Jestem od 10 dni szczesliwa posiadaczka legwana. Mam z tego powodu mnostwo pytan. Chetnie spotkalabym sie z kims co jest doswiadczony w hodowli legwanow. Jestem z Zabrza. Moze ktos ma ochote na kawe i pogawedke o legwanie.
pozdrawiam.
Wersja do druku
Jestem od 10 dni szczesliwa posiadaczka legwana. Mam z tego powodu mnostwo pytan. Chetnie spotkalabym sie z kims co jest doswiadczony w hodowli legwanow. Jestem z Zabrza. Moze ktos ma ochote na kawe i pogawedke o legwanie.
pozdrawiam.
Zawsze możesz wpaść do ANIMALSA w C.H. Platan tam poradzą ci wrazie wątpliwości hodowlanych jeżeli trafisz na mnie będzie również kawa.
Pozdrawiam
Witold Plucik
Albo uważnie śledz forum, bo na śląsku niemalże ukonstytuowało się nieformalna grupa hodowców legów (Nika, Rysiek, Seb, Fatman, Marlbro i ja) napewno się spotkamy ;-), a wtedy kilkugodzinna debata o legwankach pewna, dotychczasowe spotkanka udawały się znakomicie ;-)
Napewno cie zdziwie, ale mam do ciebie nawet nr tel. dostalam go w sklepie, bo u ciebie kupowalam legwana :-) Mam z nim problemy i bylam zapytac co zrobic. Dali mi wtedy twoj nr tel. Jednak nie zadzwonilam, bo bylo mi glupio i niezrecznie. Chetnie bym sie z toba spotkala. Jak mozesz to daj znac kiedy bedziesz w sklepie.
Pozdrawiam
Alicja
Dzwoń nie krępuj się ,jestem na sklepie w sobotę i niedziele wieczorem aż do zamknięcia.
Pozdrawiam
Witold Plucik
Dzisiaj nie moge, ale jutro napewno bede i pomecze cie troche :-)
Dzieki
Ja zapraszam do mnie do lecznicy, jednakze musialabys sie pofatygowac do Katowic.
Pozdrawiam Loktok
No właśnie a może by tak spotkanie przy okazji targów w Świętochłowicach !!.
No dale nieformalna grupo legwaniarzy potwierdzać mi tu swoją obecność 14-Grudnia w Świonach !!!
gadzinko zerknij tutaj:
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=9975&t=9975
wyminimy się nr kom i napewno się znajdziemy ;-)
Iguana rulez!
napewno bede w Swietochlowicach. Mam nadzieje, ze sie tam wiele dowiem o legwanach, bo nadal mam wiele pytan.