Wiem że fotki kiepskie ale niestety sprzęt kiepski i mało czasu:/
Ja mam swój typ ale podam go dopiero pozniej:)
Wersja do druku
Wiem że fotki kiepskie ale niestety sprzęt kiepski i mało czasu:/
Ja mam swój typ ale podam go dopiero pozniej:)
nastepna fotka
następna fotka
następna
ostatnie. CZekam na wasze sugestie.
samiec jak dla mnie
ale niech wypowiedza sie inny bo ja zawsze od skodu niepowylince rozruzniam plec
komory tam nie widać ...
Wygląda na samca, ale głowy nie dam.
samiec
Ja też w strone samca.
no to moje przypuszczenia sie sprawdziły:/ No nic trudno ktos musi miec samca:p
lepiej dokup sobie samice:D
100% samiec. Samice rozpoznasz jak byk już po 2-3 wylince.
można już skasowac wątek. Niestety może przypuszczenia sie sprawdziły.
theraphos nie sprzedajesz tego samca?:)
a co chciał bys kupic?:>
a ile bys sobie życzył i napisz ile dokładnie ma cm ciałka! bo jak na L7 - 9 cm ciała to naprawde dużo(tak pisałes na forum zdjecia) jak by był młodszy troche od mojej samiczki mógłbym go wziąść - no i oczywiscie jak cena bedzie mi odpowiadać:)
najlepiej na priva zagadac
a wiec tak. Wylinka ma 7 cm wiec blondyn moze miec z 8 cm ciałka. hmm nie wiem czy chce go sprzedawać ale jak juz to ja go kupowałem za 140zł jako nieokreslony.
nie wiem czy nie bedzie za stary dla mojej blondynki - moze jeszcze poczekamy jak sie rozwinie sytuacja:)
a twoja blondynka w jakim wieku?:>(L)
mysle ze twój samczyk jednak szybciej dojrzeje bo jest zamała różnica :) moja l8 ale spora z niej bestia :)
Theraphos dokup sobie samice:) powtarzam jeszcze raz ! ;)
samiec
Theraphos - samce blondi są chodliwe. Raczej nie powinieneś mieć problemu by go sprzedać.
włąsnie nie wiem czy go sprzedac czy nie dochodowac i pozniej wypozyczyć do kopulacji za 1/2 kokonu. Mord a za ile mniej wiecej mój samiec bedzie dorosły?
Nie wiem... z 2-3 wylinki pewnie jeszcze.
Moj samiec T. blondi dojrzal po 9 linieniu. Ale oczywiscie nie oznacza to, ze twoj tez tak dojrzeje.
Mój też dojrzał po dokładnie 9-tej wylince :)