Witam . Tak jak w temacie . Nie bede pisał co mi sie wydaje abyście sie nie sugerowali , jeśli ta fotka nie wystarczy prosze pisać postaram sie zrobić coś jeszcze
. Prosze aby pisały tylko osoby które mają 100 % pewność .
Wersja do druku
Witam . Tak jak w temacie . Nie bede pisał co mi sie wydaje abyście sie nie sugerowali , jeśli ta fotka nie wystarczy prosze pisać postaram sie zrobić coś jeszcze
. Prosze aby pisały tylko osoby które mają 100 % pewność .
samica
Napewno ?? .
Calkiem mozliwe,ze samica ale nie jestem w 100% pewien
Patrząc na tą fotke mam 100% pewność, że to samica. Jak wymagasz 100% pewności to wymagaj od siebie lepszych fot.
Tutaj "może" lepsza fotka .
Samica
Ja na podstawie tego drugiego zdjęcia skłaniam się w stronę samca.
Samiec.
morda - jesteś na 100 % pewny ?? .
100% pewności będziesz mógł mieć jak mu haki wyrosną
ja na jednej focie widzę samicę, a na drugiej samca...
witam to na 100 % samica
ja tak samo. Spróbuj lepiej rozłożyć wylinkę tak by była jak najbardziej płasko
Oto kolejne zdjęcie .
Wiesz co? Poczekaj wylinke, dwie, bo ta wylinka naprawde dziwacznie wyglada.
Ciagle sklaniam sie w strone samicy...
Hmm, dla mnie to tez jest samiec, ale moze rzeczywiscie poczekaj do kolejnego linienia...
Dla mnie to samica.
ja ty widze tylko samca z samicy to to nic nie ma
L8/L9 to juz powinna miec duza kieszen i duza szpare
Pozdrawiam!!!
To na 100% samiec. Tak duży pająk powinien mieć już widoczną ładkę i spermatekę. Albo ja ślepy albo jej nie ma.
Dla mnie tez samiec
Ja wam powiem tak . Wierze Atraxowi2 bo go znam , jeśli on uwarza ze to samica to dla mnie jest to samica . Inaczej to wszystko wygląda na zdjęciach a inaczej to wygląda w rzeczywistości . Na drugiej fotce widać szparke . A w rzeczywistości widać ją jeszcze bardziej . Nawet jeśli okaze się samcem to nic sie nie stanie bo to jest mój pająk i zostaje u mnie do końca .
Więc wychodzi na to, że to samica (chodzi mi o foto w załączniku).
A spójrzcie od spodu. Samiec 100%.
To też jest leciutka fałdka, ale za mała by była to samica. Tak duży pająk powienien to mieć bardzo wyraźnie. Chyba, że źle rozprostowałeś wylinkę...
Jeszcze jak pajączek odpocznie po wylince to wezme go w palce i zobacze od spodu .
Najlepiej to ogładać tuż po wylince. Pająk poźniej nabiera wyraźniejsze kolory i mozę być trudno.
Z nudów zapodałem fotke jak był L3 :)
samiec na 100%