czesc
jakie sa szanse na to ze pajak wytrzyma podroz paczka priorytetowa przy obecnych warunkach pogodowych?
Wersja do druku
czesc
jakie sa szanse na to ze pajak wytrzyma podroz paczka priorytetowa przy obecnych warunkach pogodowych?
Pomyslmy...... wlasnie popatrzylem za okno na termometr... -18*C...
Mysle, ze szanse sa zerowe.
Wstrzymaj sie do wiosny. Zrobisz jak zechcesz.
Albo bierz PKS. Niewiele drozszy ( 4 pln... jedno piwo mniej wypijesz w piatek w barze) ale o wiele bezpieczniejszy. Ja tak na poczatku lutego zamawialem i jestem happy.
JA ZAMAWIALEM W MROZ OK. -5 -10 STOPNI I WSZYSTKO OK, ZALEZY JAK KTOS TO SPRAWNIE ZABEZPIECZY I WYSLE
przylacz sie do tematu bo niechce zakladac nowego czy nimfa 2 ma szanse przezyc podroz ?? chodzi to i avi versi tylko ja bym bral poczta jakby bylo troche w plusie...
Marneszanse zeby versi przeżyła.
szanse ??
zacznijmy od nowa czyli od tego ze szans niema w ogóle, zrszta poczekaj do wiosny albo poprostu idz do zoologika i kup pajaczka w sklepie.
ja nie dawno dostalem vagansa L9 tylko w tym problem ze sie nie ruszal to wiesz lepiej nie ryzykuj to straszne uczucie gnebilo mnie kupe czasu. W macu jak w garncu
nie ma szans, a jak sa to bardzo male nie warto ryzykowac!. Wez PKS, PKP
również daje szanse 0%
przez ostatnie 3 tygodnie ciagle wysylalem pajaczki i wszystkie dochodzily zdrowe (ale przyznaje ze byly GRUBO zapakowane "zabezpieczeniami" ) musze jeszcze wyslac jakies 5 paczek ale przy takiej pogodzie nie chce ryzykowac i czekam az sie zrobi cieplej, pozdrawiam
NIE MA SZANS WYTRZYMAĆ !!!!!!!! ja kupowalem miesiąc temu hyseokratesa gigasa przy temperaturze około3-5 stopni na plusi szedł tylko 24h no i RIP. NIE WAŻ SIE KUPOWAĆ!!!!!!!
SHERON napisał(a):
> NIE MA SZANS WYTRZYMAĆ !!!!!!!! ja kupowalem miesiąc temu
> hyseokratesa gigasa przy temperaturze około3-5 stopni na plusi
> szedł tylko 24h no i RIP. NIE WAŻ SIE KUPOWAĆ!!!!!!!
to on chyba luzem w pudelku podrozowal skoro nie przezyl przy takiej pogodzie (albo ktos ci od razu zdechlaka wyslal)
gosciu mi mial teraz wyslac, ale sie wstrzymalem, nie chce ryzykowac, - 18 do -10 to nie zabawa, lepiej poczekac tydzien czy dwa, i miec pewnosc ze przezyje, niz liczyc na fart. Ewetualnie PKS lub PKP.
Ja tez kupuje dwa kedziorki i pojda pocztą ale to jeszcze troche czasu niech sie ociepli poczekam do polowy marca moze sie polepszy a jak nie to PKS lub PKP Pozdrawiam lepiej nie ryzykuj!!!
ja teraz sie nawet pks-em obawiam :/
Ja w sobote odbierałem smithi L7 PKS-em
pajączek doszedł cały i zdrowy ma sie w dobrej kondycji:)
Jezeli chodzi o PKS to moge polecić
Krycha ........ czytaj....... pytanie jest o pocztę a nie PKS !!!!!!!!
Po za tym odpowiedź jest prosta....... Nie przeżyją..... Na takich mrozach nie wytrzyma dwóch godzin w blaszanym ŻUKU wożącym paczki !!!!!!!
dobra dzieki chlopaki;]
pozdro
zgadza sie sigsauer ale akurat ja chciałem rozwiac wątpliwosci lukasz_dyn
nie wiem czy zauwazyłes ale odpowiedz poszła od jego posta
Pozdrawiam
Krystian