ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ !!!! I SCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!:)
Wersja do druku
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ !!!! I SCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!:)
Pragnę dołączyć się do życzeń:) Oby w nowym roku wszyscy terraryści dbali o swoich podopiecznych a ci w rewanżu wyglądali zdorow i pięknie:)
No to ja też się dołączę. Szczęśliwego i takie tam...
Rok sie konczy, rok sie zaczyna
Otworzmy wiec nowa butelke wina
I razem wypijmy za nasze zdrowie
Az sie zakreci troszeczke w glowie hihihi zycy roko:p
No to i ode mnie najlepszego wszystkim :)))
no to pozdro 600
No to i ja doloczam sie do zyczen. Tak na marginesie to ja spedze sylwka wraz ze swoimi pajaczkami:] bedziemy pic itp.
Pozdrawiam
dołączam się do życzeń - Wszystkiego Najlepszego w nowym roku 2004 :))))
ja rofnies zyce wsyskiego najlepsego w nowym 2004 roku
Szczęśliwego nowego roku dla was i waszych paskudów...
Upojnej i egzotycznej zabawy sylwestrowej...
Aby wam pająki zdrowo rosły, za często nie eksponowały na was swych zębów jadowych i z łapki nigdy nie spadały.
Pozatym życzę nieustannego rozwoju i pogłębiania wiedzy terrarystycznej, koope fajnych nowych przytulaków i więcej ciekawych zjazdów i imprez w nadchodzącym roku.
pozdrawiam Rewja
Podpisuje sie pod zyczeniami, a dodatkowo zycze Wam wielkich ilosci trunku i braku kaca na drugi dzien :)
poraz setny wrzystkiego najleprzego.!!
Ja też życze Wam wszystkim wszystkiego naj, i oby ten nowy 2004 był jeszcze lepszy niż ten mijający 2003 rok:D
Fszystkiego szanowni terraryści ,żeby nam sie pociechy mnożyły jak szalone , żebyście mieli tak fajnego sywestra żebyście żebyście o niepamiętali ;]
Hmm życzę sobie i pozostałym takiego tempa wzrostu hodowli jak u mnie w te pół roku, był to 1-2 gat. na miesiąc wiec powinniście być zadowoleni :-)
..........ŻYCZĘ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY W NOC SYLWESTROWĄ ,A NADCHODZACY 2004 ROK , BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO........ ;)
Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Terrarystow w nowym roku 2004 !! :)))) duzego kaca i szampanskiej impry ;)
no to dosiego :-] i nie pijcie zadużo:-)
hmm...czy was tez dopadaja takie doly w swieta i nowy rok ? :/ qrde :(((((
oby ten nowy rok byl 100 razy lepszy ;]
juuuu huuuuuuuuu zycze wszystkie wszystkiego najjjjjjj :P
u mnie chyba sie spełniło zyczenie :P ale było bosko tej nocy :P
Nie wiem, po co te zyczenia, jak sie prawie zadne nie spelniaja (przynajmniej u mnie)....ehh :(.. ale: tez Wam zycze wszystkiego dobrego w tym roku i spelnienia wszystkich marzen.
No to ja też podłączam siedo życzeń moich przedmoofców ^_^ i przy okazji życze wszystkim dużych włochatych pająkoof, łatwych wylinek (to dla waszych pupili), samcznych i tanich świerszczy i ogólnie fajnego żywota pajęczarza ^^
Otaku
Atrax - zobaczysz jeszcze sie spełni Twoje marzenie :) i będziesz szczesliwy z... :)
Ożesz w mordesz dopiero wstałem po zabawie sylwestrowej heheh :)