nie musieli dobijac swoich pupila po wypadku
lol troche brutalne przygniatac ksiązką ja bym tam włozył do zamrazarki szkoda pajaczka ze zdechł a zapewne była by niezła bestia z niego
To była egzekucja ;)
ahahahahahahahahahahahahhahahah :DDDDDDDD