witam mam foty wylinki mojego cambri i wyglada na samice za to od spodu pajak wyglada bardziej wedlug mnie jak samiec wiec jak sadzicie co to (potem skasowac tego posta)
Wersja do druku
witam mam foty wylinki mojego cambri i wyglada na samice za to od spodu pajak wyglada bardziej wedlug mnie jak samiec wiec jak sadzicie co to (potem skasowac tego posta)
jeszcze jedno
i jeszcze i co to jest??
Teraz, wg mnie to samiec.
ale niby plytka ta nad otworem jest trapezowata jak u camicy i na wylince sa te platki przy otworze plciowym cholerka
Moorda... przecież wyraźnie widac ze to samica po wylince metoda od zewnątrz niedaje 100% pewnosci. Gryfel Gratuluje samiczki(100%)
samica.
Mondry - ja się raz tak przejechałem. Była fałdka a pająk okazał się samcem. Duży cambridgei powinien mieć dużą, bardzo wyraźną fałdkę.
aha i jeszcze prosba do ludzi którzy nei są pewni NIC NIE PISZCIE jak nie umiecie okreslic plci na arachnea.pl(pozdro dla twórców) jest artykuł jak rozpoznać płeć przeczytajcie to a potem piszcie
a ten niema??
SAMICZKA 100%, wyraznie widać od środka.
też mi się wydaje, że samica na fotce od środka, ale ta zewnątrz...hm..... podobnie jest na TP z albopilosum (chyba, nie pamiętam)...... ale obstawiam "bebeczkę".....
Jak dla mnie calkiem fajna samiczka. Zarowno od środka jak i od zewnatrz :)
wg. mnie samica
Samica.
A co tam,tez sie dopisze :)
samica -i od srodka i od zewnątrz.
Ale nie dorosła jeszcze
Pozdrawiam Robert