Witam mam nastepujacy problem moja boehmei L6 nosi krople wody!!Tzn. stoji na drugim końcu pudełka gdzie nie ma miseczki z wodą, a ma na zębach taka dużą krople wody i to juz zaobserwowałem kilka razy. Co to moze oznaczac ??
Wersja do druku
Witam mam nastepujacy problem moja boehmei L6 nosi krople wody!!Tzn. stoji na drugim końcu pudełka gdzie nie ma miseczki z wodą, a ma na zębach taka dużą krople wody i to juz zaobserwowałem kilka razy. Co to moze oznaczac ??
hehehe, ja mysle ze pije poprostu ;)
POZDRAWIAM ADEMAR
Raczej to kropla jadu ze szczękoczułek.
U swoich tez to obserwowalem.
To pewnie jad.
...jakiego koloru byla ta "woda"?
po co ma nosić krople jadu ?
przezroczysta
nie wiem dlatego sie pytam co to moze byc czy woda czy jad ??
Nie jest to nigdzie udokumentowane (albo jest, a ja o tym nie wiem), ale na poczatku zaobserwowalem to u katnikow (zolte krople na szczekoczulkach), a potem raz to widzialem u regalis, jednak nie moglem zauwazyc koloru.
To moze byc rownie dobrze kropla jadu, jak i wody /jesli pajak wczesniej przeszedl sie po tym spodku z woda/.
moja T.Blondi juz kilka razy walila zebami po sciance terra i wypuszczala cale krople jadu na szybki.... niesamowita sila!!!!
nie wiem czy była w sopdku z woda ale raczej nei bo jak wychodziłem i wróciłem była w tym samym miejscu.
moim zdaniem byla to kropla jadu