zlapalem modliszke wczoraj wielkosci 14 cm co to za modliszka zlapalem ja w tczcinach na zwirowni w rzeszowie i mi zlorzyla kokon;)
co mam z nia robic
Wersja do druku
zlapalem modliszke wczoraj wielkosci 14 cm co to za modliszka zlapalem ja w tczcinach na zwirowni w rzeszowie i mi zlorzyla kokon;)
co mam z nia robic
wypuścić
Takie bajki to sobie możesz kolegom na podwórku opowiadać.
jeżeli to prawda to tylko pozazdrościć :P
Może patyczka złapałeś :D :D :D Nie wierzę w to że złapałeś 14cm modliche.Wrzuć fotkę
No nie,............ i wiosną kokon złożyła
może ta żwirownia to gdzieś w Afryce była ;-)
A ja na klozecie w szalecie publicznym w Wdzydzowie górnym złapałem 20 centymetrową mrówke-patyczaka i mi złożyła jajo :P
Ja złapałem h.membranacea na łące dziś i mi już 4 jajka złożyła(nie kokony!) <hahaha>.Ale duża była , zjadła by twoją miała chyba z 20cm
Jak chcecie to wam prześle fotke!(sam rysowałem)
ja nie wierzę tobie novy. PO pierwsze jest jeszcze troszku za zimno, po drugie kokon.... na wiosne.... po trzecie 14 cm......daj fote to uwieżymy :)
no tez mu nie wierze, ale jak bylem na wakacjach w bułgari to złapałem białą modliszkę wielkości około 5 cm.
zaraz wpierwszy dzień siedziala na ścianie, ale później juz nic nie znalazłem.
mase za to było tam ni to świerszczy, ni to patyczaków - wygladalo to jak chude świersze z wydlużona głową i nogami lekko na bok.
może mi ktoś powie, co ja z kolei złapałem (-;
To niezwykle rzadki okaz, jak go sprzedasz kolekcjonerowi, na pewno starczy na slownik ortograficzny.....
Yyy... Nie wkręcaj! :))