-
Z okazji wstąpienia zaraz do UE ...
...wszystkim nam życzę wielu nowych gatunków ptaszników i wogóle wszystkiego dobrego, abyśmy lepiej sie uczyli, więcej zarabiali i mieli więcej i więcej pieniążków na pajączki (takie jak poecilotheria metallica) :)))
Wpisujcie, co sądzicie: będzie łatwiej w tym względzie, czy gorzej??
Ja np. mieszkam blisko granicy z Niemcami i chętnie popatrze, co np. w Berlinie - ale do tej pory nie ryazykowałem, nie chciałem spędzić pół dnia na granicy z powodu pająka!
POzdrufka!
-
Re: Z okazji wstąpienia zaraz do UE ...
dzieki i nawzajem :P w sumie trudno mi oceniac, ale sadze ze terrarystyka ma szanse rozwinac sie, jak i gospodarka, lecz to nie jest nic pewnego...
-
dzieki i wzajemnie ;)
oby bylo lepiej :]
-
A tym czasem wypijmy sobie za "Stara" Polske :]
-
A mnie boli glowa.
Mam nadzieje, ze wraz z przystapieniem Polski do UE przestanie bolec.
-
nawzajem
hehehe msk doby text
a mi sie chce siusiu jak wejdziemy do UE to mam nadzieje ze mi sie odechce
aha i jeszce jedno
muj pajaczek sie cos niespieszy z wylinka i ma nadzieje ze po wjesciu do UE przejdzie ja szybciej
-
i jeszce jedno mam nadzieje ze pajączki ztanieja dajmy ze Avicularia versicolor po 1wylince bedzie za 3zł hehehe mazenie raczej niedozrealizoawnia ale mam taka nadzieje i zycze wszystkim zeby pajaczki które chcecie kupic staniały do niewirygodnych cen
-
Dzięki, nawzajem :) A jak będzie w UE to.......................pożyjemy, zobaczymy.
-
Polak potrafi - tą Unię to jeszcze z torbami puścimy...
-
boli, bo sie pije za duzo msk !! :]
a co do picia - wpadajcie do mnie, mam jakies zapasy browarkow po wizycie diabolo i Hajdiego ;)
-
To ja ide na piwo gdzieś sobie, pogoda ładna, długi weekend, przyjechały ładne dupcie (przepraszam wszystkie panie, ale co, tak jest) zaczyna się coś dziać w tych moich zapyziałych przez zimę Międzyzdrojach
Pozdrawiam
-
i zeby rammstein sie przestal chwalic jak wejdziemy to tej #$%^&* unii....
-
Dobrze ze wchodzimy, i beda otwarte granice to latwiej mi sie bedzie przemycalo spajdery pod kurtka :D
-
A MNIE SIE PODOBA NOWA POLSKA TYLKO GLOEA PO STAREMU BOLI AŁA ! I SIE PO STAREMU WSYSTKO MIESA
-
Rammstein, jestem niepijacy od miesiaca =)
A moja nadzieja sie ziscila - glowa przestala mnie bolec, choc przespalem moment aneksji.
-
polska tak unia nie :P nie no ale ja jakoś czarno tą unię widzę....ale np. p. metallica za 8 zł......a. versicolor za 5 zł....marzenia nie do spełnienia.
-
lepiej zeby nie stanialy az tak bardzo, zreszta nie widze zwiazku z cenami pajakow a unia
-
I z tymi kurtkami... Myslicie, ze od dzisiaj wszyscy celnicy z granic sie wyniesli???
-
MSK założyłes klub abstyneta ale musiałes byc pijany:D
pozdrawiam!
-
Trzeba kiedys zaczac kontrole swego zachowania :P
Jeszcze tylko rzucic fajki i wykastrowac sie i zadne prymitywne popedy nie beda rzadzily moim zyciem ;)
-
A ja nie mowie ze od jutra "projekt kurtka" bedzie dzialal :D
-
He, he - projekt kurtka, dobre ;))
A granicznicy będą trzepać - żeby sę Polakom w głowach nie popier.... po tym wejściu.
Jak to mówili staorżytni Rosjanie: pożiwiom, uwidim...
-
do nas Europa puka do drzwi :) wystarczy jej otworzyc :) pajączki i zwierzątka pod pazuchę i do domu :)
-
-
wszystkie plusy i minusy wyjdą za jakiś czas;) nie ma co prorokować:D
-
Ja cala UE mam serdecznie w dupie! Bez niej tez mamy pajaczki i nie musimy wysluchiwac 'Ody do radosci'. Rzygac juz mi sie chce tym wszystkim. Powstaje drugi Zwiazek Radziecki, a wy ludzie tego nie zauwazacie?!?!?! Socjalizm i propaganda, zaklamane zycie - ot to co oferuje UE.
-
Jaki ziwazek radziecki? pzreciez nikt Ci nie akze sluchac zadnej ODy! CO ty gadasz! Unia... no ja podchodze sceptycznie, ale nam taka unia jest potrzebna. Unia ma swoje wady i zalety. I niewazne - jestesmy za czy nie, naszemu krajowi jest potrzebna.
-
naszemu krajowi ?? raczej burżujom na wysokich stanowiskach, jezeli PMajdanie patrzysz na unie przez pryzmat "przemycanych" pajaczkow to gratuluje. Najwieksza wada jest to ze nie ma z niej wyjscia.
-
O rany, zartowalem sobie z tymi pajakami :| Rasta, U.E jest potrzebna, potrzebny jest obcy kapital, obce inwestycje. Moze zagraniczni politycy z Brukseli jakos podreperuja nasza PL, bo w poslkich politykow to juz nie wierze. No wogule - przyda sie.
-
Sugeruje zamkniecie watku, bo ludzie juz zaczynaja pierdoly opowiadac.............. :(
Chociaz moze nie, bo uznaja, ze to przez ten "zwiazek radziecki" odebrano im swobode wypowiedzi :P
-
unia to nie Caritas, oni chca brac a nie dawac...
-
Oni? Tzn kto? Bo jesli nic nie przegapilem, to my jestesmy w unii...
-
W tym całym morzu różnych może to możemy sobie puszczać bąbelki do woli.
Ale jak to bywa na świecie wszystko dąży do kompensacji i równowagi (i coraz bardziej się gmatwa przy okazji), tak więc jak będziemy biedni i zniszczeni to zawsze możemy ubrać obszerne kurteczki i mrówczyć na granicy z pajączkami, może za 3 zł....:)
A tak pozatym to nie podobała mi się aneksja, bo diabelski młyn przy granicy byl drogi i tylko za Euro, którego akurat nie posiadałem...
A resztę poglądów zachowam dla siebie, a fakty są i tak nie podważalne...
ps. czytał ktoś z was nowe przepisy odnośnie przewozu zwierząt przez granicę, jeśli tak to bardzo bym prosił o kontakt na maila lub gg (chociaż linka do informacji na ten temat)
dzięki i pozdrawiam
Rewja