Jak wrażenia? Frekwencja (blisko 70 osób) chyba wszystkich zaskoczyła. Myślę że czas na kolejną zmianę miejsca spotkań, tym razem ze względu na rozmiar lokalu.
Wersja do druku
Jak wrażenia? Frekwencja (blisko 70 osób) chyba wszystkich zaskoczyła. Myślę że czas na kolejną zmianę miejsca spotkań, tym razem ze względu na rozmiar lokalu.
bylo super jednak tloczno niesamowicie i jak sie juz uiadlo to nie dalo sie wyjsc.....
super tylko brak stolkow i totalny brak miejsca ;)
towarzystwo było wyśmienite, atmosfera super, piwo smaczne, wszystko ładnie i pięknie... =8)
...gdyby tylko jeszcze mnie nie napadły i nie okradły dresy w drodze do Kominka, to byłbym w siodmym niebie, ehh... :/
spotkanie było super (kto kupił te ciasteczka..??...były bardzo dobre...):P
niom miejsc było malo ale przy bilardzie juz o wiele wiecej miejscabyło:)
A gdzie by była ta nowa miejscówa....????
Miejsce trzeba koniecznie zmienić.Wszyscy podzielili się grupy ponieważ nie było miejsca,żeby nawet przejść. Przy takij frekwencji musi być szersza i większa sala. Byłam bardzo krótko,ale ogólnie było ok :D
Byłem pierwszy raz i to dość krótko ale atmosfera była boska!!!!!!!!!!!teraz będe na karzdym!!!!!!!!!!!!w końcu musze poznać całą brać terrarystyczną!!!!!!!!!!! a i wielki dzięki dla krycha.k15 za to ze mnie wyciągnoł na to spodkanie !!!!!!!! Gdzie teraz nowe miejsce??????(bo masz racje tam było troszeczke:):):) ciasno!!!!
a moze jak sie tak cieplo zrobilo, to w plenerze?? Piwko w lapke, kocyk pod pache i fru?? W wawie na Polach Mokotowskich trzeba bedzie cos zorganizowac.
w Krakowie nie wolno nic wprowadzac na zewnetrzu (Blonia,Zakole Wisly itp.) bo cie pyknie Strazak Miejski i wyczesze na 100PLN:)))))))))))
spoczko spoczko Cichy:]
nastepnym razem zostajesz do końca:P
i stawiasz piwko przez cała noc:P