Re: KLĘSKA GKS KATOWICE ;(
Proste - nie ma kasy - nie ma ligi .Teraz działacze mają w dupie tradycje.Popatrz na taką amice.Ma 12 letni staż w I-lidze a sukcesów wiecej niz GKS przez cala swoja historie.
A I TAK GKS JEST LEPSZY OD AMICI
według tych wszystkich pierduł nie....ale w moim sercu zawsze będzie lepszy od każdego klubu ;) ja sie kieruje sercem do tego klubu...wszyscy moi znajomi idą za gieksą, ja ide,tata,mama,siostra,brat,chłopak siostry(to właśnie przez chłopaka mojej siostry poznałem większość piłkarzy GKS-U)
Czani Jelcz-laskowice! Ejaejao!
No bardzo smutna historia...znow pewne decyzje padly przy zielonym stoliku.Co innego jak zespol sie stacza po rownej pochylej,ale na boisku.Wczoraj czytalem cos na ten temat...Kiedys chodzilem na Slask i szokiem dla mnie bylo ,ze leca do III ligi,zespol,ktory w 77 roku byl mistrzem polski,ktory wychowal takich pilkarzy jak Sybis czy Tarasiewicz ,jednak tam wszystko odbylo sie na boisku.Klub wzial Schetyna,ktory przez dluzszy czas zazadzal druzyna koszykarzy - zobaczymy jak to bedzie czy zas obiecanki cacanki i gruszki na wierzbie czy tak jak obiecuje - wielka pilka we Wroclawiu.Swoja droga mnie przeraza ,ze w I lidze graja takie wioski jak Wronki czy Leczna :/
Samael...czy ty idziesz za gieksą???
Moze nie tak doslownie,ale moim zdaniem to troche nie fair co zrobiono.Dziurowicz nakradl ,a cierpi klub.Dziurowicza chyba zgarnieto w sprawie korupcji sedziow,ale nie jestem pewien ;]
no szkoda GieKSy...pamietam czasy jak grali w Pucharze UEFA jak awansowali do III rundy....wtamtych czasach to byla niezla paczka...Wojciechowski, Ledwon, Swierczewski,Widuch, Walczak, Jojko,Wegrzyn, Swierczewscyi,Strojek....hmmm szkoda...to byly czasy kiedy zaczynalem sie interesowac pilka