może ktoś wie coś o organizowanym spotkaniu w lubuskim, jeśli takie jest w planach?
pozdrawiam
Wersja do druku
może ktoś wie coś o organizowanym spotkaniu w lubuskim, jeśli takie jest w planach?
pozdrawiam
Trzeba by było coś zorganizować już próbowaliśmy w zielonej ale nie za bardzo wyszło ja bym był za ustaleniem terminu potencjalnego spotkania na wakacjach np 3 lipca w zielonej górze trzeba by było tylko zorganizować cos chętnych żeby wypaliło ale ja jestem za i tym razem choćby ziemia miała pode mną płonąć to się pojawię
No za pierwszym razem to nie wypaliło, ale moze teraz. Termin mi pasuje. Przekażę komu trzeba.
okej ja zawsze chetny, nigdy zajęty, zawsze wolny......
Ale zauwzyłem, ze ty Jacekk20 jesteś z Gorzowa Wlkp. Większość ludu jest z Zielonej Góry i raczej tu będzie organizowane ( jak dojdzie do skutku ) spotkanie.
zielona góra !! je je je jeje
zielona góra , gorzów co za różnica byle tylko udało się ściągnąć paru chodowców, a 3 lipca mi też pasuje
pozdrawiam
to iluby było chętnych ??
można zrobić listę. no napewno ja, paszczur, matamanx, jacekk20, prawdopodobnie marian667 i ktoś może jeszcze przyjdzie.
no to tak: termin już wstępnie ustaliliśmy (tak myślę) na 3 lipca. a co do miejsca, to proponuję zamiast tak samo jak gorzów zanieczyszczonaj zielonej góry, coś mniej więcej po środku, żeby zadowolić jak największą liczbę ludzi. więc proponuję np:
Łagów nad jeziorkiem, albo jeziorko przy miejscowościach Lubrza lub Jordanowo.
myślę że to całkiem dobre miejsca, a z obu końców województwa mniej więcej taka sama droga, nikt nie powinien mieć pretensji że za daleko. żaden problem żeby dojechać nawet rowerkiem.
co o tym myślicie?
można wkrótce dać też oficjalną zapowiedź.
pozdrawiam
nie wiem czy będę się miał jakoś zabrać :(