witam wszystkich :) czy redakcja serwera terrarium muslała kiedys o wspułpracy przy serwerze mam nadzieje że to by wypalilo ja mam ponad :) 20 opisów pttaszników
Wersja do druku
witam wszystkich :) czy redakcja serwera terrarium muslała kiedys o wspułpracy przy serwerze mam nadzieje że to by wypalilo ja mam ponad :) 20 opisów pttaszników
a inni chodowcy tez morze by cos dorzucili od siebie i by było fajnie morzna by było powiekszyc serwer o notatki i inne wiadomosci bo jak widzałem to tu są tylko podstawe wiadomosci
no comments :):)
1. Zacznijmy od tego ze pisze sie współpraca :D
2. Nie to forum.
3. Bez komentarza :))
Psycholek - w tej sprawie zgłoś się do Nooka lub napisz na forum Technicznym. Aha - koledzy nie żartują - naprawdę pisze się współpraca. :)
Fajnie wygląda ta "wspułpraca" :-)
Co wy od niego chcecie??
Chlopak to zobil specjalnie bo chcial sie rzucac w oczy ;P
cos w stylu reklamy ;P
"Morze" też fajnie wygląda :D szczególnie latem, ale chyba nie o to mu chodzilo :P
wylij opisy do Atraxa albo mordy.. jak beda wporzadku, wszyscy beda ci wdzieczni za pomoc.
wspułpraca jest BOMBOWA...
Jeśli te opisy mają być równie poprawne językowo jak cały ten post, to ja temu panu już podziękuję..
Opisy powinny byc przeczytane przez jak najwieksza ilosc osob... czasem nie zauwazy sie jakichs bledow.
Zreszta wiesz... tutaj robi sie raczej na jakosc, a nie ilosc.
Ale jak masz cos dobrego, to wrzuc i ocenimy.
Mam nadzieje, ze beda one prezentowaly cos wiecej, niz ta "wspulpraca".
A ja musze wreszcie poprawic ten moj opis Cravshayi ;]