Można prosic o podstawowe info o tym węzu (wielkośc,jakie warunki w terra , jakie wielkie terra itd.) ?:] Z góry dziękuje...
Wersja do druku
Można prosic o podstawowe info o tym węzu (wielkośc,jakie warunki w terra , jakie wielkie terra itd.) ?:] Z góry dziękuje...
A co goblin kupujuesz candoie ??
http://www.exotic-world.de/Schlangen...a_carinata.htm - jest wszystko ale w internecie światowym , powyżej jeden z adresów. Na stronie 168 jest niewiele w "Atlasie węży świata" Johna Coborna.
MIDO a niemożna ?:]
Mareksss wiem ze jest w interneie światowym ale chodzi mi o informacje od fachowców ... w opisy raczej niebardzo wierze...
a można można ja sie tylko grzecznie pytałem :/
Jej aż strach coś napisać, w tym poradzić!!
Przeciez są buźki... wcale to niebyło pisane ze złości tylko tak normalnie...
Mareksss dzięki ten link troche rozjaśnił sprawe :]
Już lepiej, jest wiele linków poświęconych temu gatunkowi, faktem jest że trudno z nich coć "wyczytać", ale podstawowe informacje są. Reszta to już własne doświadczenie hodowlane - praktyka.
przepiękny wąż! jeśli będziesz miał młode w ludzkiej cenie to chętnie sobie od Ciebie wezme (-: ile takie cudo kosztuje i gdzie kupujesz?
Grochu niestety już po ptokach... Marek Brachaczek miał 15 sztuk młodych za 250zł sztuka... Witek Borkowski wszystko kupił...
No niestety ja wziąłem przedostateniego samca. "Goblin" masz szansę kupienia tego gatunku od "Witka" 19 marca. Ja też będę coś próbował kupić w tym dniu, z tego gatunku. Powodzenia Ci życzę. Do zobaczenia!
Mareksss niewiesz w jakiej cenie Witek je będzie miał ??
Nie wiem, ale musi zarobić, to na pewno będzie miał drożej.