Co dawac patyczakom w zime?? mogą być suszone liście malin?? tylko że te liscie się całe poskręcały...patyczaki będą wiedziały (nauczą się) że to jest do jedzenia??
Wersja do druku
Co dawac patyczakom w zime?? mogą być suszone liście malin?? tylko że te liscie się całe poskręcały...patyczaki będą wiedziały (nauczą się) że to jest do jedzenia??
Zobacz forum niżej "Straszyki". Był ten temat ostatnio wałkowany wielokrotnie :)
nie moze byc suszonych lisci nazywaj lisci denu jezyn itd. i zamroz tak zeby ci starczyly przez zime alebo zima szukaj w lesie jazyny dzikiej :D
A jak zamrozic
??
:/
wsadzasz do reklamowki ukaldajac jeden na drugim i zawiazujesz i wstawiasz do zamrazarki :)
kurde ale jest problem:/ ja już wszystkie ładne duże gałązki wziąłem i ususzyłem:/
hhehe w zime mozesz kupic w super markecie lub hiper lub gdzie kolwiek MELISE i tym je karmic
Bluszcz zimozielony u mnie tego jest pełno, całą zimę świeży i zielony.
Poszukaj wokół starych budowli, murów tam zwykle rośnie.
A czytałem że bluszcz jest szkodliwy...:/
naucza..ale mogłęs je trzymac w ksiazce....weź tez nacie pietruszki marchwi,liscie dębu,trzykrotke,moje lubia liscie rózy..
heyah!
ja nan pare patyczaków bo zajebałem ze szkoły żeby urozmaicić pająkowi dietę:] i daje im do żarcia jakiegoś bluszcza. wpitalają jak dzikie że aż im sie czułki trzęsą:]
pozdrawiam Norek:)