I kto tu sie nie zna na rzeczy!!!
Więc sprawa ma się tak:
BOOBO zamówił u mnie terrarium 10/10/15 dla swojej versi.Zrobienie go utrudniało mi kilka rzeczy,m.in. czas (szkoła),brak siatki wentylacyjnej i pełno spraw na głowie.Powiedziałem mu że poczeka zgodził się.Później znowu schody - choroba.
Wkurzył się bo czekał na nie długo,ok.3 tygodni.Powiedziałem mu że dostanie coś gratis.Umówiliśmy się na 10 świerszczy.Powiedziałem mu, że nie jestem szklarzem i że mu idealnego terra nie zrobie - przyjął to do wiadomości.W terra wystawało ok 1,5 mm dwie szybki.Pomyslałem - nie zrobilem tego super,więc dam mu coś więcej.Dorzuciłem parahybankę L2.
Chłopak nie dość że mu się to opłacało i wiedział o wszystkim co jest grane - mam all w archiwum gg.Moge pokazać.To jeszcze się rzuca że coś nie tak.
Dostałem 20 zł.Za to BOOBO dostał terrarium i parahybanę L2.Koszt wysyłki wynióśł 6 zł czyli wszystko za 14 zł.BOOBO wiedział o wszystkim dokładnie i na wszystko odpowiadał pozytywnie.
BOOBO - następnym razem myśl co robisz i piszesz-sam wiem że nie jestem szklarzem i doskonale o wszystkim wiedziales,przytakiwałeś i pasowało Ci to.Nawet nie odważyłeś się powiedzieć mi tego osobiście tylko pierwsze co od razu na forum.A nie lubie jak moja opinia jest niesłusznie psuta.
To by było na tyle.