jeśli chcecie dowiedzieć sie więcej zapraszam na stronę http://terrarystyka.com.pl/forum/vie...=103418#103418
Wersja do druku
jeśli chcecie dowiedzieć sie więcej zapraszam na stronę http://terrarystyka.com.pl/forum/vie...=103418#103418
Klub milosnikow ptasznikow :/ Jak dla mnie kolejny bez sens. Chyba kazdy kto odwiedza oraz wypowiada sie na tym forum jest milosnikiem ptasznikow, wiec po co zakladac jakis tepy klub :/ To tylko moje zdanie, ale moze komus ten pomysl sie spodoba. Jak dla mnie lipa. Pozdro
PS. Ale lubie Cie bo sluchasz Metallicy :)
przeczytajcie wszystkie posty - potem piszcie \,,/ (o_O) \,,/
I co w takim Klubie by sie działo??Bedziecie sie spotykać i gadać o pająkach ??To samo mozna zrobic tu na forum, także pomysł raczej nie wypali, no chyba , że z dwoma kolegami założysz sobie klub tzw. "pajakosiezakopałowców" .
A pozatym za 150 zl ? Troche drogo - jak chce pogadac ide na gielde i z geraldem gadam albi z innymi odowcami !
to nie byłby klub do gadania - czytaj posty
jestem za. zglaszam sie.
JA CHCE BYC W KLUBIE JA CHCE BYC W KLUBIE JA CHCE JA CHCE !!!!
Hmmm, już kiedyś była tutaj idea założenia organizacji PSHP (Polskie Stowarzyszenie Hodowców Ptaszników), czy jakoś tak.
Idea oczywiście umarła śmiercią naturalną jakieś dwa tygodnie po pospolitym ruszeniu. :)
Swoja kandydature moge poprzec pomyslami na nazwe klubu, np.:
KUPA - KlUb PtasznikA
KC PZPR - KlubeCk Prawdziwych Zakochanych Ptasznikowych kumotRow
PIPA - Ptaszniki I Pajaki - Arystokracja
MIMOZA - MIlosnikow Mlodych Olsniewajaca ZbieraninA
MSK - Mam Super Klub
Generalnie, have fun, tits, don't waste your time =)
jeśli będziemy poruszać takie tematy jaK :
ile czasu nasze pajaki juz nei jadły ??
czemu kładą sie na plecach ???
czemu mój pająk je i nie chce przestać ??
coto za białe kropki na torfie ??
ile razy pająk kupka w tygodniu ??
to ja sie pisze do klubu :P:P:P
JA TEŻ CHCE!! MNIE ZAPISZCIE ! MNIE !! dO KLUBU BŁAGAM WAS MUSZE BYĆ W KLUBIE;) ...BO DZIEWCZYNA POWIEDZIAŁA ŻE...:))
ale wiesz co !! mugłbyś zrobić dobry katalog stron !! :]
jeśli chcecie wstąpić piszczie na nev3rmore@op.pl lub gg 2065157
ja pierdziel ale wiocha... ludzie gosciu wyszedl z jakas inicjatywa, probuje cos robic.. poczytajcie pierw o co mialo by chodzic w tym klubie apozniej komentujcie. jesli wszyscy jestescie tacy madrzy to powiedzcie co taki klub mial miec dla was do zaoferowania, czemu nie ma szans powodzenia itd. a nie odrazu wysmiac i juz. Bez ludzi ktorzy maja jakies mazenia, pomysly nasza terrarystyka bedzie dlaje stala na tkim poziomie jakim stoi
Przez taki klub wogole nie stała by na innym poziomie, bo klub by sie znudził w miesiąc i przeszedł w niepamięć.Tutaj nikt nie broni utworzenia klubu, niech sobie robia, nawet widzialem tam jakiś zagorzałych fanów :)
popieram rastafaq`a :) a lider by przejal wpisowe i szalal ;] heheheh (zart)
Macie klub PST moim zdaniem z prawdziewgo zdarzenia po co robic nowy jak jest juz istniejacy. Wstapcie sobie tam.
to ja mogę być skarbnikiem...
;))
Katalog stron sie tworzy :) Forum Ptaszniki, nazwa Linkowisko.
bo to polska nie elegancja francja >>>>
daj adresa :P:P
To ejst proba wskrzeszenia PSHP :) Buahahahahahhahahah. Az mi sie lza w oku zakrecila :)
ciekawa oferta, 30zł wpisowego, 10zł miesiecznie. Bedziemy mieli wystawy i gieldy, rowniez beda sprowadzane rzadkie gatunki za granicy.
Pierwszym bedzie P. metallica :D
LoL
Adres linkowiska, bo o to chyba Baku pytal:
http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=13830
lol............. n/c
co poniektozi pokazali swoj wielki poziom....
jak chciecie sie wysmiewac to wystarczylo popatrzec w lustro i sprawa zalatwiona....
a jezeli was to nie interesuje to po jasna cholere tu piszecie????
bez kitu uwazalem to forum za normalne i na poziomie......ale niektorzy pokazali.....
...pokazali ci gołą dupę....
dzięki :P
a jednak topic o klubie sie do czegos przydał :P