Poszukuję młodego człowieka, pasjonata kochającego zwierzęta, znającego się na akwarystyce i twrrarystyce do pracy w nowo powstwłym sklepie zoologicznym w Warszawie. Informacje pod num. tel: 6132660 lub na miejscu ul. KARPACKA 30
Wersja do druku
Poszukuję młodego człowieka, pasjonata kochającego zwierzęta, znającego się na akwarystyce i twrrarystyce do pracy w nowo powstwłym sklepie zoologicznym w Warszawie. Informacje pod num. tel: 6132660 lub na miejscu ul. KARPACKA 30
czy ten młody człowiek może być nieletni?? :)
Wysłałem @, z niecierpliwościa czekam na odp ;]
Jutro rano dzwonie! AKURAT mi to ogloszenie z nieba spadlo!
Wyslalem e-mail, jestem pelnoletni (+bezrobotny) i jesli moglbym zarobic na studia dzieki takiej pracy to byl bym w niebo wziety.
tylko osoba pełnoletnia
Dlaczego Majdan nienadaje sie do tej pracy? Może rozwiniesz swoją notkę...
przepraszam ze czesc waszych wypowiedzi poleciała... ale testuje nowy system zabezpieczen przed kłotniami... kasuje posty z odp...;)
mam juz dosyc niekonstruktywnych wymian zdan na forum, i obrzucania sie pomyjami.
Eeee czemu znów zniknęła część tematu ? Eh ludzie znowu żeście się błotem obrzucali no dajcie spokój ;]
EJ ALE ZNIKNELA CZESC NAWET BEZ KLOTNI!!!!!! NASZA ROZMOWA O TERRARIACH!!!!! Widze ze to "program beta jeszcze"