Mam takie dosyc dziwne pytanie.....Nie orjetuje sie ktos czy Legwanowi moze przeszkadzac Glosna muzyka ??
Wersja do druku
Mam takie dosyc dziwne pytanie.....Nie orjetuje sie ktos czy Legwanowi moze przeszkadzac Glosna muzyka ??
ja bym Ci radziła się najpierw zorientować w regulaminie tego forum-
1). Temat nowej wiadomości musi w kilku słowach odzwierciedlać główną myśl która będzie kontynuowana w dalszej części wiadomości (znaczące ułatwienie dla odpowiadających, przeglądających forum - spowoduje to pojawienie się większej ilości odpowiedzi). Niedopuszczalne są tematy w stylu "Pytanko", "Mam problem", "Udzielcie porady" itp. Można zaś napisać np. "Jak zbudować tylnią ścianę w terrarium - mam problem / udzielcie porady / pytanie". Ułatwi to wszystkim "życie", leży to w interesie użytkownika jeśli chce dostać odpowiedĽ na swoje pytanie.
a tak wracając do pytanka;) to było już na ten temat kiedyś, przeszukaj archiwum:)
Naucz sie uzywac przycisku szukaj !!!
Ja potrafię :D :P
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=1661&t=1661
Pozdrawiam:)
... To go zbesztaliście :P
Pozdrawiam
nie sądzę ... Fatman radził użyć funkcji "szukaj" ja pokazałem, że to działa :D
Pozdrawiam:)
Mall nikt nikogo nie beszta na tym forum;)
Looki jest tu nowy i trzba go nauczyć panujących tu zasad, proste:)
Na kazdym forum sa takie zasady...
A moje jaszczurki nie lubią głośnej muzyki. Są w tedy bardzo nerwowe.
dzieki chlopaki :D
ja nie jestem chłopak;) już kiedyś mnie zaliczyłeś do płci brzydkiej, ale pozostawiłam to bez komentarza;)
Gucio nerwowo reaguje, gdy mocniej odezwie się subwoofer.
Moje legi ogólnie nie lubią jak coś je niepokoi- głośna muzyka, głośniejsze prace- cokolwiek. Zależy to od samego osobnika.
ps. co jak co, skrytykowaliście Lookiego, że jest nowy i źle zatytułował post, a na 11 odpowiedzi 2 były faktycznie na temat...............
chyba nie tylko on jest nowy....
Misiu kliknij sobie na nicka uzytkownika, ktorego post czytasz. Tam bedzie wyswietlona liczba postow. Sprawdz ja dla Meg11, Jacka, Ryska. Pozniej kliknij na siebie i zauwaz roznice, ze liczba Twoich postow jest 2 cyfrowa, a pozostalych >= 3 (wieksza lub rowna) cyfry. Pomysl chwile i odpowiedz sobie kto jest nowy na tym forum i kto nie zna zasad postowania, ktore panuja na kazdym forum internetowym.